Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Bez urazy Piotruś,ale jak widziałem Twoje malowania to zbierałem szczękę z podłogi, a tu takie "mazgaje" się pojawiły-co nie znaczy,że nie będą łowne,bo czasem takie kolory dopiero otwierają wodę.Niejednokrotnie się o tym przekonałem,a koleżanka na zawodach miała dwa potężne sandacze na różowe gumy (cały zestaw ma różowy-taka barbii), gdzie inni byli bez kontaktu z rybą.

Bo to nie farba jest Marcin, z resztą wiesz dokładnie co to jest, za często Cię wpuszczam do pracowni hehe

Zapomniałeś o kotach :)

Koty też przy produkcji na aucie. Akurat włącza im się tryb miłość jak mam najwięcej roboty. Ryszarda w ogóle jeszcze nie wpuszczam do pracowni bo tam kilka tysięcy kotwic, chemia itp., a śmierdziel ma pewnie ze 2 miesiące max. Wojciech to wiedział czego nie dotykać i miał swoje ulubione pudło do nadzorowania pomieszczenia ale z tym małym sierściem to jeszcze potrwa.

• Like 2

Zbliża się magiczny czas świąt prezentów. Mnie niestety nikt nie rozumie kiedy na pytanie "co chcesz pod choinkę?" odpowiadam "kilo żywicy, resztę sam zrobię"  ;)

Nowe szczypce okrągłe   :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

24131163_1857358370941158_39914702442128  

Tak, sam sobie musiałem kupić.

• Like 9

Ha ha ha jak bym słyszał moją żonę co chcesz.......

farbki- już masz ich dość!!!!!

ale są jeszcze inne odcienie :P

Jak u mojej z lakierami do paznokci.

- Kupiłam sobie nowe lakiery

- Ale masz już takie...

- No gdzie, zupełnie inne

????

Czasem zmieniam żądanie na kilo silikonu i katalizator niebieski. Znajdę kiedyś taką, co kupi  :)

Powodzenia, może nie być łatwo???? Edytowane przez lenny
  • Like 2

Zbliża się magiczny czas świąt prezentów. Mnie niestety nikt nie rozumie kiedy na pytanie "co chcesz pod choinkę?" odpowiadam "kilo żywicy, resztę sam zrobię"  ;)

Nowe szczypce okrągłe   :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Sprawdź czy je jeszcze masz bo @Spinnerman w swoim wątku, godzinę po Tobie, pokazał identyczne  :P  :D niby w połowie poza kadrem ale jednak  :D ps. agrafki klasa  B)

• Like 1