lenny Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 W palcach... Tylko smartfon słabiej na dotyk reaguje. Zły dotyk hehe????Wiele rzeczy da się zrobić palcami, ale pewnie po setce by już bolały, albo przestały boleć????.Ja oczka z drutu 0,8 skręcam w palcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 witam,,Fajne te agrafki czy to drut dental ten mocno sprężysty? bo kwasiak będzie za miękki jaki to jest 0,6 mm,gdzie go mozna dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzięki. Drut jest sprężysto-twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 W temacie świat i prezentów. Gadka z moja mama odkad sięgnę pamięcią.- co chcesz pod choinkę?- haczyk, splawik, cokolwiek związanego z wędkarstwem.- nie żadnych głupot nie dostaniesz!!! I pod choinką skarpety :): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja od mamy nawet kiedyś wobler dostałem, na dzień dziecka. Ojciec też mi przywoził sporo rękodzieła z Polski. Mam jeszcze ze dwa, reszta w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No żeby być sprawiedliwym raz dostałem wobka ale i tak wiem, że to dzięki siostrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 SkW temacie świat i prezentów. Gadka z moja mama odkad sięgnę pamięcią.- co chcesz pod choinkę?- haczyk, splawik, cokolwiek związanego z wędkarstwem.- nie żadnych głupot nie dostaniesz!!! I pod choinką skarpety :):Skarpety sprzedać,wędkarskie kupić ...Onuce i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Klaro finito i miało być jutro wodom cześć a tu Piotrka zaskoczył ten biały skurw......... Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Hesher 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Kurde a co to jest ten biały spodek na górze zdjęcia? Edytowane 1 Grudnia 2017 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Kurde a co to jest ten biały spodek na górze zdjęcia?Kubo, to jest sitko, z którego sypie się "ten biały skur....." 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wiedziałem, że coś tu nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 ... obcy przybyli do Pułtuska, maskując swoją obecność w opadzie przed radarami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Tutaj to już chyba tylko ja zajeżdżam. I wrony póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Enigma na cienkim z mieszanym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Nie przypal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jedziem z koksem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Tyle na dzisiaj. Reszta roboty nad Narwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Odnośnie gięcia agrafek ,kółek i innych rzeczy...Ja na sąsiedzie obgiąłem 12mm żeberkowy i co,też się da! Tylko raz w miesiącu mam przymusowe odwiedziny pewnego Pana i na razie nie mogę nic "obginać"... Jedziem z koksem.Piotruś - jeszcze nie wymyślili kija do tego potwora! A swoją drogą "koks" to dobra nazwa do tej enigmy. ENIGMA KOKS- świetnie brzmi. Edytowane 2 Grudnia 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Znak czasów...Jak król August II podkowy łamał, z szacunku nadano mu przydomek "Mocny". Jak Marcin Cieński sztaby żelazne dwóm drabantom na szyjach zawinął, tak, że ni król, ni kowal odkręcić nie zdołali, wielki prestiż zyskał. A dziś, zamiast splendoru na dzielni, co najwyżej dzielnicowego z obowiązkowymi wizytami się dostaje. Ah, signum temporis... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jakby co, to znam Króla Mefedronu heheh Zrobienie tego korpusu zajęło mi ok 5 godzin, to tak informacyjnie dla kolegów co płaczą, że tylko drewno i ło boże jak ciężko wystrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Marcin, po Twojej stronie rzeki to przypadkiem nie zamiennik "dzień dobry szanownemu sądoadowi"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Teraz już tak jest! Ale trzeba było nad tym popracować ha...ha...Jestem padnięty,a jutro mam masę roboty,bo chętnie bym Ciebie odwiedził, choćby po to by "pomacać potwora" -tylko bez podtekstów mi tutaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 To wpadaj, weź spina ze sobą. Mam fajną metę gdzie powinna być ryba aktualnie ale niezbędne też gumioki albo wodery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 No to tak, niedzielę mamy, czas potrolować. Zrobiłem swoje pierwsze softy z silikonu do odlewania na zimno i nieśmierdzącego... który sam zrobiłem Co dla koneserów Enigmy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Więc tak,w sumie dobry dzień jeśli chodzi o testy-jedna nowa przynęta "boleniowa" na 2018 prawie dograna,-z dużego woblera nic nie wyszło, jest do przerobienia,-Cat Toy przerobiony na sterze, pracuje jeszcze lepiej,-na koniec praca Enigmy CT w wersji soft 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi