guciolucky Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Coś czuję, że będzie grubo w 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ten oczkujący też już bangla, wrzucałem go dzisiaj w prąd i daje radę. Jak Ci pokażę jak tą gumę robię to spadniesz na plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Na szybkości malowanie i "lakier". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Na uj te paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wobler musi mieć paski Daj Pan spokój toż to teściak. Właśnie sprawdzam różne wersje silikonu, w tych pierwszych dawałem za dużo katalizatora a widzę teraz, że wiąże już od dwóch procent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Tygrysek...W sumie koci pazur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Rozpuszczalnikiem go polizałeś, że się taki zrobił błyszczący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie, to już jest suchy korpus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czyżbyś ,,miękł" Piotrze, czy to tzw. ucieczka do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Stary pomysł na gumy nie przechodzę bo to mi jest potrzebne jako półprodukt do innych przynęt. Niemniej trochę ich odleję bo będą kozackie do takiego prowadzenia jak na filmie a to bardzo skuteczna technika. BTW poprawiłem klasycznego Cat Toya tylko już mi się nie chciało nagrywać. Pracuje teraz dynamiczniej i lepiej łapie akcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Jak z walutą...Czasem potrzebne twarde, czasem miękkie.Trafne skojarzenie-co nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 To zależy bo jak odpiszę, że używam od kilku lat tylko twardych to może być to bardzo mylnie zrozumiane. Ale na poważnie to i gumiak, i wobler, i złom sa w pudle niezbędne. Gum nie używam tylko dlatego, że ich nie robię póki co. Może w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Pierwsze majkro. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Przepiękne makro mikro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Chyba fajkro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Kupiłem nawet drut 0,3mm ale to już się nie nadaje do agrafek, prędzej jako linka na przypony. Zmarnować się nie zmarnuje już mam dla niego opcję. W przyszły weekend będę szykował formy na dwa nowe modele i powielał E4 na kilka gniazd bo to już dawno trzeba było zrobić. Dobry wobler, jak ja mam na niego wyniki to co to będzie jak dostaną go ludzie co potrafią łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Mikro agrafki ukręcone z grubszego drutu. Najmocniejsza część okoniowego zestawu Mają moc! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 A z tego 0,3 popróbuj łączniki bezwęzłowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Romek, tamten to niteczka jest. Może na jakieś antyzaczepy posłuży bo gruby drut strasznie akcję psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Super się prezentują. Nie mogę się doczekać aż je na lodzie przetestuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Nie za duże na lód? Napisz jakie chcesz to coś spróbuję ukręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Do poziomek powinny dać radę Ogólnie im mniejsze tym lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Do poziomek to coś ukręć Ala muchowe snapy Mustada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Nie kręcę "a'la" te maluchy ze zdjęć wyżej to ok 9kg wytrzymałości na sztywnym obciążeniu. Jak dochodzi jeszcze rozciągliwość linki i amortyzacja kija to mają mocy w ch. Konstrukcja też jest dopracowana, jak będę miał coś odłożone na giełdę to opiszę je dokładniej. Nawet z "głupimi agrafkami" nie jest tak, że nakręcisz byle jak i będzie ok. To nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Chodzi o ideę mini zatrzaskowe...wiem,że Alę to ja w domu w.lę ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi