sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Nie robię też odpinanych, ten wzór jest zrobiony po to, żeby po pierwsze szybko zmienić przynętę ale też nie przeginać ciągle kolanka agrafki. Quick snapy są o niebo żywotniejsze niż odpinane agrafki. Ja swoje zacząłem robić jak przyszło mi ustawiać po 150 woblerów jednorazowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zapasy chemii zrobione. W weekend podejściee do softów już bardziej na poważnie. Wyczekujcie znaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Znaków? Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Bułka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tęczu nie przewiduję ale coś czuję, że Wam się i tak spodoba to co chcę zrobić. Dzisiaj pokazałem babce w Jasskorze tą gumę co wymyśliłem i powiedziałam mi, że jest ze mnie dumna Dawno nic tak miłego nie słyszałem od prawie obcej osoby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dzisiaj pokazałem babce w Jasskorze tą gumę co wymyśliłem i powiedziałam mi, że jest ze mnie dumna Nadal rozmawiamy o przynętach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tak żeby być bardziej precyzyjnym to nawet nie zaczęliśmy rozmawiać o przynętach z tego co czytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 A może - z jednej strony to co jest(agrafka) a z drugiej łącznik bezwęzłowy???Kiedyś kilka takich popełniłem,ale - bez odpowiednich narzędzi to za ciekawie nie wyglądało.Ale do nanofila sprawdzało się nawet takie niewystawowe.No i były to zwykłe zapinane agrafki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Myślałem o tym ale co ja pocznę jak ludzie przestaną rwać hehe. Zaraz wstawię fotkę korpusów pod planowane softy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Czas jakieś foto z natury wrzucić. Dzisiaj poszedłem testować softy, zeszło mi ze wszystkim ze dwie godziny i jest coraz lepiej, szczególnie minnow ze zdjęcia wyżej jest kozacki. Jutro będę sprawdzał różne ustawienia śrutu. Miałem już się zbierać ale wygrzebałem z pudła takie odciążone jerki leniuszki, Terrora Janusza i Grada. Psztykam sobie powolutku bo przynęty prawe zawisające, a tu bach, siada pierwsza ryba ledwo zapięta za pysk. Potem drugi rzut i tak samo siada kolejny z bardzo wolnego prowadzenia. Zmieniam na Grada i po paru rzutach z drugiej strony miejscówki wchodzi jeszcze jedna ryba. Jest dobry trening przed jutrzejszym starorzeczem. Za chwil kilka siadam zrobić jeszcze "wolniejsze" bo ryba gryzie tylko potrzebuje odrobinę zrozumienia Jerki w wersjach odciążonych będą dostępne pewnie już w przyszłym roku, chyba że ktoś życzy to proszę priv. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Sofcik ze zmienionym obciążeniem. Zaraz ruszam na wygwizd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Smętnie zwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 ...no to będzie wabienie w zwisie..zwisem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zwyrole. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Pokaż lepiej co złapałeś na zwisa zamiast nam ubliżać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ja dzisiaj na zero. kolega w pierwszym rzucie trafił szczupaka na Cat Toya i na tym skończyły się nasze sukcesy. Chyba trafiliśmy w końcówkę żarcia bo na tym starorzeczu im wcześniej tym,, lepiej bez względu na pogodę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Natury nie oszukasz, na zwisa nic się nie nadzieje ☺ Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Bułka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Będziesz błagał jak go skończę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Mało prawdopodobne, rzadko łowię na gumy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 To nie guma. Pokażę dokładnie jak już modele ogarnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dobrze dobrze mam kilka pomysłów na sztywniejsze softy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 To pewnie jeden już działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Koledzy, którzy (nawet nieświadomie), pomagaliście sierściom z Azylu Św. Franciszka informuję Was, że macie oficjalnie podpisaną kocią zgodę na święta. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ricardo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nowa Enigma też w sumie działa. Pierwszy paj zakąsił godzinę po wyjęciu z formy. Zakąszać lepiej niż popijać, wiadomo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi