bob74 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Danie dnia na ciepło, raz ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Daj spokój, rybie mięso to prawie warzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 ... to empatycznie o paju, nowa, nieznana przynęta, jeszcze ciepła z formy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Nowa i nienowa, pracuję nad tym rozwiązaniem od kilku miesięcy, jak się przyjrzycie to ten korpus jakiś taki dziwny Jest pierwszy cętkowany "efekt" będą i bolenie jak przyjdzie na nie pora. Ogólnie test bardzo na plus bo w grudniu na świeżaka to się nie spodziewałem tym bardziej, że moje bankówki już pod lodem. Przyniosę ten model na wigilię jb ale chyba tylko tak do pokazania, chociaż to się jeszcze zobaczy. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 I po co tyle gadania o paskach i malowania jak biero na białe???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Biero bo co mają nie brać, też kolor Wpadnij na wigilię to tego zaległego odbieezesz. A szczupak z naszych kacickich rewirów, na łęgach uszczelony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Poszło przed Wigilią, robota od 6:00 rano. Nie wiem kawę chyba wypiję i jeszcze coś dłubnę, jutro wielki dzień- 8 st.C w grudniu nie trafia się co roku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Piotrze, ale kolorowo. Fajny patencik . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Noo pudła bardzo przydatne, czyściej, więcej wolnego miejsca a woblery schną szybciej i zabezpieczone przed pyłkami itp. Milup powiedzial żeby woblery na wigilię jb przytargać to ruszyłem trochę robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Piotrze, muszę trochę podpatrywać Ciebie, bo kto wie, może będzie mi to potrzebne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Służę pomocą. Wykończenie woblerów też "trikowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dzięki Piotrze. Liczę na to. Na razie podstawy, później pewnie przyjdzie pora na tricki, może i nawet hat tricki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Pudełko testowe, zawartość już pokrojona nad wodą. Wesołych świąt 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Tylko czekać jak zaczną gadać...;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wesołych Świąt Piotrek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zdrowia Chłopaki i jak najwięcej czasu na hobby. Darek one do mnie od 19 lat gadają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Enigma z podwójnym sterem. Pierwszy z szykowanych modeli tego typu, który będzie lany, dogrywam szlif korpusu i heja. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Nowy rozmiar krecony na konkretnym gwoździu, zaryzykuję stwierdzenie, że nie znajdziecie nic mocniejszego w tych gabarytach Dla porównania 18ka spinwala czy stanmara, taka bidna chuda suczka hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ukręcisz mi kilka? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ukręcę, tylko uprzedzam, że za paczkę mógłbyś sobie sprawić nowy cacany wobler... klenio-jaziowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Jakoś przeżyję taką rozrzutność P.S. Jak się miewa nasz wspólny tajny projekt okoniowego turbo-woblera? Edytowane 25 Grudnia 2017 przez Bułka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Tak Wieczorem podmaluję i puszcze w lakier. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jaki on piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 ...wobler z dopingiem... jak reprezentacje R... lub po naszemu ze śmigłem w d... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 No nie jest taki ostatni, widywałem gorsze Lakier ładnie wypłaszczy farbe na brzuszku i będzie kozacko wyglądał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi