Bułka Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Z taką twarzą jadowitość idzie w parze ,???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 No to pora zrobić tą manianę z E2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Chciałem polubić ale nie polubię, bo Piotrek nie lubi jak ktoś lubi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kuba Ty to masz misję w tym roku. Podeślę Ci kilka modeli i ogień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Piotrek sprawa Kiedyś obiecałeś filmik z budowy formy, ale wiem jak z czasem i filmik nie powstał Wstaw może chociaż zdjęcia co i jak powinno być fachowo wykonane to wszyscy skorzystają Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 W weekend nagrłem tylko muszę poskłdac bo jest w kiku częściach i głos dograć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Próbna surówka ale taka całkiem teges. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wygląda jak wykuty w metalu, bardzo ciekawie Ci to wyszło ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Próbna surówka ale taka całkiem teges. Nie ma pasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Cholerka, zapomniałem się i dałem lajka... Piękny rysunek na tym amelinium i fota klimatyczna... mniód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nagrałem już wideo. Niebawem będę wrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Model ma 11,5 cm, zacząłem nad nim pracować jeszcze w zeszłym roku ale nie mogłem osiągnąć takiej dynamicznej pracy jakbym chciał. Wreszcie tydzień temu mi się udało i przynęta pracuje energicznie a zarazem z pięknie zaznaczonym lusterkiem. Egzemplarz z filmu już gryziony. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Przerobiony Cat Toy. Wobler jest stabilniejszy, pracuje agresywniej i nie plącze się przy rzucie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Enigma heavy minnow. Wobler opada z bardzo wyrażanym lusterkiem w opadzie i dość szybko bo jest cięzki. Ja bedę go pewnie używał do0 głębszego łowienia ale nada sie i na bolenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Powierzchniówka do mieszania tafli ale można też spokojnie prowadzić go pod powierzchnią wolniejszym tempem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Na koniec czwóreczka, model z perfekcyjnym szybkim lusterkiem. Jak wrzucam E4 do wody to mam łzy w oczach ze wzruszenia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Piotruś ta "powierzchniówka" pięknie pracuje-to jest mój faworytReszcie też nic nie brakuje.Odwaliłeś kawał dobrej roboty :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Tylko fimy z dupy trochę bo nie wziąłem chwytaka do statywu :/Powierzniówka jeszcze dodatkowo rozchlapuje wodę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Faktycznie 4ka robi ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Może to złudzenie spowodowane brakiem statywu ale na filmie Enigma heavy minnow chyba wykłada się na lewy bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wojtuś to złudzenie spowodowane płytką wodą i kręceniem z ręki jutro może dogram te mniejsze jal trzeba. Swoją drogą ten rów nie miał od lat tyle wody a do wiosny pewnie doleje, dobre przedszkole dla narybku i okonie kiedyś tam też lubiły polować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Faktycznie 4ka robi ładnie Słabo widać Kubuś, ale spadniesz na plecy jak ją dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Czołem Niedźwiedzie, niedawno ktoś pytał, czy najmniejsze agrafki XS wytrzymają 5 kg obciążenia. Zrobiłem test (bo nie chce mi się na razie woblerów robić ) trochę powyżej 5 kg i idzie bez problemu, obciążenie dodatkowo rozbujane. Sprawdziłbym więcej ale ciężarków nie mam tyle w chałupie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Na koniec czwóreczka, model z perfekcyjnym szybkim lusterkiem. Jak wrzucam E4 do wody to mam łzy w oczach ze wzruszenia ... no, też się prawie popłakałem... się na starość człowiek robi ckliwy...... a jak już w temacie to, te "czwóreczki" to mają 4 cm, 4 gramy, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi