Damian83 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Sto lat I następne sto na tworzenie przynęt. Z łyzki to całkiem łowne blachy były ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dobrze bym je wykrępował to by jeszcze połowiły ale szkoda bo to ostatnie wędkarskie rękodzieła moich szczeniackich lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Na zdjęciu XS i... jakaś mniejsza . Robiem agrafki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Nie będę się rozpisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Mina kota mówi wszystko przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Tak chciałem sprawdzić czy da się na tych narzędziach jeszcze mniejszą ukręcić. Da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Co to za koteł nowy ? [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Szelma, w sumie teraz to najstarszy, ze wszystkich, które mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Oprócz tego we łbie [emoji16][emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Kiedy bydą dostępne? Czekam????????????️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Te? Nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Te? Nigdy.Te maleństwa nie chodzi od xs w gurę???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zostało mi jeszcze trochę do ukręcenia, w sumie prawie wszystko jest oprócz jednego rozmiaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 .. a kotikowi w głowie... o co Mu kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ja to w ogóle nie wiem o co Wam kaman. Za dużo ciepłej wódki pijecie chyba, a człowek świątek piątek zapieprza żeby kot miał godne życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Czizes krajst, muszę chyba hobby zmienić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 A okoniowe może masz? Chętnie kupię pudełko okoniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 To może coś na bolenie I szczupaki jakieś pudełka oczywiscie tylko pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Piotrze. To ty zacofany jesteś. Średniowiecze, albo i epoka kamienna. Dziś, by być na topie, musisz mieć pudełka: pstrągowe, kleniowe, szczupakowe, że o boleniowych, okoniowych, sandaczowych czy jaziowych nie wspomnę. Oczywiście później pakujesz do nich przynęty, zgodnie z przeznaczeniem przynęt, uważając, by się nie pomylić. Bo na przykład złowienie szczupaka na przynętę jaziową to wyjątkowe faux pas i w dobrym towarzystwie to nie uchodzi Oczywiście obok właściwych i jedynie słusznych pudełek, konieczna jest umiejętność dobierania koloru torebki do każdego pudełka. Coby takich wpadek nie było: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Kur... to ja chyba jeszcze ze Starożytności... jako, że mnie irytuje mocno nazywanie woblerów szczupakowymi czy jaziowymi na ten przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Autentycznie się zastanawiałem czy mnie coś nie ominęło. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 I oby nadal omijało szerokim łukiem Bo przynęty mają być pod rybi gust robione, reszta to tylko lepszy lub gorszy małketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Jeszcze bardziej zabawne są kołowrotki pstrągowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Koleżka tak mnie atakuje co weekend średnio czy mam coś na handel. Były patyki okoniowe, kołowrotki boleniowe, moje obrotówki 0 i 00 (koniecznie killery), których zrobiłem może z 5 sztuk dotychczas Ale poza tym, że ma swój świat to łowi ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Wchodzi gość do drogerii:-Mydło do d.py proszę.Ekspedientka:-Nie mówi się do d.py tylko...'tułaletooowe'.Klient:-To niech będzie 'tułaletooowe'...i jeszcze krem.-Tułaletooowy?-Nie,nie,nie...do rąk. Edytowane 23 Stycznia 2018 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi