maciekd01 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Piotrek, spóźnione 100lat! Ale skoro spóźnione, to znaczy, że życzę Ci te kilka dni więcej nawet niż 100 lat!?! Także rozumiem, że jestem usprawiedliwiony? No to dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Może chodziło o pudełko na bolenie? [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Może chodziło o pudełko na bolenie? [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaA no może być tylko żeby plastikiem nie prześmiard bo potem to już tylko ocet i dużo cebuli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dwa nowe modele agrafek. Czeszący Fryzjer agrafka 12 mm stworzona do łowienia dużych ryb na mniejsze i średnie przynęty. Można zamontować na niej i minnowka 5-6 cm i przynętę kilkunasto centymetrową. Agrafka jest kręcona z drutu 0,6 mm na szczypcach precyzyjnych tak, żeby ograniczyć wszystkie miejsca, gdzie powstają naprężenia do minimum, stopka została skrócona i niemal styka się z kołnierzem do montażu przynęty. Takie rozwiązanie dodatkowo zabezpiecza cały zestaw. Propozycja na pewno zyska sympatię łowców boleni ale poradzi sobie z każdym drapieżnikiem naszych wód, za dużego suma nie ręczę bo to zupełnie inna kategoria niż pozostałe predatory. Reszta wyjedzie jak Warszawiak na majówkę Brzanówka 8,5 mm. Agrafkę ochrzcili tak Rudi i DarekK, jak dostali swoje paczki. Ten model jest przygotowany również pod łowienie silnych ryb na małe przynęty, z tym, że wielkość agrafki nadaje się nawet do stosowania przy paproszkach. Drut 0,6 mm sprawia, że jest to konkretny snap, który i z brzaną i z nieoczekiwanym przyłowem poradzi sobie bez problemu. Tutaj porównanie brzanówki i XS-ki z drutu 0,5 mm. W chwili obecnej mam 9 opakowań Fryzjerów, jeśli ktoś ma życzenie to zapraszam na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Propozycja na pewno zyska sympatię łowców boleni ale poradzi sobie z każdym drapieżnikiem naszych wód, za dużego suma nie ręczę bo to zupełnie inna kategoria niż pozostałe predatory. A z głowatką +120 sobie poradzą? Oczywiście żartuję, przy tej rozmiarówce wyglądają naprawdę solidnie i imponująco. Pewnie ciężo byłoby znaleźć rywala na obecnym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 W zeszłym roku na agrafki z gorszego drutu trafiałem duże ryby i zostawał zapas mocy, a agrafka wychodziła bez szwanku. Poza dużym osobnikiem suma nie wyobrażam sobie żeby cokolwiek miało szansę na zniszczenie agrafki, miałem 4 duże na kiju, to zupełnie inna bajka niż reszta. Pamiętaj, że w warunkach polowych jest jeszcze amortyzacja kija, hamulec kołowrotka, rozciągliwość linki. Ważne, żeby reszta zestawu wytrzymała, o moje agrafki nie ma strachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ale na większe też się szykuję. Tutaj agrafki dla gżybka do bezpośredniego dopinania wahadłówek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Trzeba będzie zamówić, w tym roku nie ma mowy o wpadkach sprzętowych, trza się przygotować jak na wojnę z ruskimi . Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Sawiola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Pisz co potrzebujesz, zrobi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Piotrek znasz temat , zrób mi takie których metrowa Wiślana torpeda nie sponiewiera , w tym roku chcę się ustawić na grube Bolki i potrzebuje mocy w sprzęcie . W twoich agrafkach widać potencjał i jakość wykonania, ale zapięcie jest the best . Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Taki wczorajszy pomysł dzisiaj wykonany. M-ki na drucie 0,8mm, długość zwiększyła sie tylko o 1mm. Mała ale potężna agrafa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 12mm mnie się podobają, dokładnie mój kaliber, wyrychtuj mnie tam stryjku kilka sztukasów do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Spoko, razem z woblerami Ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Taki mały pomysł na antyzaczep, bez kręcenia i lutowania Za parę miesięcy sprawdzimy czy działa. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Agrafki doszły, dzięki. Powiem tak nie wiem jak to kręcisz , ale kopara opada, już nigdy nie będę musiał pamiętać o zapięciu agrafki . Edytowane 2 Lutego 2018 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jacek, po pierwszych 300 sztukach nic już nie czujesz i jest z górki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 U kolegów piękne kolory i kropki, u mnie dalej biały korpus i czarne grzbiety, jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Tutorial dla młodych rekinów lurebuildingu pt. "Jak zrobić 5 zł z 5 groszy".1. Robisz wahadełko z pięciogroszówki2. Sprzedajesz za 5,55 zł3. Masz 5 zł na czysto PS. Janusz liczy się za jeden artykuł? Leniuszek Edytowane 3 Lutego 2018 przez woblery z Bielska 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Fajny pomysł, spoko też wygłąda Tylko nie wiem czy to do końca legalne bo zawsze wydawało mi się, że nie wolno niszczyć pieniędzy bo one są u nas tylko w obiegu. Teoretycznie mimo wszystko należą do NBP. Ale to jakiś prawnik by się musiał wypowiedzieć Edytowane 3 Lutego 2018 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Oj tam, oj tam @Pride Chociaż... jak nie będzie dobrze pracować to można pójść do banku i wymienić na 'pełnosprawną' 5 groszówkę i... od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dzięki wszystkim za ostrzeżenia hehe. Nie ma strachu, przepisy o których piszecie nie mają zastosowania. Ama lojer. Zostańmy przy temacie forum, pracuje bardzo drobno i szybko nawet przy wolnym prowadzeniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dzięki wszystkim za ostrzeżenia hehe. Nie ma strachu, przepisy o których piszecie nie mają zastosowania. Ama lojer. Zostańmy przy temacie forum, pracuje bardzo drobno i szybko nawet przy wolnym prowadzeniu Skoro tak to może i ja się skusze na wykonanie kilku sztuk na użytek własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Biorę jedną sztukę na testy! A tak serio to biorę w końcu te agrafki Panie! Daj znak/sygnał, w nadchodzącym tygodniu chętnie bym Cię złapał na mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ok, pewnie koło czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi