SAWIOLA666 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Blaszka prawdziwy Hand Made POLAND . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Blaszka prawdziwy Hand Made POLAND . Dokładnie.A jak by ktoś miał wątpliwości, to jeszcze orzełka widać???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Już się człowiek z Australii uśmiecha o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Nowe torebki do najmniejszych rozmiarów agrafek i do sampli, rozmiar idealny żeby uniknąć chlewu w pudełku. Jedzie do mnie drut 1mm, będą Piotrka ręce bolały Edytowane 10 Lutego 2018 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Kiedyś w takich torebkach trzymałem inny towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Za małe, chyba że się pigułami raczyłeś, wtedy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Wcale nie za małe, w sam raz na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Taka zawartość starczy na sezon przy ekonomicznym eksploatowaniu . Wiem co mówię, deko po testowałem i wiem z jakim towarem mamy styczność . Towar pierwyj sort . Edytowane 10 Lutego 2018 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Byle reszta zestawu wytrzymała Jacek. zobaczymy jak wyjdą te milimetrowe bo to już bym chciał takie do sumowania zrobić tylko nie wiem, czy szczypce dadzą radę giąć te gwoździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) To fakt , ale przy twojej cierpliwości nie ma co się martwić na zapas , na pewno znajdziesz jakiś patent i niebawem zaprezentujesz Hyper Extra Super Strong ,na sumiaste stwory . Edytowane 10 Lutego 2018 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 HESS to na pewno nie ale to bardziej kwestia wychowania Do każdego drapieżnika naszych wód mam odpowiednią agrafkę, za suma nie mogę ręczyć. Jak przyjdzie drut i już coś ukręcę to może zrobimy test z przeciąganiem jakiego kaszlaka, wtedy będę coś wiedział hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Wiem że źle się kojarzy ten skrót , ale nie miałem tego na myśli, tak jakoś samo wyszło . Edytowane 10 Lutego 2018 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 1 mm M-ka 0,6 mm i XL 1 mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Pochwal się czy paluchy całe i jakie straty sprzętowe poniosłeś przy gięciu tych mega agrafek . Dzięki wielkie za przesyłkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Bardzo ładne i starannie wykonane agrafki. Nie widać różnicy, że to robota ręczna a nie maszynowa chyba, że już sam robisz jak maszyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Po ukręceniu 10 sztuk M-ki idą jak nitka a szcypce do wyrzucenia Sławek jeszcze nie kręcę jak maszyna ale po pierwszych stu sztukach kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Ulokowałem kasę z agrafek Wybiera się ktoś z Was? A dzień wcześniej jeszcze Cro-Mags, normalnie nie jak w Stolicy Edytowane 16 Lutego 2018 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Heh eh dobrze ulokowana kasa :-) ,owszem wybieram się :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja już na BC bileciory mam, Magów pewnie też ogarnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Rychu ile mm długości na m-ka? Bo zapomniałem [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Też zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 15 mm, sprawdzona wiadomość z pewnego źródła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Odbyli my dzisiaj zwiad po sąsiedzku. Kuba już tam w Olsztynie gwoździe ołowiem zalewa na sezon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Ulokowałem kasę z agrafek Wybiera się ktoś z Was? A dzień wcześniej jeszcze Cro-Mags, normalnie nie jak w StolicyNa Sepę się wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Chyba nie dam rady, z robotą jestem w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi