Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

A tak mi się przypomniało.......

W jakimś programie telewizyjnym z udziałem dzieci, prowadzący zapytał 4-5 letnią dziewczynkę..

-A ty masz jakieś zwierzątko?

-Tak - odpowiada

-A co to jest?

-Kotek -  odpowiada dziewczynka.

- Hmm... a jak ma ten kotek na imię? (zapytał dociekliwy prowadzący)

mała myśli i mówi - nieeee pamiętam!

- To może pamiętasz jak tata woła na kotka?

-Tak  ..."psik jeb...y sierściuchu"

• Like 2

????Tylko żeby mu tak nie zostało.

Ja swojego nauczyłem, i tak mu zostało. 11 lat minęło, a on dalej skacze na rękę. A pazury ma jak igły. Tną skórę aż miło????

A ma te łapska.

post-63740-0-17159400-1520026537_thumb.jpg

Ja małych dłoni nie mam????

Jak był młodszy i jak się rozkręcił, to potrafił jeszcze potem w plecy przypiepszyć????, jak odchodziłem od niego.

• Like 4

Nie no mam nadzieję, że jak się wylata na wiosnę to trochę mu przejdzie. Ogólnie to filmik jest odstępstwem od normy bo tak mu nie daję szarżować zwykle. A Rysiek to też jest cwaniak bo najpierw użre, a potem ulizuje, że niby ok i jest spoko ziomkiem.

Nie no mam nadzieję, że jak się wylata na wiosnę to trochę mu przejdzie. Ogólnie to filmik jest odstępstwem od normy bo tak mu nie daję szarżować zwykle.

Ja swojemu też nie pozwalam. Ale ma czasami takie napady????.

A czy szaleństwo minie, to chyba zależy od charakteru i temperamentu zwierza. I od tego czy wychodzi czy tylko przebywa w domu. Mój siedzi w domu, to i się nie wyszaleje na powietrzu.

Gdyby komuś się zamarzyło rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady albo na bezludną wyspę to możecie zrobić sobie taki haczyk z igły od strzykawki :) Ostry tak, że żadem Owner nie ma startu. Ciekawa sprawa swoją drogą, Owner 3-4 zł sztuka, igła 5-10 gr sztuka :)

28424578_1969219699755024_14167167681045

Janusz czy to już liczy się jako tutorial czy jeszcze trochę za mało? ;)

• Like 5