sukingad Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Robię dzisiaj na wykończeniówkach. Gładzie lakiery, takie tam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Lubię to! Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 To pakaj tutej. Jeden już poszedł się je do mojego pudła 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 To pakaj tutej. Jeden już poszedł się je do mojego pudła Ile to waży?To na szczupaka, suma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Szczupakowy. Wagę muszę sprawdzić, coś około 26g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wiecie z czym rymuje się słowo "półmat"? Ze słowem "kurwa" i można ułożyć taką fraszkę: Półmat kupiłem, kurwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Niezła ... To ja tak często fraszki tworzę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Szkolę Ryśka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Będzie killer [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Kurwesyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A tak mi się przypomniało.......W jakimś programie telewizyjnym z udziałem dzieci, prowadzący zapytał 4-5 letnią dziewczynkę..-A ty masz jakieś zwierzątko?-Tak - odpowiada-A co to jest?-Kotek - odpowiada dziewczynka.- Hmm... a jak ma ten kotek na imię? (zapytał dociekliwy prowadzący)mała myśli i mówi - nieeee pamiętam!- To może pamiętasz jak tata woła na kotka?-Tak ..."psik jeb...y sierściuchu" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Znam, czasem jak Ryśkowi odpala to mówię do niego: "Rysiek ty chory pojebie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 ????Tylko żeby mu tak nie zostało.Ja swojego nauczyłem, i tak mu zostało. 11 lat minęło, a on dalej skacze na rękę. A pazury ma jak igły. Tną skórę aż miło????A ma te łapska. Ja małych dłoni nie mam????Jak był młodszy i jak się rozkręcił, to potrafił jeszcze potem w plecy przypiepszyć????, jak odchodziłem od niego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 ...już wiadomo, kto będzie rządził na dzielni...kot żywemu nie przepuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Nie no mam nadzieję, że jak się wylata na wiosnę to trochę mu przejdzie. Ogólnie to filmik jest odstępstwem od normy bo tak mu nie daję szarżować zwykle. A Rysiek to też jest cwaniak bo najpierw użre, a potem ulizuje, że niby ok i jest spoko ziomkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Rysiu wymiata, ale fraszka miażdży system... Moja Żona przez godzinę nie mogła przestać się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ja też jakiś czas temu jedną fajną przeczytałem: "Nastrój padł mi na podłogę. Podnieść go, kurwa, nie mogę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Nie no mam nadzieję, że jak się wylata na wiosnę to trochę mu przejdzie. Ogólnie to filmik jest odstępstwem od normy bo tak mu nie daję szarżować zwykle.Ja swojemu też nie pozwalam. Ale ma czasami takie napady????.A czy szaleństwo minie, to chyba zależy od charakteru i temperamentu zwierza. I od tego czy wychodzi czy tylko przebywa w domu. Mój siedzi w domu, to i się nie wyszaleje na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Gdyby komuś się zamarzyło rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady albo na bezludną wyspę to możecie zrobić sobie taki haczyk z igły od strzykawki Ostry tak, że żadem Owner nie ma startu. Ciekawa sprawa swoją drogą, Owner 3-4 zł sztuka, igła 5-10 gr sztuka Janusz czy to już liczy się jako tutorial czy jeszcze trochę za mało? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Przejrzałem zaległości w wątku...i jest naprawdę ciekawie proszę Pana???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Dziergam Mirek cały czas. Najpierw mnie życie zmusiło, a jak się trochę wyprostowało to wyszło na to, że jak tydzień przynęt nie porobię to nie mam co ze sobą w chałupie zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Testowałes ten hak...po zacięciu ryby nie schodzi z niej krew????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No powinna, na brzeg wyjeżdża już prawie filet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No i koniec, całe 6 sztuk hehe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Wypas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi