sukingad Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 3/4 Garage Sale było sterowane z żelaznego tronu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ledwo zdjęte i już wiem, że mało będzie siedem z tych kolorów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No bo kolor dobry na wszystko... obciążenie w ten sposób widziałem tylko jakiś pikusiach, a tu naprawdę super to wygląda...woblery z konkretnymi jajami, nie jajeczkami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Będę w weekend robił wersję bez jajków. Mam ostatnio parę nowych pomysłów tylko muszę je sprawdić bo chyba jeszcze nikt nie próbował, właśnie siedzę nad jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Piotruś malowałeś przez sitko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nie, bryzgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Trzeba uważać przy ustawianiu CT, żeby nie porysować lakieru zębami. I tak miał być dla mnie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Kurcze, ja używam szczypiec????ale ok... spróbuję twojego sposobu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ja mam od tego tresowane szczupaki. Od ruskich się nauczyłem jak je mentalnie łamać "Ty ściuku job twoju mać, rezaj Enigmu w żopu". Takie starosłowiańskie zaklęcie na ustawienie woblera szczupakowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Co kolwiek to znaczy...ważne ,że działa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Starosłowiański... Nawet przekleństwa to gędźba dla mych uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 To jest genetyczna reakcja organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ja mam od tego tresowane szczupaki. Od ruskich się nauczyłem jak je mentalnie łamać "Ty ściuku job twoju mać, rezaj Enigmu w żopu". Takie starosłowiańskie zaklęcie na ustawienie woblera szczupakowego Wrzuć jakieś czary mary na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Okonie są za sympatyczne ryby na takie bluzgi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Enigma Cat Toy, tutorial jak łowić szczupaki na ten model. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Całe szczęście, że sezon nie długo się zacznie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Cycków nie mam (na szczęście) kulek proteinowych nie lepię to się trop do wędkarskich dyskusji urywa i tak rozmawiam sam do siebie, i nagrywam żebym nie zapomniał co powiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Enigma Cat Toy, tutorial jak łowić szczupaki na ten model.........................................................................................Tyle razy mówiłem Piotruś- ZMIEŃ DEALERA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Robię rzeczy po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ale w następny weekend możesz się mnie spodziewać, bo 1 maja mam mistrzostwa koła i coś muszę od Ciebie wyrwać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W następny weekend to możesz co najwyżej pora czy tam selera u mnie z ogródka wyrwać bo dwa zostały po zimie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wasyl miazga! PS. Będę miał do Ciebie biznesa z agrafkami, bo trochę więcej poużywałem i mam pomysł do sprawdzenia odnośnie nocnego łowienia Tylko muszę znaleźć chwilę czasu na wyskrobanie podania. Ze zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 wasyl ma zajeb.... oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Real kombinerkish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzięń się dzisiaj zaczął od takiego małego kwaka. Mam pomysł na nowe modele Enigmy i zacząłem dziergać trochę nad wodą. W ten egzemplarz przywalił boleń. Potem przerobiłem kaczkę na dinozaura i dalej heja. Potem zrobiłem całą partię przynęt do wykończenia nad wodą. Każda z nich ma inną pracę ale wszystkie są diabłami. A jakby któremuś przyszło do głowy zapytać czy mi się nudzi, niech najpierw obejrzy film. Z pracą. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Hesher 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi