woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wiem, jak bardzo lubisz lajki, więc polubiłem Twój post Jak widzę, bardzo się nudzisz. Z nudów pomazałeś długopisem takiego fajnego prototypa. Za karę, od teraz ten model nazywa się T-Rex. A spróbuj nie zgodzić się, to T-Rex będzie Cię po nocach nawiedzał. A na dodatek ryby będzie Ci poszył 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Taka sytuacja... jakieś dwa miechy temu testowałem różne rozmiary agrafek od Piotra, jedną z nich urwałem. Wczoraj w nocy w tym samym miejscu też trafił mi się zaczep. Tym razem udało się uwolnić przynętę, a na kotwiczce wisiało to Agrafka odzyskana Swoją drogą Keitech po dwóch miesiącach w wodzie wygląda dość ciekawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zero rudej suczy. Eligancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ja też Piotrek wyjełem Twoją przynęte ( jakiś prototyp, ale napewno Twój bo to widać) z agrafką i zero korozji, oczywiście na agrafce bo haków używasz słabych(prawie go nie było)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Czarek, nie ma prawie na rynku haków z nierdzewki, to jest wszystko tylko kryte warstwą ochronną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Taka sytuacja... jakieś dwa miechy temu testowałem różne rozmiary agrafek od Piotra, jedną z nich urwałem.Wczoraj w nocy w tym samym miejscu też trafił mi się zaczep. Tym razem udało się uwolnić przynętę, a na kotwiczce wisiało to IMG_20180419_230010_small.jpg Agrafka odzyskana Swoją drogą Keitech po dwóch miesiącach w wodzie wygląda dość ciekawie A co próbowałeś złowić o tej porze roku w nocy?I na tej wielkości gumę 2miechy temu? Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Agrafki dojechaly. Zajebiste!Późną jesienią zdejmowanie rękawic zeby przynętę zmienić mocno wkurzalo.Z tymi agrafkami nie bedzie juz problemu.Zrobię parę przyponów z nimi Dzięki Piotrek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dzięki mordo Będę niedługo szykował dużą partię spinek na giełdę, bo chyba już wszystkie zamówienia wysłałem. Jeśli z kimś nie gadałem na dniach, a agrafki były zamówione to proszę o info w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Haha! Ktos tu juz nie ogarnia ????A na poważnie - rozwiazales problem agrafek ze zmarznietymi palcami i w rekawicach.Jestem zachwycony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Czuje się trochę trochę jak Chang Kwai Caine w Legendach Kung-Fu. Nie to żebym chciał być uduszony przez dziwkę sznurem w szafie tylko, że pomagam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Dzisiejsze ofiary E2, były jeszcze dwie czy trzy ale te zapamiętałem dokładnie Edytowane 1 Maja 2018 przez guciolucky 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Ale na jednym zdjęciu się nie uśmiechasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Halo...halo . Gdzie się pan ????podziewa, bo wieje nudą w całym dziale???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Pan zapierdala jak murzyn na plantacji i o nowych przynętach tylko marzy... a miało być tak pięknie Jedyne co teraz mogę robić to agrafki raz na jakiś czas i tak kręcę zapasy. Myślę, że po 9 czerwca będę już trochę bardziej swobodny z czasem i pod koniec miesiąca pokażę coś ciekawego. Mam plana, nawet dwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Czasami chwilowa pauza...reset, od pasji jest wskazany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Nie murzyn tylko afroamerykanin! A co do pauzy , to raczej nie ma takiej możliwości. ..już ja sobie wyobrażam ile pomysłów wykluło się w głowie Piotrka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Życiówka 71 cm na Enigme 2, praca super. Pozdrawiam Edytowane 23 Maja 2018 przez bartosz311287 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Bartek masz kocie oczy na zdjęciu Dzięki za foto, gratulacje! Niedługo będę wysyłał Kubie taką hybrydę Enigmy i lowbajta do boleniowych testów, wobler ma możliwości i jest chyba jedynym tego typu bezsterowcem na rynku. Może powstanie coś ciekawego do Waszych pudełek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Niestety mój "szajomi" gdy się ściemnia robi marne zdjęcia, za dnia jest o niebo lepiej. Wobler faktycznie ma potencjał od samego początku podobała mi się jego praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Daje radę, chłopaki już mi z pudełka szarpią używki bo nie mam czasu teraz nic zrobić. Myślę, że jeszcze ze dwa tygodnie pauzy i coś tam ukulam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Ostatnio wątek żyje głównie dzięki Wam, ale to chyba tak powinno w sumie być z twórczością. Piękne tłuste pęto na Enigmę Nr3, zdobycz Jacka vel @Sawiola. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Wieści ze Szwecji, Matthew sprawdzał nowe jezioro Terminatorem. Jeden szczupak tam na pewno pływał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 I jeszcze na dobranoc fota od Jacka. Wobler Enigma nr 3, kolor rudy kojot. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Najlepszy clear coat na tą chwilę z powłoką hydrofobową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi