Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, jak bardzo lubisz lajki, więc polubiłem Twój post :P

Jak widzę, bardzo się nudzisz. Z nudów pomazałeś długopisem takiego fajnego prototypa. Za karę, od teraz ten model nazywa się T-Rex. A spróbuj nie zgodzić się, to T-Rex będzie Cię po nocach nawiedzał. A na dodatek ryby będzie Ci poszył  ;)  :D

• Like 3

Taka sytuacja... jakieś dwa miechy temu testowałem różne rozmiary agrafek od Piotra, jedną z nich urwałem.

Wczoraj w nocy w tym samym miejscu też trafił mi się zaczep. Tym razem udało się uwolnić przynętę, a na kotwiczce wisiało to :D

post-52787-0-13040400-1524209797_thumb.jpg

Agrafka odzyskana ;)

Swoją drogą Keitech po dwóch miesiącach w wodzie wygląda dość ciekawie  :blink:

• Like 2

Taka sytuacja... jakieś dwa miechy temu testowałem różne rozmiary agrafek od Piotra, jedną z nich urwałem.

Wczoraj w nocy w tym samym miejscu też trafił mi się zaczep. Tym razem udało się uwolnić przynętę, a na kotwiczce wisiało to :D

IMG_20180419_230010_small.jpg

Agrafka odzyskana ;)

Swoją drogą Keitech po dwóch miesiącach w wodzie wygląda dość ciekawie :blink:

A co próbowałeś złowić o tej porze roku w nocy?

I na tej wielkości gumę 2miechy temu?

Edytowane przez havy

Dzięki mordo :) Będę niedługo szykował dużą partię spinek na giełdę, bo chyba już wszystkie zamówienia wysłałem. Jeśli z kimś nie gadałem na dniach, a agrafki były zamówione to proszę o info w wiadomości prywatnej.

• 3 tygodnie później...

Pan zapierdala jak murzyn na plantacji i o nowych przynętach tylko marzy... a miało być tak pięknie :(

Jedyne co teraz mogę robić to agrafki raz na jakiś czas i tak kręcę zapasy. Myślę, że po 9 czerwca będę już trochę bardziej swobodny z czasem i pod koniec miesiąca pokażę coś ciekawego. Mam plana, nawet dwa ;)

• Like 1

Bartek masz kocie oczy na zdjęciu :) Dzięki za foto, gratulacje!

Niedługo będę wysyłał Kubie taką hybrydę Enigmy i lowbajta do boleniowych testów, wobler ma możliwości i jest chyba jedynym tego typu bezsterowcem na rynku. Może powstanie coś ciekawego do Waszych pudełek.

• Like 1

• 2 tygodnie później...