Artuditu Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 a Ty za detailing samochodowy się zabrałeś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Podpucha dla ciekawskich Heniu Powstała forma na kwietniowy model. Okazalo się też że mam opcję "Dinozaury" w telefonie Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Forfiter szwagier. Predator kurła [emoji4][emoji6]Podpucha dla ciekawskich Heniu Powstała forma na kwietniowy model. Okazalo się też że mam opcję "Dinozaury" w telefonie AR_EFFECT_20180615093710.jpgWysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Już eskadra bombowców wymalowana na szybko żeby teściory z rana sieknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Coś mi pod dwa posty jedno zdjęcie wchodzi. Admin pomusz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 ...to do ekipy Jurassic World dołączyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wyglądają jak półtusze w rzeźni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 ...to może jeszcze Sly się zamelduje na treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wyglądają jak półtusze w rzeźni Albo lubisz dobrze zjeść, albo mocne kino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Coś mi pod dwa posty jedno zdjęcie wchodzi. Admin pomusz! DSC_0009.JPGZadzwoń.Ja po utopieniu telefonu do Ciebie numeru nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Janusz to nie jest tłumaczenie. Ja swój w sobotę załatwiłem, a numer do Ciebie mam. Zadzwonię jutro bo mam plan wstać nad ranem na ryby, a Wy starzy ludzie lubicie sobie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (...) Zadzwonię jutro (...)Zadzwoń.Bardzo się ucieszę. Tylko się nie zdziw, że w sprawach forum nie pomogę. Bo będę na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 A mówili że dinozaury wyginęły. Fajne miśki. Jak Ci jakiś się ostabie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Mój największy jak dotychczas błąd w serii. Enigma nr 3 pierwszej generacji, podobnie jak jedynka wobler dalekosiężny mimo niskiej wagi o drobnej akcji X w osi pionowej. Przy trzecim modelu serii Enigma trochę za mocno zacząłem kombinować i do dzisiaj numerowane Enigmy to 1,2,4 ale myślę że trzeba będzie wypełnić tą lukę wracając do pierwszej trójki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 ...większy przekrój podłużny, czy część ogonowa smuklejsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Przede wsxystkim inny przód, reszta zbliżona. Wczoraj ładna atomówka mi w nią przywaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nowy model Enigma Whiplash przetestowany w ciągu kilku ostatnich dni. Wobler jest bardzo lotny, opada z wyraźnym lusterkowaniem ale nie za szybko. W środku jest nabite sporo śrutu, mimo to przynęta pracuje dynamicznie i startuje już przy wolnym prowadzeniu, przy czym tempo poruszania się woblera jest wolne, a jego praca bardzo szybka. Przez te kilka dni siadło na niego kilka szczupaków, okoni a dzisiaj stuknął nawet mikro boleń. Testy przynęty dały więcej ryb niż w przypadku analogicznych prac nad Enigmą nr 1, co jest bardzo dobrą prognozą na przyszłość tego woblera. Niebawem będę szykował formę już na produkcję modelu jako części oferty Love-Bait. Jest dobrze, nawet bardzo. Kilka egzemplarzy pojechało dzisiaj z Kubą na Mazury i myślę, że powyższy opis niedługo zostanie wzbogacony o jego doświadczenia. Praca woblera na ostatnim wideo w wątku. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zajebista naszywka [emoji4] Szkoda że nie udało mi się dołączyć... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Już prawie tylko naszywka z tej czapki została, mój szczęśliwy kapelut na ryby. Odwiedziliśmy z Kubą parę ciekawych miejscówek, zajechaliśmy do Cyprysa. Ogólnie piknik na luzie Szkoda, że nie dotarłeś ale jeszcze będzie okazja w tym roku pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ha. ..ha...''Zajechalismy ''-nie mogłem się was pozbyć! A moje szczupaki od środy okupują gabinet stomatologiczny! !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Następnym razem przyjediemy z namiotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Bubba Gump Shrimps... ale jak mówiłem, że ten wobler wygląda jak krewetka to się śmiałeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Pomyślałem sobie: "Człowiek o imieniu mojego zmarłego kota Wojciecha miał rację, wygląda jak krewetka". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Kuba i Marcin, ptaki ciernistych krzewów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jezus Maryja, jak się do meczu wyrobię z ustawianiem to jestem gość i tak macie do mnie mówić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi