cyprys19 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie przesadzaj, ja wiem, że dla większości małolatek z Pułtuska jesteś ''Boski ''!!!Ale ja na pewno nie będę na Ciebie mówił ani ''Jezus ', ani ''Maryja ''! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jezus Maryja, jak się do meczu wyrobię z ustawianiem to jestem gość i tak macie do mnie mówić. No nie wim, nie wim ... Wyrabiać to trza się umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zdążyłem, tylko nie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zdążyłem, tylko nie wiem po co Wszystko przed Tobą i nami też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No, widziałem właśnie przed chwilą. Szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak wspominałem w pierwszym poście dotyczącym nowego modelu, miałem przeczucie, że Enigma Whiplash będzie łownym kurwesynem. Szybko poszło, nowy model już ma na sumieniu swojego pierwszego medalowca i mój pb, chciaż w zeszłym tygodniu Kuba miał na niego paja w okolicach 90 cm, także to już drugi duży drapieżnik na EW.Boleń 82 cm przywalił na Enigmę Whiplash prowadzoną z prądem, dystans możne z 15-20 metrów także dał po zaworach. Pęto grube na karczychu tak, że nie mogłem go złapać za grzbiet. Wcześniej w Whiplasha przywalił inny osobnik tak powyżej 50 cm ale się nie wypiął, a na koniec krótki szczupak. Szczęśliwy egzemplarz woblera ze zdjęcia już dynda sobie spokojnie na drzewie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Poproszę namiary na wspomniane drzewo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Piękna sunia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak tylko zobaczyłem pracę tej przynęty, od razu wiedziałem,że BĘDZIE ŁOWIĆ!GRATULACJE Piotrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak wspominałem w pierwszym poście dotyczącym nowego modelu, miałem przeczucie, że Enigma Whiplash będzie łownym kurwesynem. Szybko poszło, nowy model już ma na sumieniu swojego pierwszego medalowca i mój pb, chciaż w zeszłym tygodniu Kuba miał na niego paja w okolicach 90 cm, także to już drugi duży drapieżnik na EW.Boleń 82 cm przywalił na Enigmę Whiplash prowadzoną z prądem, dystans możne z 15-20 metrów także dał po zaworach. Pęto grube na karczychu tak, że nie mogłem go złapać za grzbiet. Wcześniej w Whiplasha przywalił inny osobnik tak powyżej 50 cm ale się nie wypiął, a na koniec krótki szczupak. Szczęśliwy egzemplarz woblera ze zdjęcia już dynda sobie spokojnie na drzewie. Musi ładnie lusterkować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Musi ładnie lusterkować .Na drzewie sobie do jesieni polusterkuje na pewno ładnie, a w wodzie pracuje tak: Ten model ma kilka bardzo dużych plusów i tylko czekałem aż się spisze na większym żywcu. Lata daleko i jest bardzo stabilny w locie, praca jak widzicie jest dynamiczna niezależnie od tempa (no chyba, że ktoś lubi prowadzić przynętę jak na wyścigu ślimaków) i tego czy prowadzi się ją z prądem czy pod prąd. Jest jeszcze kilka hipotez, które się potwierdzają albo potwierdzą. szykuję egzemplarz już pod gniazdowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ile wazy ta nowa enigma i ile cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 6 cm, 6,5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) ...to Młodego pogonisz do wieszania się po drzewach kolejny raz ?... nowy projekt kojarzy mi się z gryzoniem z przetrąconym karkiem...a wysiadywanie długo będzie trwało ? Pozdrawiam Edytowane 30 Czerwca 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Postaram się uwinąć. Jutro pewnie zaleję silikon pod model matkę i na powielacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Przbiegły kwak Domaluxa zarysował i się spiął. A Enigma już też urwana żeby nie było, że nie trzymam poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ze Szwencji czy tam innej Norwegii. Fiordy to mi z ręki jadły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ale agrafka chyba nie od Ciebie? :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Póki co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Wsio zdjęte z suszarki, jutro ustawię. Powinno być wszystko co zamówiliście i czego nie zamówiliście Znalazłem jeszcze chwilę żeby kwaki trochę potorturować, a z Enigmą nr 4 i nowym Whiplashem, to nie ma, że nie chom brać, MUSZOM! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Oooo...A paski to gdzie?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Pod różem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Tak się prosi o bolenia z Wisły. Idę ustawiać woblery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W piątek Wróżbita Maciej w horoskopie na weekend stwierdził "Piotrek, czas ruszyć dupę" i dał mi zagwozdkę na piątkowe popołudnie. Ok myślę sobie, trzeba trochę poodlewać żeby nnie zawieść Macieja i pykłem dwa modele z nowym rodzajem (nie rozmieszczeniem, rodzajem) obciążenia. Po kilku godzinach od wyjęcia z formy przynęty zaczęły dawać ryby, trzy sztuki na Grada i dwie na Cat Toya. Wynik bardzo mnie cieszy, bo na łowisku, na którym testowałem woblery złowiłem tylko jedną rybę przez całe swoje życie i myślałem, że jest ładną krajobrazowo pusynią. Maciej po weekendzie może spać spokojnie, mission complete ...a sezon dopiero przede mną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Te szczupaki wytresowane . Jak tylko zobaczą jakieś dziwolągi, to od razu myślą, że to od Heshera i biorą jak głupie. . Ciągle mnie pozytywnie zaskakujesz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi