sukingad Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Somsiad ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie ma co się namyślać. Skompinuj Pan strój cyganki, przywdziej ów i szoruj do somsiada. Uderz w następującym tonie: bogaty to ty nie jesteś, ale serce masz dobre. Cyganka przepowie ci przyszłość. Daj no łapkę! W tym momencie somsiad powinien biegiem udać się po siekierę do składziku. To jest właśnie moment na zawinięcie dwóch sztuk drobiu pod kieckę. Jedna na rosołek, druga na hodowlę białych, a podroby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Tak się zastanawiam nad tymi mikro łącznikami i jak wiązać cienki zestaw, żeby go wzmocnić. Wychodzi mi, że najlepiej byłoby używać ich w miejsce agrafek. Trochę więcej zabawy ze zmianą ale sam zestaw o wiele wytrzymalszy. Coś za coś Niedźwiedzie IMG_20190114_214926.jpgJa się piszę na kilkadziesiąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Jest czym nareszcie poodkurzać wąta, dziś skończyłem ustawiać ostatnie Enigmy. Gdyby ktoś chciał klepnąć przed wstawieniem na Giełdę Twórców to proszę o informację. Enigma Whiplash 5,5cm, 6,5g Enigma Nr1 5,5cm, 3,9g Enigma Nr 4 9 cm, 13,5 g Enigma Cat Toy 9,5 cm, 13,5 g Terror Janusz, 8,5 cm 9, 12,5 g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Dałem radę machnąć dZisiaj też kilka filmików z pracą. Narew u mnie krystaliczna jak zwykle ale chyba nieźle widać pracę. Na pierwszym filmiku Enigma Cat Toy w kolorze Rudy Kojot. [YouTube] [/YouTube] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Bardzo ladne kolorki ,orginalna konstrokcja -bez dwoch zdan jak dla Mnie rewelacyjne.Tylko dlaczego takie male 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Dzięki, pracuję też nad większymi modelami ale poza jednym wyjątkiem to dopiero "rozbiegówka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Enigma Nr4 I mój najmłodszy ubiegłoroczny model Enigma Whiplash 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 ...Piotreq, jaki ,,Whiplash"? Gryzoń z przetrąconym karkiem lepiej pasuje..pewnie to robota Ryśka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Jak cos to sie pisze na wieksze modele Enigma whiplash oraz Enigma Cat Toy .Bede sledzil watek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Model Cat Toya w większym rozmiarze jest, akurat przed Garage Sale zacząłem pracować nad nowym modelem obciążenia, jest też Enigma Whiplasho-podobna ale to jeden egzemplarz, z którego nie do końca jestem zadowolony, ten prototyp, który spasował mi i wielkiemu boleniowi poleciał w wodę pierwszego dnia testów. Mam na nie kilka pomysłów dotyczących obciążenia więc niedługo podejmę temat ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Jakies fotki w takim razie poprosze.Obciazenie w testowych umiesc z przodu.To model nie standardowy-warto czasem odskoczyc od stereotypow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 To jest właśnie standardowy sposób obciążenia, którego w całej serii Enigma unikam. Tak obciążone bezsterowce pracują bardzo agresywnie i pięknie płoszą ryby, analogia z bassowymi bezsterowcami ze Stanów. Takie to każden jeden wyklepie i będą jakoś tam pracować Zaraz wygrzebię jakieś fociny większych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Tak by to wyglądało, to już są dużo bardziej gabaryrowe modele, ale tak jak pisałem muszę nad nimi popracować pod kątem zupełnie nowego obciążenia. Na Enigmie CT sprawdziło się bardzo dobrze. W tych wyjdzie w praniu. Nie pamiętam jaką mają długość ale to już takie szczupakowe big baity. Póki co no name Enigma Big Cat 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) ...no name to może prajaszczur...Komodo? Big...znam, mam? Edytowane 26 Marca 2019 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Widzę, że Ci ostatnio świetnie wychodzi nadawanie nazw moim przynętom. Keep up good job 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 ...z gryzoniami to tak jest, że obaj lubimy koty...t- shirty drukuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ta gryzoniopodobnośc to złudzenie optyczne. a koty owszem lubimy. Muszę napisać pytanie do firmy czy będą mieli życzenie i chęć zrobić nadruk z pliku jpg bo ostatnio coś kręcili nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Zoltek jak znalazl po swietach????Bedziesz cos w zlocie robil?W zeszlym roku kolega staty wyga polowe jerkow na zlote z grobym brokatem wymazal.Nic pieknego ale jakie rybska ciagal???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Na Mojej pychowce oczywiscie???? Edytowane 27 Marca 2019 przez TERMOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Dlaczego nic pięknego, mi się takie trzaskanie korpusów brokatem bardzo podoba. Na przykład diabeł Spinnerman siekał takie pstrągi. Zrobi się żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Kiełba jest, sól jest Tygrysy są. Narew może błogosławić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Kiełba jest, sól jest Tygrysy są. Narew może błogosławić. Browarka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Czy ja mógłbym zawieść oczekiwania gościa o imieniu "Wojciech". Piłeś kiedyś wódkę w kościele? Ja tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi