sukingad Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Możliwe, często znika i jakiś taki wymęczony przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 ... młodzież kocia bierze cię za swojaka, pewnie coś w tym jest... koci wujek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Rok temu o tej porze mówiłem Rudiemu w knajpie nad Wisłą "No chyba Cię pojebało, żebym jeszcze jakąś łuskę na nich malował". Enigma Nr 3, deseń kiełb. Z łuską. Tutaj do szarpnięcia: http://jerkbait.pl/topic/129021-s-love-bait-enigma-nr3/ W słońcu, te same co na poprzednim zdjęciu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 O k.. .a, nad Narwią się tygrysy pokazały !Mam nadzieję, że zjedzą wszystkie bobry... I Piotrka, to nie będzie konkurencji na bolki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 I tak oto, kropki, zastępują paski. Zmiany, zmiany, zmiany! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Panie co ja mogę jak ludzie nie znają, co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 O k.. .a, nad Narwią się tygrysy pokazały !Mam nadzieję, że zjedzą wszystkie bobry... I Piotrka, to nie będzie konkurencji na bolki!Ale to już są moje tygrysy... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Sprawdzian Enigmy nr3 na Wiśle zaliczony. Pod wieczór 5 strzałów, dwa bolenie zapięte i jedna ryba na brzegu, ładny boleń zostawił mi woblera do odbioru na opaskowej szmacie. Jest ok i to bardzo bo E3 odczarowała miejscówkę, z której od dwóch lat schodziłem na zero. Teraz wiem też ile mi dał Narwiański urlopowy poligon, zupełnie inaczej układają się literki na wodzie i widzę zupełnie nowe potencjalne stanowiska ryb i kąty podania woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 U mnie wczoraj podczas buzanskich testów odprowadzenie pod nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Dostałem Enigmy w środę. Wczoraj wieczorem pierwsze łowienie tym woblerem i pierwszy boleń na niego. Także na Warcie też łowi. Polecam i pozdrawiam twórcę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Mówiłem, poleci w świat to się zacznie rzeź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Drugi wieczór nad Wisłą. No nie, nooo nieee, znowu on?! Jeden boleń ale za to konkretny rzezimieszek, niebieski bucik mam przy nim jak kopciuszek .Tresurę zwierzęcia wykonała oczywiście Enigma nr3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 To już Narwiańskie Ci nie wystarczają? Czy po prostu testy na innej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Zostałem z Stolicy na ten weekend. Moje domowe niech odpoczywają, niedługo po nie przyjadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Brzmi jak płacz bolenia hehe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Enigma nr3 - 100% killer boleniowy.Na razie rozmiarówka bardzo sportowa, ale kwestia czasu jak siądzie coś grubego.Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Brawo Olku, ja wczoraj epicko spieprzyłem pewniaka. Założyłem trójkę z rozgiętą kotwicą... Ale z dobrych nowin, drugi wziął na kolejny model, który przerabiam i to będzie prawdopodobnie wobler, którym da się ganiać różne gatunki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dzisiaj bardzo krótkie poranne żerowanie, ale i tak ulizał Enigmę po brzuchu. Ryba konkret, powyżej 70 cm ale ile to nie mam pojęcia bo nie wyjmowałem go z wody. Enigma ze zdjęcia to kolejna wersja/generacja Trójki. Lata dalej, tnie pod wiater jak Szatan i pracuje tak jak wersje z oferty. Jeśli będzie łowiła powtarzalnie to zastąpi dotychczasową E3. Wytypowałem sobie w głowie kilku testerów, którzy dostaną egzemplarze za darmoszkę Ba! nawet proryteta opłacę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Pocztówka znad morza heheh 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) E2 ma to coś co brakuje innym , miałem nie pisać nic o przynętach ale ta zasługuje na ocenę ,ciągle mnie zaskakuje swoimi możliwościami i skutecznością w momentach skrajnie beznadziejnych. Nie jest łatwo wyzwolić drzemiący w niej wielki potencjał skuteczności ale jak już się odpowiednio zagra to ni ma hu... we wsi . Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Sawiola 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Gratulacje Jacku, dużo osób pokosiło kiedyś fajnych ryb na tą Enigmę. Nie lubię tej dwójki robić jak cholera, może klapnę do jakiejś przeróbki w tym roku. Mam za to nowy obiecujący wobler, który wystrugałem dzisiaj na szybko i o dziwo pracuje bardzo ładnie. Jutro spróbuję zrobić też mniejszą okoniową wersję bo to powinno być to. Zdjęcia wjadą jak będzie gotowa "linia produkcyjna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 No to czekam i pamiętaj o tych co na łączach rozmawialiśmy. Jesień to dobry poligon i trzeba się powoli zbroić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Na trójki robi się druga forma. Będą bardziej dostępne niedługo. Jak mam jeszcze jakiś silikon to pewnie i trzecią cyknę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Kolejny na E2 jest dobrze Piotrze . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 U mnie jeden na szybko, ryba ok 65 cm w zasadzie z pod chałupy bo to najbliższe miejsce pod domem. Cieszę się bo Enigma odczarowała kolejną miejscówkę, gdzie dotychczas tylko paczałem na spławy boleni. Pod samym brzegiem kolega sam się obsłużył i wypiął kotwiczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi