SAWIOLA666 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Pietrek kolejna ofiara Enigmy , jednym słowem jest zaje....ście . Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Sawiola 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Miszczuniu Mówiłem, że tylna kotwa to dla ozdoby hehe. E2 robi najlepszą czystkę jak się da ogonkowi pohasać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dokładnie tak jak piszesz i bardziej wyczuwalna praca przynęty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jutro odleję na spróbunek taki pod jedną. Bez drutu w korpusie powinna śmigać jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Daj znaka jak po testujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Enigma nr 2 przeszła w ostatnią niedzielę wstępne testy. W około dziesięciu rzutach miałem dwa brania boleni (jeden wyjechał), jedno odprowadzenie i jednego szczupaka. Testy prowadzone w bardzo niekorzystnych warunkach bo rybom po głowach jeździły rowerki wodne i kajaki. A jednak zareagowały i to zainteresowanie Enigmą było zauważalne. Od jutra jedziem z przygotowaniem małej linii. Jak już będą wycacane i po kolejnych etapach weryfikacji napiszę trochę więcej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dzisiaj ustawianie Enigmy nr 3 z małym bonusem w pakiecie. Dobrze, że się trafił bo weekend był jak western, a ja jak ten kuń co w nim galopował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Żerański kolegi z pracy na Enigmę nr 2, którą kiedyś dostał w prezencie. Mój dzisiejszy wiślak z zupełnie nowej miejscówki. Złowiony na Enigmę nr 3 z ostatniej partii, a właściwie na odrzut z produkcji. Zapowiada się fajna meta, ludzi zero, boleni sporo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Dzisiaj wyjechał do taty większy byk niż wczoraj. Cenię na ok 80 cm. Przynęta to oczywiście tak jak wczoraj moja Enigma nr3. Nowe miejsce się powoli odczarowuje, dwie ładne ryby na obcej ziemi w dwa dni Dla niezdecydowanych, ostatki z partii do nabycia tutaj Nawet kolor ten na który przez ostatnie dwa dni łowiłem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Dzisiaj siadł już taki jesienny fajniusi ,oczywiście E2 w roli egzekutora . Edytowane 7 Września 2019 przez Sawiola 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Brawo po raz kolejny. Zaraz Ci coś fajnego pokażę na messengerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Weekendowe łowienie praktycznie z dolotu ale jeden musiał wyjechać. Enigma nr 3 oczywiście, wobler zamazałem bo jest w kolorze, który na razie pozostanie tajemnicą. Ale ja w sumie nie o tym bo mogło być pięknie. Dwa dni szybkich wypadów i dwa brania boleni na wobler... 13 cm dzisiejsza torpeda uderzyła w wobler ale się nie wcięła. Przynęta to świeżak w moim aresnale i jest jeszcze czas, żeby zrobić ją tak by następne już się wcinały. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Nie ma "szarych" płetw, to się nie liczy! A czemu ja tej 13-tki wczoraj nie widziałem?Przecież opaskowe zanderki będą w TO walić z zamkniętymi oczami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Nie ma "szarych" płetw, to się nie liczy! A czemu ja tej 13-tki wczoraj nie widziałem?Przecież opaskowe zanderki będą w TO walić z zamkniętymi oczami!To samo mówię od wczoraj ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 To samo mówię od wczoraj Bo Jemu tylko te rapiszony w głowie siedzą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Rapofil ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Nie ma "szarych" płetw, to się nie liczy! A czemu ja tej 13-tki wczoraj nie widziałem?Przecież opaskowe zanderki będą w TO walić z zamkniętymi oczami!Bo jej jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 … cytując... Rzeczy niemożliwe robimy od ręki, na cuda trzeba chwilkę poczekać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Szybki wiślany split po robocie z Kucyferem i znęcanie nad zwierzętami zaliczone. Oczywiście Enigma nr3. Kolor tajny pozostaje tajny ale już niedługo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Noo przyznam, że nowy kolor jest szatańsko skuteczny i efektowny jednocześnie. Ale nie zdradzę nikomu choćby mnie kołem łamali [emoji6] Niedługo puszczę enigmu u siebie na plaży [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Płetwy, profesjonalnie pociemnione...ale ostatnia fota, Qucoo na robocie to się udała w dechę, też taką qcem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Płetwy, profesjonalnie pociemnione...ale ostatnia fota, Qucoo na robocie to się udała w dechę, też taką qcem.Przez to ,co się stało w Warszawie Toruńskie bolenie już są całe brązowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 To co się stało w stolicy jeszcze niedawno było standardem nie tylko tam ale i wszędzie nad rzekami...nie ma się co nakręcać bo ludzie srali do wody przez stulecia, jazie wtedy ładnie rosły... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Płetwy, profesjonalnie pociemnione...ale ostatnia fota, Qucoo na robocie to się udała w dechę, też taką qcem.Kuba przyjeżdżaj ja będę statyw em a diabeł Pjoter aparatem [emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Września 2019 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 A kto mi bolenia złowi do zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi