Qcyk Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 A kto mi bolenia złowi do zdjęcia???Kupimy widziałem ostatnio w carrefour takie pod 70... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Z Oszą weźmy, trochę starsze ale taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Dzisiaj trochę urozmaicenia. Boleń siadł na łamaną Enigmę nr 3. Ten wobler był już w koszu bo stelaż był nierówno zalany. Obciąłem połowę dorobiłem przegub i zlałem jeszcze raz. Takie numery. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Czyli jednak się skusiłeś [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ale pod chałupą tylko byłem. Jeden wyszedł przez trzy godziny i go zaraz trzasłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ten wobler był już w koszu bo stelaż był nierówno zalany. Obciąłem połowę dorobiłem przegub i zlałem jeszcze raz. Takie numery. Me gusta Trzynastka też fajna, ale do łamańca mam sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Odezwij się zanim zerwę to dostaniesz ją w prezencie. Ty wiem, że lubisz łamańce, a umnie to tak jest bo jest, łowi bo musi łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Hehe, dzięki. Jak będzie okazja się spotkać to się przypomnę O ile oczywiście do tej pory nie zerwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Sporo pobawiłem się w tym sezonie z boleniami ale powoli czas wracać do kolejnych modeli i zacząć testować. Krąpik powoli zaczyna żniwować. To będzie bardzo fajna uniwersalna przynęta. Dwa dni pod rząd odprowadzały mi go grube pasiaki. Pewnie dopiero po sezonie będzie dostępny bo chcę go dobrze przetestować. I nie ma, że coś! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Nowa E3 daje fajne ryby i zaczyna mnie się podobać Pioter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Kolejna ofiara Enigmy tym razem stara niezawodna 2 - czka ????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Idziez, jak dzik w szyszki. Przy następnych odwiedzinach w pracowni odleję dla Ciebie nową wersję E2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Czuję się zaszczycony.Dawaj tę nową konstrukcyje przetestuje ją na moich rewirach Pioter. Edytowane 23 Września 2019 przez Sawiola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 @Sawiola Jak starasz się prowadzić Enigme ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Kolejna ofiara E3 ale tym razem stara wersja odczarowała wodę . Edytowane 28 Września 2019 przez Sawiola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) I kolejny na E3 , daje radę . Życie jest piękne . Edytowane 29 Września 2019 przez Sawiola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Chyba odwiedzę Cię w tym Pi...... . Dawno tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Zapraszam miejsca starczy no i ryb też . Edytowane 29 Września 2019 przez Sawiola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Takitam. Prace wciąż trwają, a ja odkrywam w ich trakcie swoją złą naturę. Łowi już ale to Panie jeszcze się zejdzie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ciekawie się zapowiada. A lata to to ładnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Lata w kosmos. Mniej więcej jak Terror Janusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ciekawe Pioter jak Bolki na nią zareagują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 hej są jeszcze dostępne te fajne agrafki w rozmiarze S jeśli tak to jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Cena jak zwykle 10/10. Od przyszłego tygodnia będę kręcił. Napisz mi ile życzysz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Ładnie pracuje ta Enigma Pioter. Ile ma cm i wagi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi