Banjo Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 A żeś tego nadziergał . Jak paluszki, bolom ? Pewnikiem muszą, bo profesjonalnie wykonane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Odzwyczaił się czlowiek od uczciwej roboty hehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Długi urlop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Robi coś tam, tylko się nie chwali. Info priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Tej weź mnie nie mów, że ja nie zrobię.Jak ja nie zrobię, to kto? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Aaa takie tam, bo Buła nie wierzyła. Edytowane 7 Października 2020 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Nie wierzę, że ta mucha ma takie grube palce! Widzę, że się nudzisz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 To pa tutaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 A czy mógłbyś w podobnych proporcjach (zależność pomiędzy agrafką a muchą) pokazać dla agrafki i mrówki? O bakteriach nie wspomnę . Szacun Pioter. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Mógłbym, tylko się powolirozmiarówka narzędzi kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 A co za wymówka ? ???? W takim razie musisz sobie narzędzia też zrobić ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Majster kurła, robota na cito do zrobienia a Ty się bawisz we włatce much, Przekliniaka na Ciebie napuszczę zaraz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Dzisiaj nareszcie odbyli się testy wytrzymałościowe moich spinek. Wyniki przeszły moje oczekiwania. I dobrze. Na pierwszy ogień poleciała Micro Snap, do łowienia na UL, XUL itp. Tak jak Pjoter kiedyś wspominał, módlcie się, żeby reszta zestawu wytrzymała. Nie wiem czy jest jakaś mocniejsza na rynku. Potem zajęliśmy się oraniem następnej wielkością XS Strong, i tutaj to już wyraźnie miarka podskoczyła, przypominam, że to agrafka do malizny typu paproszki itp. Następnie boleniowa klasyka CF strong. Wersja z cieńszego drutu wytrzymałą wiślane sumisze 41kg, które trafił był Jacek @Sawiola Potem już formalności, M Strong XL to już takie tam zabawy w przeciąganie, bo już nie wierzyliśmy, że na tej wadze jej jakąkolwiek krzywdę zrobimy, nawet się nie odkształciła. No cóż. . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Agrafki agrafkami, ale na boku tworzył się w ostatnim czasie też nowy boleniowy wobler. W zasadzie to był zrobiony w ubiegłym roku i grzecznie leżakował sobie w pudełku. Kilka tygodni temu zadzwonił do mnie Kuba z info, że bolenie u niego zmieniły styl żerowania i potrzebuje na nie woblera. Akurat dzień wcześniej od niechcenia przeciągnąłem parę razy tego BS-a i wyszło na to, że właśnie tego Kubuś szuka. Weszła forma, a zaraz po niej testy. Dwa ostatnie dni przyniosły ponad 20 brań i 8 ryb na brzegu. Wobler pięknie wabi rapy i można prowadzić go na kilka sposobów co daje wymierne efekty. Jutro startujemy we trzech trochę poczesać wodę i na pewno pojawią się nowe konkluzje, ale jest bardzo dobrze. Niebawem przygotuję formę, zachowajcie czujność Niedźwiedzie PS. Dzisiaj na mieście chciały odkupić go już 4 osoby 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Ale tak bez pasków... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) A wiesz, zrobię. Wczoraj robiłem czyszczenie galerii zdjęć w telefonie i zauważyłem, że bardzo dużo boleni siadało mi na ukleję z grafitowymi paskami. W tym mój pb 82cm. Tymczasem wideo z pracą woblera. Edytowane 26 Października 2020 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Cześć Niedźwiedziem jak część z Was wie ostatnimi tygodniami bywałem tu w kratkę. Przygotowywałem przenosiny i nową pracownię w jednym z pomieszczeń. Dzisiaj już mogłem skończyć pierwszą partię przynęt w nowym miejscu i wszystko pięknie wali lakierem. Jest dobrze, choć zobaczymy jeszcze jak będzie z sąsiadami jak zacznę włączać kompresor. Jak widzicie są dwa stanowiska bo prawdopodobnie nie będę swoich wyrobów przygotowywał sam. Niedługo będę szykował wzory, które nie były dotychczas dostępne "z marszczu" między innymi nowego boleniowego bezstera i Mazowiecką Piątkę. Mam nadzieję, że po rozdzieleniu roboty na dwoje praca będzie szła sprawniej bo już na bieżący rok było przygotowanych 12 nowych modeli, a nie starczyło czasu. Niedługo przedstawię Wam współpracownika. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jeż w butelce na balkonie rulezz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Zastanawiałem się, kto pierwszy dostrzeże biedny chłopak jestem i nie mam tu wiele poza pracownią, a w coś trzeba kiepować. Takie ozdobne były po poprzednich wlascicielach, trochę je uroazmaiciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Zastanawiałem się, kto pierwszy dostrzeże biedny chłopak jestem i nie mam tu wiele poza pracownią, a w coś trzeba kiepować. Takie ozdobne były po poprzednich wlascicielach, trochę je uroazmaiciłem.No i elegancko.Zawsze to lepiej wygląda niż słoik czy puszka po browcu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Żeby nie było, to nie tylko przejście na palarnię, już się coś kula w lakierze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 To teraz już będzie z kopyta :-) ,przedstawiaj Zygmusia :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Zygmuś się opierdala i nie wiem czy Zygmusia sobie zostawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Myślałem że już sprawdzony ,no to szkoda w takim razie ,ale tak to już jest w tym temacie ,ciężko oj strasznie ciężko o kogoś kto będzie chociaż pracował jak ty sam ,pomijając już przyswajanie wiedzy i kwestii technicznych ,z mojego doświadczenia wynika że jedyna droga do znalezienie kogoś kto się nada to szukanie wśród ludzi z przynajmniej kiełkującym zalążkiem tego naszego zajoba :-) ,inni się nie nadają. Edytowane 23 Listopada 2020 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Zygmuś się nada, zobaczycie niedługo jaki zuch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi