Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Panie jak by ci samo malowanie i lakierowanie odeszło heheh a może i ładniej będzie kto wie :-) to już gites majonez :-).

PS załóż maskę dziewczynie z prawdziwego zdarzenia :-)

Na razie nie wie, że to szkodzi. Niech robi w pyłówce, Pioter mógł to i Zygmuś może ???? Nie daj Boże, żeby tu kiedyś weszła bo mi urwie... głowę :P

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Niedźwiedzie, rękę połamałem dajcie mi chwilę żeby się zdążyła zrosnąć . Agrafek jakiś czas nie będzie niestety bo fizycznie nie ogarnę.

Podejrzewam, że Zygmunt odwiedził jerka  ;) .

Zdrowiej szybko i niech ręka prosto zrośnie się.

Zygmuś wypadł chwilowo z biznesu i nie ma to nic wspólnego z połamanymi palcami :) czy jeszcze będziemy pracować razem to się okaże. Chociaż szkoda, bo ładna i robotna. Ale jest też dobra wiadomość, poziom czustości Wisły na moim odcinku umożliwi mi ustawianie woblerów na miejscu. Poza wpadką z tą ręką, będzie szybciej. Btw już szukając pozytywów całej sytuacji to nigdy nie potrafiłem zginać tak paliczka w palcu, a teraz mam w standardzie :D jadę właśnie ztm- zrobić coś złego ????????

• Like 1

Mam pytania odnośnie żywicy Ren Cast 52. W jakim czasie powinienem zużyc ją po otwarciu? Oczywiście rozumiem że najlepiej jak najszybciej, ale na ile mogę sobie pozwolić? Czy np. 2 tygodnie po otwarciu, oba składniki nadal będą posiadać właściwości takie jak przed otwarciem? Czy jest jakaś możliwość żeby po otwarciu przedłużyć jej żywotność? Czy sposobem na przyśpieszenie utwardzenia odlewu jest piekarnik? Jeśli tak to jak długo i w jakiej temperaturze? Pozdrawiam i zdrowia życzę. Ps. Przepraszam za tak bezpośrednie publiczne pytania, chciałem je zadać na priv, ale widzę że sugerujesz aby pytać w wątku. Zawsze możesz nie odpowiedzieć:)

1. Ja kiedyś zużyłem po 2 latach, 2 tygodnie to jest świat i ludzie, może kilka miesięcy stać na spokojnie. Nie ma potrzeby nic przedłużać ;)

2. Woda woda woda, zimna zanużeniowo.

Nie przepraszaj, o takie proszę bo inni korzystają, na privy czasem nawet nie odpisuję bo ani dzięki ani spierd. ttlko się chłopaki potem pucują jacy są mundrzym

• Like 5

Bardzo dziękuję za info. Na prawdę jest to dla mnie bardzo cenne. Wiele godzin spędziłem zgłębiając temat pianek i żywic poliuretanowych. Przeczytałem mnóstwo stron na jerkbait.pl i nie znalazłem nic co wskazywało by na "zimną wodę". Szok. Myślałem że piekarnik:) Wielkie dzięki za to wszystko czym się tak bezinteresownie dzieliłeś na forum do tej pory.

Edytowane przez guma87
  • Like 1