sukingad Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Pierwsze przymiarki. Ta "cieńsza" jest na drucie protetycznym 1mm. Grubsza to 1.2 mm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Pierwsze przymiarki. Ta "cieńsza" jest na drucie protetycznym 1mm. Grubsza to 1.2 mm. IMG_20201126_211632.jpg A to zdjęcie agrafek jest zrobione na tle kafli ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Terakoty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ok poznajcie... Zygmusia a w zasadzie Justynę ale skoro już ją ochrzciliście Zygmusiem to tak zostanie. Uczę ją robić przynęty i pod koniec 2021 będzie w tym lepsza niż większość z Was 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 To taki z niej Zygmunt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Tak, właśnie taki Zygmunt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Poczekajcie, aż zobaczycie srebro spod ręki Zygmusia, Dowaliła do pieca, pierwszy raz mi się whitefish podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Żebyście się nie zdziwili, wszystko pod moim nadzorem. Nie robię gwiazdy internetów, będziemy razem pracować i ja będę Zygmusia uczył roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 A że dupę ma fajną to inna sprawa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Bardzo ładnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Robimy Kieluś nie ma pierdzenia że "dziewczynka zrobiła". Nauczy się to zrobi, za 2 lata. Nie ma litości. Edytowane 29 Listopada 2020 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ale dobra jest skubana, aero ogarnęła w jakieś 5 minut łącznie z ogarnianiem ciśnienia na butli. Wtf? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Panie jak by ci samo malowanie i lakierowanie odeszło heheh a może i ładniej będzie kto wie :-) to już gites majonez :-).PS załóż maskę dziewczynie z prawdziwego zdarzenia :-) Edytowane 29 Listopada 2020 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 ... ta, Zygmunt, to Starszy mój był, w dodatku łysy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Panie jak by ci samo malowanie i lakierowanie odeszło heheh a może i ładniej będzie kto wie :-) to już gites majonez :-).PS załóż maskę dziewczynie z prawdziwego zdarzenia :-)Na razie nie wie, że to szkodzi. Niech robi w pyłówce, Pioter mógł to i Zygmuś może ???? Nie daj Boże, żeby tu kiedyś weszła bo mi urwie... głowę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Niedźwiedzie, rękę połamałem dajcie mi chwilę żeby się zdążyła zrosnąć . Agrafek jakiś czas nie będzie niestety bo fizycznie nie ogarnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Uuuuu lipa... Oby się szybko zrosła i bez komplikacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zdrowia kolego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Niedźwiedzie, rękę połamałem dajcie mi chwilę żeby się zdążyła zrosnąć . Agrafek jakiś czas nie będzie niestety bo fizycznie nie ogarnę. Podejrzewam, że Zygmunt odwiedził jerka . Zdrowiej szybko i niech ręka prosto zrośnie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Niedźwiedzie, rękę połamałem dajcie mi chwilę żeby się zdążyła zrosnąć . Agrafek jakiś czas nie będzie niestety bo fizycznie nie ogarnę. Jak Zygmunt mówi "Nie" to znaczy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zygmuś wypadł chwilowo z biznesu i nie ma to nic wspólnego z połamanymi palcami czy jeszcze będziemy pracować razem to się okaże. Chociaż szkoda, bo ładna i robotna. Ale jest też dobra wiadomość, poziom czustości Wisły na moim odcinku umożliwi mi ustawianie woblerów na miejscu. Poza wpadką z tą ręką, będzie szybciej. Btw już szukając pozytywów całej sytuacji to nigdy nie potrafiłem zginać tak paliczka w palcu, a teraz mam w standardzie jadę właśnie ztm- zrobić coś złego ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Mam pytania odnośnie żywicy Ren Cast 52. W jakim czasie powinienem zużyc ją po otwarciu? Oczywiście rozumiem że najlepiej jak najszybciej, ale na ile mogę sobie pozwolić? Czy np. 2 tygodnie po otwarciu, oba składniki nadal będą posiadać właściwości takie jak przed otwarciem? Czy jest jakaś możliwość żeby po otwarciu przedłużyć jej żywotność? Czy sposobem na przyśpieszenie utwardzenia odlewu jest piekarnik? Jeśli tak to jak długo i w jakiej temperaturze? Pozdrawiam i zdrowia życzę. Ps. Przepraszam za tak bezpośrednie publiczne pytania, chciałem je zadać na priv, ale widzę że sugerujesz aby pytać w wątku. Zawsze możesz nie odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1. Ja kiedyś zużyłem po 2 latach, 2 tygodnie to jest świat i ludzie, może kilka miesięcy stać na spokojnie. Nie ma potrzeby nic przedłużać 2. Woda woda woda, zimna zanużeniowo. Nie przepraszaj, o takie proszę bo inni korzystają, na privy czasem nawet nie odpisuję bo ani dzięki ani spierd. ttlko się chłopaki potem pucują jacy są mundrzym 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Bardzo dziękuję za info. Na prawdę jest to dla mnie bardzo cenne. Wiele godzin spędziłem zgłębiając temat pianek i żywic poliuretanowych. Przeczytałem mnóstwo stron na jerkbait.pl i nie znalazłem nic co wskazywało by na "zimną wodę". Szok. Myślałem że piekarnik:) Wielkie dzięki za to wszystko czym się tak bezinteresownie dzieliłeś na forum do tej pory. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez guma87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi