cyprys19 Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Już wiem dlaczego w Narwi nie ma ryb!Po Twoich testach wszystko sp...la do Buga! A tak na poważnie to fajnie wyszedł! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Spier...iły tylko te co ich nim za kapotę nie wyorałem Może mi się uda jeszcze dwa przygotować na Garażówkę do pokazania. Mam pomysła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Jak byś w te wgłębienia odrobinę zielonego lub pomarańczowego fluo dodał była by rewelka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Będzie, nawet i różowy planuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Taki trochę 1wszo listopadowy???? Edytowane 12 Września 2021 przez Rebel64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Obrazu skojarzyłem z filmem/grą Alien vs predator Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Obrazu skojarzyłem z filmem/grą Alien vs predator Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaMój człowiek ???? dostaniesz jednego w prezencie za tą zacną wypowiedź ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 (edytowane) Xenomorph Yellow Green.PS. Tomek pamiętam o Tobie, opi..alam się jeszcze chwilkę po Garażu, niebawem zrobię wyślę. Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Hesher 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 ... poci się swoim kwasem czy tam innymi wydzielinami...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Wyglada trochę jak papuga czym to rzucasz? Jak prowadzisz? Bardzo ciekawy twór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Papuga powiadasz. Chciałbym taką jedną ????to jest klasyczny jerkbait i tak należy go prowadzić. Mam gdzieś filmiki z pracą Xenomorfa tylko muszę trochę je obrobić bo nagrywała nowa kandydatka na pracownianego Zygmusia i jeszcze do końca nie kuma jak to ogarniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) Bangla Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Hesher 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 ... Hans Rudolf Giger byłby dumny... jak to wędkarstwo odwraca rolę drapieżnik - ofiara... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Widać że obcy będzie dawał radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Pięknie pracuje, serio nie spodziewałem się, że tak uda się go zaczarować bo kształt mocno skomplikowany. Wyszedł i to mega fajnie, czekam na klarowną wodę co by nagrać sensowny filmik. Póki co technolog od jakości przy kontroli międzyoperacyjnej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Pioter,tak się zastanawiam, czy dobrze zrobiłeś, że przeprowadziłeś się do Warszawy (o ile dobrze pamiętam) . Nie wiem jakie tam jest obecnie powietrze, ale po Xenomorph chyba coś do niego dodają . Nawet takich koszmarów nocnych nie mam .Szacun, za łamanie konserwatywnego podejścia do lure . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 To dopiero początek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Tak trzymaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Zrób coś proszę nietypowego na pstrągi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) W kształcie wideł może A pod spodem nowy wzór koszulki, polisz streetfishing realia Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Hesher 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Potrzebuje takie koszulki w rozmiarze S i M... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 To ja poproszę L/XL )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) Zamówię jedną na próbę, żeby zobaczyć jak nowa drukarnia sobie poradzi. Koszulki na porządnej gramaturze 190-200 g/cm3 także powinno być spoko. Rozmiarówka: rozmiar XSdługość całkowita (cm)68szerokość pod pachami (cm)48tol.+-2,5cm rozmiar Sdługość całkowita (cm)70szerokość pod pachami (cm)51tol. rozmiar Mdługość całkowita (cm)72szerokość pod pachami (cm)53tol. rozmiar Ldługość całkowita (cm)74szerokość pod pachami (cm)56tol. rozmiar XLdługość całkowita (cm)76szerokość pod pachami (cm)58tol. rozmiar 2XLdługość całkowita (cm)78szerokość pod pachami (cm)61tol. rozmiar 3XLdługość całkowita (cm)82szerokość pod pachami (cm)66tol. rozmiar 4XLdługość całkowita (cm)84szerokość pod pachami (cm)68tol. rozmiar 5XLdługość całkowita (cm)88szerokość pod pachami (cm)72 Edytowane 12 Października 2021 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Dostępne wzory koszulek. Bo pytacie. Rozmiarówka w postach wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Jakby co jesem elestyczny co do zamawianego rozmiaru koszulki, ale w przyzwoitych granicach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi