sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Staram się, żeby obrazkowo dało się rozszyfrować ideę i moje szczere, bezinteresowne intencje wynikające z gołębiego serca i anielskiego usposobienia. W zasadzie lada moment powinien rozpocząć się proces mojej beatyfiakcji. Tak myślę Zadzwonię za parę chwil ale w sprawie farb, nie wyświęcenia. Póki co. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 A i jeszcze jedno, jak dla Ciebie za głośno to znaczy, że jesteś za stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 To nie kwestia wieku. Może dłubiący w drewnie gustują w spokojniejszej muzyce? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Wczoraj ogarniałem (wstępnie) pracownię po Garażu. Dokupić dwie kury i można otwierać agroturystykę ???? albo przynajmniej będzie biegał eko materiał na chwosty, jak u Cyprysa. Biegali chwosty po ogrodzie za Narwią aż w końcu trafili na Ownerze do Olsztyna z dawnej pracowni w Pułtusku ???? Takie historie u nas ???? Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Garażowy szpej, niektóre już zosyały pojedyncze. Wieczorem wyląduje na giełdzie. Bo musi, rano kupiłem kołowrotek a zaraz lecę dalej przepierzać hajsy na hobby jakby coś ktoś wcześniej zażyczył to piszcie na priv bo administratores grasują po jerkbaitowej prerii Enigma nr 3, 7cm, 7,5g Enigma nr 1- 5,5cm, 4,5g Body Snatcher, 7,5cm, 9g Enigma CT3, 9cm, 14g Łajdak, 8,5cm, 21g Grad- 11 cm, 21g Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wczoraj ogarniałem (wstępnie) pracownię po Garażu. Dokupić dwie kury i można otwierać agroturystykę albo przynajmniej będzie biegał eko materiał na chwosty, jak u Cyprysa. Biegali chwosty po ogrodzie za Narwią aż w końcu trafili na Ownerze do Olsztyna z dawnej pracowni w Pułtusku Takie historie u nas Niestety biały ,indyjski kogut wziął i odszedł i to nie był niedzielny obiad :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Czy porwali go lokalni bramini skoro indyjski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nie ...wstydził się łazić bez piór i popełnił sepuku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Marcin, jest już u Buddy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Gościu, po zaczarowaniu soli dodaj ????????"i te antyzaczepy co Pjoter zamontował w jerkach????????". Nikomu nie zaszkodzi, a wielu pomoże ???? Edytowane 5 Maja 2022 przez Hesher 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Ale kto tu mówił o gumie w d..... Będziecie mogli sobie nawet kluczyki do passata doczepić jak chcecie.Dobra Pioter majówka się zbliża, pasat od szwagra pożyczony, tylko ostatniego elementu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Nawet dwóch. Lakieru ni ma w marketach, użyłem testowo jachtowego i cała partia jerków na majówkę się zesrała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Nawet dwóch. Lakieru ni ma w marketach, użyłem testowo jachtowego i cała partia jerków na majówkę się zesrała.Nie dobrze.A czym lakierujesz?Czyżby gdzieś wstrzymali produkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) Niczym aktualnie. Tak jak wyżej napisałem, próbowałem lakier jachtowy, ale to porażka schnie pierdyliony godzin. Na koniec, zniecierpliwiony dałem resztkę zgęstaniałego poliuretanem i zareagował. Od biedy będę leciał nitro, jeśli jest. Szukałem info w necie o brakach ale nic nie ma, może i lepiej. Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Kubuś zaczął sezon grubymi boleniami na Enigmę CT, a ja po bożemu, bo rodziców miałem wierzących oboje, szczupakami. Dzisiaj jak rewolwerowiec czyli w samo południe doczłapałem się nad Wisłę i ustrzeliłem dwóch rzezimieszków. Enigma CT pływająca w kolorze holo w obu przypadkach. Trochę z musu, trochę kierowany resztkami etycznego imperatywu, pozamieniałem kotwice na single, tak w ECT jak i w jerkach. Będzie to szło w tym kierunku do bardzo późnej jesieni, bo już teraz moja miejscówka była mocno zakwitnięta, Single wcinają rybę pewnie, a wyczepianie nie wymaga znajomości chirurgii PS. Zobaczcie jaką piękną panterkę na płetwach ma ten z 3 zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Dzisiaj zmiana otoczenia z błota starorzecza na błoto rzeczne. W roli głównej Enigma Nr3, ale nie taka zwykła. Razem z przygotowaniami do targów w międzyczasie przygotowywałem kilka nowych wersji Enigmy, w tym Trójkę. Druga generacja woblera jest stabilniejsza w locie, osiąga dalsze dystanse i jest bardziej dynamiczna. W skrócie, "podkręcona", "stuningowana" etc. Jak widzicie ten model też uzbroiłem w single. Na razie widzę same zalety takiego zbrojenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Piotrze, czy pomijając kwestie etycznych wyborów, nie sądzisz, że pojedyncze haki zdecydowanie dodają życia woblerowi? Jednak opór, jaki stawiają w nurcie dwie kotwice, musi robić różnicę. I jeszcze w kwestii tych singli, prosiłbym byś zwrócił uwagę na ilość spadów. Jeśli będzie znacząco duża w stosunku do poprzednich sezonów, to nie wiem, czy przy rybności naszych wód, pomysł godny wdrażania w życie. Ale idea ciekawa i daje do myślenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Oczywiście, że tak. Pisałem dzisiaj Kubie o tym, ale on gardzi hakami Przyczyn nie dochodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 A i ja mam same ciekawe idee. A jak stoi wódka na stole to śmiem twierdzić, że nawet przełomowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) W takim razie prosisz się o dyskwalifikację, a nie o zapisanie się w historii mazowieckiego wędkarstwa. Wszak doping w sporcie jest zabroniony. Edytowane 6 Maja 2022 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) To potrzymaj mi piwo i patrz Dzisiaj piękne zakończenie weekendu grubym pajem, tzw. Warszawska Lala . Przynęta to mój jerkbait Grad w kolorze Red Tiger. Kolor zrobiłem na zamówienie, które nie doszło do skutku bo się lakier pokpił, ale "odrzuty" ostatecznie zostawiłem dla siebie i wrzuciłem do pudła. Miał być to kolor, który wabi szczupaki przed wieczorem i tak też została trafiona mamucha ze zdjęć, wspominał też o tym kiedyś P. Piskorski w jednym ze swoich tekstów na stronie Salmo. Jak widzicie zbrojenie w single, dalej daje radę a wyczepianie głęboko zażartego jerka to bajka. Dodam, że szczupak zrobił dwie świece, a hol był na dość długim dystansie. Na koniec mały ninja tip , przed wieczorem warto podgiąć oczko jerka w dół, żeby przy podszarpnięciach wyjeżdżał w kierunku lustra wody, tak też zrobiłem dzisiaj. Przypowierzchniowe łowienie szczupaków to patent, który używałem kilka lat temu na wieczorne łowienie pływającą wersją Enigmy Nr 4 i w czerwcu między 20:00 a 22:00 godziną i woda sie gotowała od brań. Polecam. Edytowane 9 Maja 2022 przez Hesher 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Wiślane tarpony lubią kolorowe Love Baity ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Brawo Wojcio. Ten sam model rozpoczął tegoroczny wątek boleniowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Tak, wygrałeś. Będę robił tą przynętę i myślę, że do maja będziesz ją miał u siebie. Plus kilka innych A jednak zapomniałeś o mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Ja zapomniałem? Młodzieńcze co Ty sobie wyobrażasz, że Wujo zapomniał? Może Wujo był zajęty, ale nie zapomniał. Wyślij adres na priv bo już chyba że dwa Wójcie mi tylko zostały. Będzie Pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi