Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Mała ciekawostka nr 2. Pierwsza logowana koszulka Love-Bait. Przetyrana jak diabli, a teraz jeszcze mi w pralce się odbarwiła. Wygląda po tym zaje... Jeszcze w nią wskoczę na Garaż a potem leci w antyramę. Wygląda jak szpej Affliction.

Jeden ostatni gig i leci na ścianę.

To już chyba oldschool ????

post-50550-0-24767500-1676361916_thumb.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 2

To ja może napiszę jak to jest z koszulkami. I dlaczego ich nie robię. Koszulka, żeby była sensowna, musi mieć gramaturę 180g/m3 lub więcej. Taka koszulka swoje kosztuje, plus aplikacja oczywiście. Poliestru się nie opłaca brać, chyba, że lubicie się pocić. No i dobra, bierzecie bawełnę, grubą gramaturę i teraz liczcie. Koszt koszulki, koszt aplikacji, koszt wysyłki. Dlatego nie ma koszulek Love-Bait na handel, bo nie chcę Was orać na hajs.

• Like 1

Tutaj macie podstawowy zestaw. Tak żeby nie tracić forsy. Piotrek Gołąb by tym zrobił sztosiwo. Może się skusi :P

attachicon.gif IMG_20230102_114204.jpg

Bardzo dobre "mazoki" ????, ja tym cieniuję koguty pstrągowe wykonane z syntetyków czy też lisa; można nad wodą na szybko główki przemalować, czy jak pokazałeś przerobić oczy do woblerów w banalny sposób. Bardzo szeroka paleta kolorów i cena ok.

Pozdrawiam ????

• Like 1

A widzisz, o tym nie pomyślałem, a rzeczywiście do włosa byłby sztos. Już mi się kreci temat, ale to dlatego, że lubię rysować. Nie tak jak Ty, ale coś tam umiem. No nic, to już Niedźwiedzie chyba wiedzą ocb. Jeśli będziecie mieli pytania, służę pomocą.

Coś, o czym nie chciałem mówić dłuższy czas ale dobra. Belka zobowiązuje. To jest bardzo fajna opcja, bo nie odlatuje od korpusu jak aluminium. Alu to przy tym szrot. Nie wszystko powiedziałem, taka mała złośliwość, żebyście sami ruszyli głowami.

Edytowane przez Hesher
  • Like 3

Mała zapowiedź. Marsz Wilków ???? jestem entuzjastą tego kawałka i postanowiłem zrobić przynętę. Kalka jest gotowa, prace w toku. Nasza wspólna trauma z dzieciństwa ????????????

post-50550-0-91416200-1676620272_thumb.jpg

Edytowane przez Hesher