sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Mała ciekawostka nr 2. Pierwsza logowana koszulka Love-Bait. Przetyrana jak diabli, a teraz jeszcze mi w pralce się odbarwiła. Wygląda po tym zaje... Jeszcze w nią wskoczę na Garaż a potem leci w antyramę. Wygląda jak szpej Affliction. Jeden ostatni gig i leci na ścianę. To już chyba oldschool ???? Edytowane 14 Lutego 2023 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Nie na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 A to błąd bo fajną koszulkę trzeba mieć. Naprawdę fajny t-shirt z z jakimś ciekawym motywem nie rażącym oczu zawsze znajdzie amatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Sławek nie sprzedam! Noszę go od lat na grzbiecie i to tak, jakbym miał skórę z siebie zedrzeć. Nawet i w tą ramę będzie mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Ja tu o nowym ciuchu piszę ! W życiu bym z Ciebie skóry nie zdarł ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 To ja może napiszę jak to jest z koszulkami. I dlaczego ich nie robię. Koszulka, żeby była sensowna, musi mieć gramaturę 180g/m3 lub więcej. Taka koszulka swoje kosztuje, plus aplikacja oczywiście. Poliestru się nie opłaca brać, chyba, że lubicie się pocić. No i dobra, bierzecie bawełnę, grubą gramaturę i teraz liczcie. Koszt koszulki, koszt aplikacji, koszt wysyłki. Dlatego nie ma koszulek Love-Bait na handel, bo nie chcę Was orać na hajs. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Może coś okazyjnego zrobię z tytułu jubileuszu. Ale nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 A ja, będę latał w tym starociu. Lubię ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Tutaj macie podstawowy zestaw. Tak żeby nie tracić forsy. Piotrek Gołąb by tym zrobił sztosiwo. Może się skusi IMG_20230102_114204.jpgBardzo dobre "mazoki" ????, ja tym cieniuję koguty pstrągowe wykonane z syntetyków czy też lisa; można nad wodą na szybko główki przemalować, czy jak pokazałeś przerobić oczy do woblerów w banalny sposób. Bardzo szeroka paleta kolorów i cena ok. Pozdrawiam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 No dobre są, narzekać nie można. Są jeszcze te Copick, ale nie używałem, to się nie mądrzę. A Ciebie tak podjudzam, żebyś coś pomalował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) A cienie z Winsora też są bajka, chyba nie wrzuciłem. Cold gray, warm gray ???? Edytowane 14 Lutego 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 No dobre są, narzekać nie można. Są jeszcze te Copick, ale nie używałem, to się nie mądrzę. A Ciebie tak podjudzam, żebyś coś pomalowałZarobiony jestem, bo nie żeby mi się nie chciało ???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 A widzisz, o tym nie pomyślałem, a rzeczywiście do włosa byłby sztos. Już mi się kreci temat, ale to dlatego, że lubię rysować. Nie tak jak Ty, ale coś tam umiem. No nic, to już Niedźwiedzie chyba wiedzą ocb. Jeśli będziecie mieli pytania, służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Oj tam Pjoter, to parę minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) To coś o materiale na stery. Przepraszam za przydługi wstęp, te klipy będą przerabianie ???? ... Edytowane 23 Lutego 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) ... Edytowane 23 Lutego 2023 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Oglądajcie bo wygląda na to, że yt sie pozbędzie tych filmów. Tak to jest, jak się robi coś dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Coś, o czym nie chciałem mówić dłuższy czas ale dobra. Belka zobowiązuje. To jest bardzo fajna opcja, bo nie odlatuje od korpusu jak aluminium. Alu to przy tym szrot. Nie wszystko powiedziałem, taka mała złośliwość, żebyście sami ruszyli głowami. Edytowane 25 Lutego 2023 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Ciekawe.Muszę spróbować tej powłoki. Na pewno jest wygodniejsza w nakładaniu od tej na gorąco.A jak jest z lakierem poliuretanowym?Np Hartzlack jej nie rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Rusza, to jest właśnie ta zagadka dla Was do rozkminienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Rusza, to jest właśnie ta zagadka dla Was do rozkminieniaCzyli to samo, co z tą na gorąco ????Ją też potrafi trochę uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Jest na to sposób. Kombinujcie Niedźwiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Tak, pół żartem ... Edytowane 23 Lutego 2023 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) Mała zapowiedź. Marsz Wilków ???? jestem entuzjastą tego kawałka i postanowiłem zrobić przynętę. Kalka jest gotowa, prace w toku. Nasza wspólna trauma z dzieciństwa ???????????? Edytowane 17 Lutego 2023 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Robi się. Nienawidzę aktualnie życia bo z nim roboty jest opór. Ale będzie sztosiwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi