Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Moim takim osobistym marzeniem jest, żeby Cyprys pokazał jak się robi chwosty z koguta. Ale tak od samego początku. To byłby hit wędkarskiego internetu. Chociaż weganie i inne pały by się pewnie wkurwili. Mi sama opowieść wystarczyła, żeby zapamiętać to na resztę życia . Nawet widziałem te pióra.

Następne wideo będzie pewnie z Kichającą Babą. Bo żyje jednak.

Ed. Muszę kiedyś sprawdzić, może fajna jakaś heheheheh

Edytowane przez Hesher

To są chyba najmilsze chwile w tej robocie. DZIĘKUJĘ ♠️♠️♠️

attachicon.gif IMG_20230220_211710.jpg

attachicon.gif IMG_20230220_211447.jpg

... bo jak coś jest dobre i skuteczne to broni się samo  ;) a do tego jak dla mnie to takie : " haute couture lurebuildingu "  :good:

• Like 1

No w tym roku dużo rzeczy wyjdzie w ten deseń muszę tylko w tej j...ej pracowni wreszcie posprzątać po filmach. Ale naprawdę miło, dzięki. I jeszcze takie wyróżnienie, żebym ja wyrabiał luksusy, fiu fiu ????

Edytowane przez Hesher

Piotr Piskorski, w zasadzie dla mnie Pan Piotr Piskorski, bo się nie znamy, napisał kiedyś świetny artykuł o prezentowanym kolorze. Ja go zrobiłem wstępnie, żeby pokazać jak. Kolor, który gra pod wieczór i rzeczywiście działa o tej porze dnia. Nie wiem dlaczego, może jakiś ichtiolog się szarpnie wyjaśnić. Ja swoje teorie w tym przypadku schowam do kieszeni. Niegodnym

...

Edytowane przez Hesher

Gdy nawet twój ręcznik w łazience zmienia się w odyńca to wiedz jedno. Białołęka ????♠️????.

Ktoś powie mi łoś, samica. No może, ciężko stwierdzić po ręczniku ????. Ja tak widzę rzeczy po prostu.

attachicon.gif IMG_20230221_115340.jpg

Sprawdziłem co u mnie zobaczę, otwieram łazienkę a tam...

post-50477-0-18058500-1676978475_thumb.jpg

• Like 2

Marcin, starczy już wideo. Wiem, że część z Was nimi zanudzam, ale przekazałem Wam dużo swojej wiedzy. Sam wiesz najlepiej co opowiedziałem i pokazałem, bo jesteś Twórcą.

Marcin, starczy już wideo. Wiem, że część z Was nimi zanudzam, ale przekazałem Wam dużo swojej wiedzy. Sam wiesz najlepiej co opowiedziałem i pokazałem, bo jesteś Twórcą.

PS. Romka wstępniak irytuje ???? tego też się nie robi w 2 min Romanie ????

Edytowane przez Hesher
  • Like 1

Napiszę Wam tak. Bardzo cenię polskie rękodzieło i uwielbiam je podglądać. Uważam je, po japońskim, za najlepsze na świecie. Te przynęty, które tworzymy, zrobiłyby rozp... w wodzie, gdzie są ryby. Może to i znowu pompatyczne, ale wiem ile się pracy wkłada w jednego woblera, blachę, gumę, które wychodzą spod ręki Twórcy. Dzięki Wam za to chłopaki, JESTEŚCIE WIELCY.

• Like 4

Taki głos, przynajmniej od czasu do czasu jest potrzebny i fajnie, że to napisałeś. Jestem tutaj dobrych kilka lat i skłamał bym mówiąc, że to co tutaj robi wielu z Was nie inspiruje do działania i zwyczajnie nie zachwyca, bo bez wątpienia można znaleźć perełki. To pobudza i karmi pasję tworzenia, żyjemy tym i to jest piękne ????.

• Like 3

Wiesz Piter, nasi rekodzielnicy są naprawdę dobrzy. Widzę co wrzucają ludzie za granicą i to jest po prostu żart przy naszym (znowu pompatycznie) kunszcie. W wodach gdzie są ryby, większość tych przynęt zrobiłaby masakrę.