sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Trochę oldschoolowego tematu na wieczór. Moje pierwsze ołowianki. Ta najbrzydsza z ostatniego zdjęcia pracuje najlepiej. A no i moje nienaturalnie długie palce, dzięki którym mam chwyt jak szympans, szybciej robię robię woblery i potrafię przynieść duże zakupy z biedronki bez wydawania pieniędzy na reklamówkę. Najcięższą niemal przerzuciłem Kanał Żerański, dystans w tym miejscu ok 80 metrów. Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Hesher 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) To też markery ???? nowe Pjoter wygrzebał i mazia w kąciku. Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) Enigma Hard Core. Wygląda na to, że najładniejszy model z całej serii Enigma. Pozostałe będą lifowane w miarę zużycia form. Jest już wyrzeźbiona jedna strona Enigmy Kr. Wracając do EHC, cztery z sześciu aktualnie odlanych wersji miały już pierwsze krótkie testy. Idzie to stosunkowo gładko. Kuba zasugerował pływaka, ja wolę łowić na woblery tonące ale jedna wersja jest pływająca. Inna po minimalnym odciążeniu powinna być Ss-em. Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez Hesher 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 (edytowane) Kolejne teściaki dzisiaj wylądowały w wodzie (wiem, mam całkiem ładne teściaki ). Jest jedenaście różnych wersji od pływających po dość szybko tonące i ładnie trzymające się głębszych partii wody. Szczególnie przypadł mi do gustu jeden egzemplarz- pływający, który bardzo leniwie się wynurza. Można go prowadzić jak minnowa ale i twichować. Miał już swoje dwa spotkania z zielonymi rybami 30go kwietnia, ale bez happy endu. Będę robił kolejne wersje tej wersji Edytowane 5 Maja 2023 przez Hesher 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) Zacząłem mazać po Enigmach nr1. Trochę mało na nich miejsca, żeby się dobrze rozbujać, ale coś wykombinuję. Na takim drobiazgu malowanie robi wrażenie dopiero na żywo, z resztą sami widzicie na trzecim zdjęciu jak mały jest ten wobler. PS. Wszedłem w posiadanie tajnych informacji o fc52 i nowej żywicy na rynku. Edytowane 6 Maja 2023 przez Hesher 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) Strasznie nie chciało mi się odlewać dzisiaj wieczorem (tj. wczoraj). To zrobiłem pierwsze podejście markerami na płaskim podłożu Spoko zabawa w sumie. Edytowane 11 Maja 2023 przez Hesher 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Powrót do korzeni tworzenia serii Enigma. Czyli testy nad wodą, z nożykiem, papierem ściernym i dodatkowymi oczkami. Cięcie korpusu milimetr po milimetrze. Wracam do projektu hybrydowego połączenia Enigmy z BSem sprzed kilku lat. "A może weźmy trochę sztuki" też jeszcze będzie, bo mi się spodobało i mam kilka pomysłów. Nie będzie normalnie oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) Testy hybryd wypadły nader pomyślnie, nawet nie potrzebowałem przy nich modyfikacji korpusów. Te woblery, a jest ich trzy modele, wałkowałem przez kilka miesięcy sezon czy dwa temu, bez zadowalających efektów. Widocznie musiały trochę poleżakować. Niestety nie nacieszyłem się słońcem więc idąc za ciosem mam dzisiaj białą noc i za jakieś 1.5h będę znowu nad wodą. Z nowymi, kolejnymi wersjami oczywiście. A tak między odlewaniem sobie pomazuję teściaki innego modelu, Enigmy KR. Dla zabicia czasu. Lucyfer i Elżbieta dzielnie pilnują żeby mnie nie ukradli. Edytowane 13 Maja 2023 przez Hesher 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Przymiarka do A4. Bez szaleństw, okoń. Ale mam już kilka swoich pomysłów na kolejne strony albumu. Podkreślam, SWOICH POMYSŁÓW nie będzie normalnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) No i cały okoń gotowy. W przerwach między odlewami nawet dobrze to idzie. PS. Nie mogę się doczekać aż zmienię ten dupny telefon. Edytowane 14 Maja 2023 przez Hesher 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Widzę Piotrze ładnie się rozkręciłeś, w dobrym kierunku to wszystko idzie ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Tego okonia to na koszulce albo bluzie bym widział. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) No tak, idzie, wystarczy jeszcze tylko podszlifować portfolio i spektakularnie zginąć Bolenia rysuję dla takiego jednego. Edytowane 14 Maja 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Wersja zdigitalizowana. Można z tym robić cuda. Edytowane 16 Maja 2023 przez Hesher 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Wow grubo ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Bardzo fajnie to wyszło a nie planujesz czasem jakiegoś upiornego projektu zębatego ?? chętnie bym odkupił na logo ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Tak się składa, że jeden już zaplanowałem. Napisz mi co byś na tym widział, w dziwnych rybach jestem dobry, z resztą kilka masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 A no mam, mam podobają mi się takie klimaty ????. Postaram się jakoś określić ???? z tym będzie gorzej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Under construction ???? rozpozna ktoś? Edytowane 19 Maja 2023 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) I cyk makarena jak na promocji w biedronce Edytowane 19 Maja 2023 przez Hesher 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Karaś von Nogaj Jutro podmienię zdjęcia bo ten mój pekińczyk wariuje w sztucznym świetle. Edytowane 19 Maja 2023 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Jak karaś, to bez wąsa ;-)Zrób mu takiego postrzępionego, jak miał von Nogaj. Edytowane 19 Maja 2023 przez Kokosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Jak karaś, to bez wąsa ;-)Zrób mu takiego postrzępionego, jak miał von Nogaj.A także bez hełmu i okularów. Wydaje mi się, że to natura kompletnie sknociła sprawę, a ja zrobiłem tak jak powinno być, bo takiemu karasiowi to wąsy by całkiem dobrze pasowały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Mega robota pozazdrościć talentu ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) Dzięki coś tam pomazuję cały czas w wolnych chwilach. Ostatnio zrobiłem kolejnego pasiaka plus grafika @. Dzisiaj testowałem zimne kolory (tak, nowe mazaki zakupiłem) bo mam maznąć dla kilku osób drapieżny białoryb i lipienia. Całkiem do rzeczy wychodzą, a myslałem, że będzie z tym lipa bo nie lubię takich odcieni. Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi