sukingad Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Agrafki w rozmiarze XL zostały ustandaryzowane, tutaj 26 i 29 mm, drut... 1mm!!! Strzelają mi kości w nadgarstku jak robię owijkę. Próbna na mosiężnym wahadle gżybka grubści 3mm.I kolejny model. Mouse Trap, pamiętacie jak przyjemnie klikały M-ki na filmiku? Te klikają tak jakby łamały mysi kręgosłup. agrafka z drutu 1mm i długości 19mm, na drugim zdjęciu porównanie z L-ką na drucie 0,8 mm. Myślę, że XL i Mouse Trap to jedne z niewielu, jesli nie jedyne tak mocne quick snapy na rynku. Edytowane 27 Marca 2018 przez Hesher 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 To mi się podoba Dawaj mnie je tutaj; będą testowane na tłustych mamuśkach hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Spraw będę może miał, jutro naświetlę a rozmówim się w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Piotr technicznie jest problem żebyś zrobił z krętlikami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Jak zwykle klasa ps. przed chwilą wpadłem na fajny pomysł modyfikacji opracowanego przez Ciebie typu agrafki, jak wykonam i przetestuję to napiszę Edytowane 27 Marca 2018 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Piotr technicznie jest problem żebyś zrobił z krętlikami?Czas. Zrobienie agrafki z krętlikiem trwa ponad dwa razy dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Czas. Zrobienie agrafki z krętlikiem trwa ponad dwa razy dłużej. A czas to piniądz jak mówi Sławomir czy jakoś tak Edytowane 27 Marca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Nie Mój Drogi, czas to nie pieniądz. Jeśli dzieli się czas na pracę, hobby i rodzinę to trzeba to równoważyć. Spytaj tych, którym się związki rozpadły, bo "nakurwiali woblery", ryby itp. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Piotrek... bo podobno????trzeba od razu jasno i stanowczo ustalić w związku... najważniejsze są ryby, potem jesteś ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ja jednak zostanę przy mokrym i ciepłym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Masz rację, kto by się odważył na to co napisałem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Ja jednak zostanę przy mokrym i ciepłym. Odważył?! Wystarczy wiedza..Jak monsunowa burza: najpierw ciepła i wilgotna,a potem porywa domy i samochody... Edytowane 30 Marca 2018 przez klim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Rok czy dwa lata temu pytałem o możliwość opatentowania swojego wynalazku. Dzisiaj powstał, także tego Już ruszyły testy najlepszej konstrukcji, jak się trochę sezon rozbuja to ruszę i ja nad wodę, żeby przetestować ten produkt i potem papierologia. Jeśli sprawdzi się tak jak myślę, to nie będziecie się ruszać bez tego lowbajta nad wodę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Także ten tego ... fotki zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 To już razem z ceną dostaniesz jak zastrzegę Wszystkiego najlepszego na święta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Najpierw patent dopiero fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 To już razem z ceną dostaniesz jak zastrzegę Wszystkiego najlepszego na święta. Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Tylko zastrzeż ideę nie model!!!Zdrowie co by służyło wystarczy...'wszystko' - da się kupić. Edytowane 31 Marca 2018 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Co to jest, że na tyle inne, że da się opatentować??? Asz no, marketing to ty masz... ja już zamawiam, a produktu jeszcze ni ma ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ma!Tylko schował...'Kupiłek se jeza do kiesenim schowoł,Kupiłek se jeza do kiesenim schowoł,Co się po tym kolców z rzyci nawyjmowoł,hej!Z rzyci nawyjmowoł!' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mam, działa jak założyłem. Czy będzie łowić to się okaże za miesiąc. Ubiegłoroczne wresje dawały ryby jak nic innego nie dawało ale były niestabilne. Teraz to się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Pod jakie ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Na razie pod żadne, docelowo pod każdego drapieżnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Takie tam zabawy na kiblu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Na kiblu zwykle ludzie robią bardzo brzydkie rzeczy. Tak brzydkie, że nie chcą na nie patrzeć. Artysta nawet z "g" potrafi stworzyć coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi