Melanzyk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Piotrze! Już to skończyłeś? Miałem Ci pewne wytyczne dać ale jak widać nie zdążyłem hehe. A tymczasem lecę spać a cholernie mi się nie chce. Przed chwila załatwiłem sobie wolne na jutro. Za 5h wstaje i nad wodę! Mam tam rachunki do wyrównania. Tym razem mam już kartę pamięci! A co! Pozdro ziomek Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Melanzyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jeszcze nie zacząłem ale widzę, że nic się nie stało hehehe. Pisz na priv co tam życzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj przeczłapałem się na Żerań poustawiać trochę woblerów i przetestować uklejki. Znalazłem fajny zrzut wody (nie napiszę, że odkryłem bo pewnie 3/4 ludzi z Warszawy zna temat), trzeba będzie w sezonie zaatakować... jak się dopcham hehe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Łowił tam ktoś? Byłem pod koniec roku i totalna pustka, ni żywego ducha, pomijając policję rzeczną, która szukała szarpakowców i przy okazji mnie przetrzepała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pustynia, teraz to i rzeczni nie wjadą. Wisła też już łapie powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nawet dotknięcia nie miałem, co było dziwne, bo czasem wracając z Wisły wpadałem tam poprawić sobie morale, a na zimę ryby wymiotło kompletnie.Musiałem ich szukać znacznie dalej od portu i głębiej, by coś złowić. Cieszą natomiast patrole policji, która - zaraz po tym, jak się z dokumentów wyspowiadałem, przyznała, że robi stałe rundy po kilku metach na KŻ, gdzie gromadzi się białoryb, i ściga "łowiących agresywnym opadem z dużą dozbrojką". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 I bardzo dobrze bo to naprawdę fajna woda i niedaleko- podróż życia ZTM-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nawet dotknięcia nie miałem, co było dziwne, bo czasem wracając z Wisły wpadałem tam poprawić sobie morale, a na zimę ryby wymiotło kompletnie.Bo może tam coś na kaczki bierze, jak puścili wodę to spłynęły się jak na stołówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Musisz zrobić Janusza w wersji Big Bird i przetestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kot mi dupą ekran zasłonił, jak tak dalej będzie robił to przejedzie się ze mną na testy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Będzie wyjątkowo mocno pracujący, wyposażony w efekt dźwiękowy, zonker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rzekłbym dramatycznie pracujący hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Znajome mety.Ładnie wybetonowali,nie to co kiedyś Taki kotopoper może skusic jakiegoś sumiora spod barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pewnie by bardziej deep runner wyszedł z tej mojej pierdoły, chociaż wodę lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zaczynam przepraszać się z Corelem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Not brutal enough, ale może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ok następne będzie w stylu Cannibal Corpse jeżeli Pan życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Hellyeah! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W czeluściach wątków znalazłem Twój drugi (a może to pierwszy) wątek - połącz je proszę http://jerkbait.pl/topic/14285-good-handjob-bezsterowce-sukingad/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Wykopalisko roku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W czeluściach wątków znalazłem Twój drugi (a może to pierwszy) wątek - połącz je proszę http://jerkbait.pl/topic/14285-good-handjob-bezsterowce-sukingad/ Połączyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dziękować Szanownej Administracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Piotrek, najlepszego!Niech Ci się przyśni coś fajnego. A później niech sen się spełni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Takem czuł Janusz, że będziesz pierwszy na jerku. Dzięki za życzenia, ze snu dzisiaj nici bo mam robotę ale za to ranek planuję po wędkarsku- będę leżał go góry spławikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Oj tam....Najlepszego młodyWytwałości. Trzeźwości.zdrowia.Aha rudej nie ma bo Janusz zabrał [emoji14] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi