sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A taki sooon jak, srogi jak Szatan pod ołtarzem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 kawał dziada czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ty masz chama z miedzi a ja dziada żywicznego nawet bym tak nazwał ale z tłumaczniem będą problemy. Już Terrora Janusza muszę tłumaczyć ale to akurat sprawa honoru i nazwa się nie zmieni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 hahahaha dziad żywcziny przyjemnie się kojarzy muszę się w końcu wsiąść za te chamiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Koniecznie bobjak nie Ty to ja się zabiorę. Dziad będzie w sumie dla mnie tylko bo kopyto z deka krzywe wyszło a to już za konkretny kwit przynęta także nie może być takiej wtopy. Paru sępów pewnie się zleci na darmoszkę "na testy", takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Wiecie koledzy, jakby co to jutro mam urodziny a postanowiłem zrobić tablicę z Waszym rękodziełem. Piszę dzisiaj jakby ktoś się za szybko wyrwał z życzeniami ...to niech wie, że już Go tam Szatan obserwuje i czekanna Jego przynęty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Piter dopisuje sie na listę sępów A cos od siebie wysle. Tylko będziesz musial poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Cham albo Luj mnie urządza a Dziada masz zaklepanego, wiele ich nie będzie ale swojego dostaniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 To co, ktoś się zrzuca na moją tablicę urodzinową? Przed sezonem ją pykniemy na aukcję dla jednego młodego wilka żeby doszedł do siebie, bo się wilki muszà w stadzie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Wszystkiego naj naj PIOTRZE ,przede wszystkim zdrowia i masy nowych pomysłów na przynęty.Tylko nie pij za dużo... Masz ode mnie obrotki na aukcjęZgadamy się na priv. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sto lat Piotrze! PS.Wolałem sukingada J. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wszystkie Najlepszego Piotrek Zdrówka,pomyślności,sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sto lat, skurczybyku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Piotrek 100 lat, spełnienia marzeń ! Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Popeye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Piotruś najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wszystkiego najlepszego i wielu twórczych pomysłów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sto latuFF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 I ja się dołączam do życzeń dużo zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jeszcze raz. Wszystkiego najlepszego Dziku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 100 lat ,zdrowia i radości z Twórczości . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Najlepszego nowych pomysłów na lure Wysłane z mojego QUANTUM_1010N przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki Wam Panowie za wszystkie życzenia, akurat od 3 lat tak mi wypadają zajęcia 16go, że robię woblery. Ale za rok postaram się poprawić i uczciwie się upiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki Wam Panowie za wszystkie życzenia, akurat od 3 lat tak mi wypadają zajęcia 16go, że robię woblery. Ale za rok postaram się poprawić i uczciwie się upiję No właśnie myślałem, że o tej porze to już nie trafisz palcem w klawiaturę . Zawiodłem się . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sto lat, Sto woblerków dziennie, sto życiówek złowionych......... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Ludzie na szmery bajery czekają, a sytuację mam z deka niekomfortową bo robię teraz wyjazdowo także jakieś piwerko jest ok ale tylko w międzyczasie. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi