sukingad Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 I tak większość i jeszcze więcej zobaczysz niedługo na żywo. Jutro jadę do pracowni oczka czyścić, do weekendu będziesz miał przynęty u siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Przeglądam normalnie, z kompa.przyjemnego paczania https://plus.google.com/114519759889230044698?hl=en-GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dzięki, foty super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nooo, foty robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Żadna moja zasługa. Czarek bardzo profesjonalnie podchodzi do współpracy i po prostu ma do tego talent. Ja się dalej bawię apką dla małp 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To czysta przyjemność focić takie CUKIERECZKI Pozdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Czarek się konkretnie rozkręca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Faktycznie, krótki czas daje fotce moc, gdybym miał go więcej też bym szkolił techniki fotografii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Widzę, że wkręciła Cię ta małpia aplikacja A fotki przynęt...szczególnie te na ciemnym tle są zacne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Hesher temu terminatorowi powinieneś jeszcze diodę w oko wpakować* Dopiero była by MOC * Przynajmniej na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ono świeci w ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Chlapiemy dalej Edytowane 26 Listopada 2016 przez Hesher 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 super foty i przynety nie ma co ukrywac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Powrót na stare narwiańskie rewiry. Mój i szczupaków. Bobry przeprowadziły najskuteczniejszą od lat akcję antykłusowniczą i zablokowały zwalonym drzewem dostęp do starorzecza. Filce łódki nie pociągną bo na brzegu prawdziwy Sajgon i ryby nagle wróciły. Masa drobnych kolczastych krzewów, gęsty drzewostan, doły bobrowe, stare żeremia itp. Najtrudniejszy brzeg z jakiego wędkowałem, trzeba mieć nawalone do głowy, żeby tam spinningować Wszystkich ryb trafiłem dzisiaj 5 szt. Po pierwszych trzech w niecałą godzinę maiłem nadzieję na około 10 ryb ale chyba trafiłem na końcówkę żerowania. Była jeszcze spora tłusta mama, niestety z tych co słabo połykają . Wszystkie szczupaki złowiłem na Terrora Janusza, dobór przynęty polegał dzisiaj na zmianie koloru z ZED-a na Rudego Kojota . PS. Maciek, dotarł już do mnie fluorocarbon. Pewnie będę kręcił przypony w tym tygodniu to odłożę dla Ciebie paczuszkę. Edytowane 26 Listopada 2016 przez Hesher 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Chyba nie ma nic lepszego nad wodą jak konkretne brania i kiełbaska z ogniska na łonie natury ;-) Edytowane 26 Listopada 2016 przez LOLO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Obiecywałem sobie to ognisko ze trzy lata. Kurcze kiedyś te wszystkie miejsca i drobne przyjemności były na wyciągnięcie ręki, a teraz to luksus. Dokładnie jak z prawdziwym niesypanym chemią żarciem w marketach, luksusowe EKO, BIO, Full Natural. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Istnieje możliwość załapania się na paczuszkę przyponów FC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nie ma problemu. Będą pakowane po 2 sztuki po 25 cm i tańsze niż Dragonowskie, pewnie c.a. 6 zł. Kupiłem świetne końcówki ale pokażę je dopiero na gotowych przyponach. Moim zdaniem jest to max co można wycisnąć z tego elementu zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Daj znać na priv jak będą gotowe ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Spoko. muszę jeszcze szczypce do zaciskania dokupić bo moje zaginęły chyba już na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Panowie, mam wrażenie, że jutro będzie ostatni dzień jesiennego wędkowania, kto ma czas powinien popylać na fiszingi. Ryba jest naprawdę dobrze rozruszana ale znam od dzieciaka to miejsce, w którym dzisiaj wędkowałem i to jeszcze nie to, za szybko dzisiaj był spadek brań (oczywiście ja za późno dupę zawlokłem nad wodę) i za mało agresywne jak na dzień wielkiego żarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Co do zaciskania tulejek - osobiście wolę zrobić omotkę, zabezpieczoną kropelką kleju UV. Eleganckie, a trzyma jak kogut choiny. Prędzej zwieracz popuści, niż dobrze związana omotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Takie będę robił w okoniowych przyponach. Dotychczas przez 4 lata pętla przy tulejce puściła mi dwa razy, raz w dragonie raz we własnym przyponie. Z tym, że zestaw z jednym i drugim przyponem tyrany był kilka ładnych miesięcy bez mian na plecionce 0,16 do przeprawiania cielaków przez rzekę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Obiecywałem sobie to ognisko ze trzy lata. Kurcze kiedyś te wszystkie miejsca i drobne przyjemności były na wyciągnięcie ręki, a teraz to luksus. Dokładnie jak z prawdziwym niesypanym chemią żarciem w marketach, luksusowe EKO, BIO, Full NaturDokładnie tak,kiedyś to nie było żadnej sensacji ze smażenia kiełbasek nad wodą,obecnie to już prawie jak luksus,albo człowiek z wiekiem się starzeje i coraz mniej chęci jest do czegoś takiego. Edytowane 26 Listopada 2016 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi