saw Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ja również mam Metanium i łowiąc ostatnio w przedziale 5-20g nic mi się nie zakleszczało, nawet jak mnie fantazja poniosła, to blisko brody było... Za blisko rzucałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 No tak, do 70m „trochę” brakowało [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ja rzuciłem castem jakieś 15 m , ale wcelowałem w pień drzewa i cast się złamał ... więcej prób nie podejmowałem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 No właśnie cast mnie zauroczyl, i dlatego chciałbym go móc używać na odrze do sandałków, myślę nawet że czułość na takim zestawie była by lepsza. Co do cw kijka to raczej 5-25, 30gr główki tez da rade Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Ależ Roger, nie mieszajmy do tego rozumu. Co za sztuka kochać to, co wszyscy kochają. Dlatego nie mam żony, a jestem dziadkiem Mądrze Prawisz, więc gratuluję tego stanu.Miłość to nie jest rozsądek, miłość to emocje. Edytowane 15 Października 2018 przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ja to jestem dziwny. Nigdy nie chciałem ( kiedyś tak) mieszać miłości z małżeństwem. Bo co ma jedno z drugim wspólnego? Nic.Tylko dzieci i majątek.No dobra, my tu gadu , gadu nie na temat, a tymczasem wnuk mi dorasta.Chciałbym, żeby kiedyś rzucał castem. Daleko. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 A ja napiszę tak, od kiedy łowię sobie z pontonu to odległości jakby straciły na znaczeniu co nie znaczy, że nie próbuję eksperymentować Co innego jak się biega po brzegu i albo woda wysoka albo dostęp trudny ... Wtedy i 2 metry robi robotę ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 im dalszy rzut tym bardziej spada szansa na szybkie i mocne zacięcie. jak dla mnie 20-25metrow jest wystarczające 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsz Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 20m na odrze to śmiech na sali [emoji1] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Zzzaaaa horyzont... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Nie każdy łowi na odrze kolego. Ja łowie głownie w jeziorze wiec dla mnie inna opcja. Z brzegu to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ta dyskusja to na poważnie, czy dla jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Raczej dla jaj.Panowie! Średnia polska to 13,12cm (jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi) BTW 13cm to max 6 metrowy ciurek. Na Odre trzeba co najmniej 16cm ! My to Chłopaki znad Wisły więc zakładamy podkolanówki ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsz Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Nie dla jaj, odra z brzegu to nie latwa sprawa, i tak duzo miejsc jest niedostępnych szerokośc (u mnie) wacha sie od 80 do porad 150m pływając na pontonie łatwo sie przekonać ile miejsc jest poza.zasięgiem ręki. Bywa tez tak ze żeby obłowic jeden brzeg, zwyczajnie trzeba rzucać z drugiego, bi inaczej sie nie da :/ Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi