tomo80 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam chciałem poradzić się na forum odnośnie kija pod klenia fundusz to ok 400 zł. Przynętami będą woblery 3,4 cm rzeka śrenia do 3 metrów. Oglądałęm kilka kijków i na razie najbardziej za tą kwotę przypadły mi te: 1. Team dragon 2.75 c.w. 3-14 bardzo przyjemna krótki dolnik tylko nie wiem czy nie za delikatna? 2. Shimano diaflash vibra 2.70 c.w. 7-21 chyba dłuzszy dolnik i nie wiem czy nie za duzy c.w. zastanawiam sie która byłaby lepsza poradzicie coś? a może coś innego chociaż wolałbym coś z tych dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Szukaj okazji na giełdzie , za taką kase często wystawiane są jakieś batsony tudzież inne MHX'y używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dołożysz stówkę i mam dla Ciebie wtedy batsona rx7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a co to konkretnie za kijek(dlugosc i c.w.) moze jakies zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam Konger world champion team dancer 3-14 270 do takich przynęt jak napisałeś będzie ok, ładnie pracuje pod rybą ,mocny w dolniku ,wyholowałem na niego parę ładnych kleni ,brzan,pstrągów i sandaczy,największy sandacz 76 cm wszystko na rzeczce gdzie uciąg jest różny, ja stwierdziłem jednak że to za małe przynęty na ryby z katalońskich rzek i będę szukał coś mocniejszego z st croix ale to już trochę droższe kije.Co do tego shimano co pytasz to cw moim zdaniem za duże , pozycja pierwsza tak ale poczekaj niech ktoś kto go posiada napisze coś o nim. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez manonegra13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a co to konkretnie za kijek(dlugosc i c.w.) moze jakies zdjecieTu jest link do ogłoszenia http://jerkbait.pl/topic/23909-sbatson-ist-1142-f-stara-zielona-seria/ Za 505zł z wysyłką mogę Ci go opchnać Klasyka kijków kleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROKERS Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 miałbyś idealny kijek pod klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 tak ale wolałbym pomachać tym przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Kongera dancer oglądałem ale bardziej spodobał mi się team dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 mam tego team dragon łowie na podobnej rzeczce i na takie woblery jak dla minie sztywnawy zalerzy jaki u ciebie jest uciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 uciąg powiedziałbym średni rzeka do 40 metrów szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 moja rzeczka ok.8 metrów szerokości w najszerszym miejscu maksymalnie 1.50 matra błębokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no ja może przesadziłem ale średnio ok 20 metrów ma a teraz głębokość ok 3-4 m w lato do 2 metrów oprócz dołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi