Baars Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam,Panowie czy ktoś używa takich gumek, jak pracują itd?Wszelkie informacje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Makambaaaaaaaa !!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A to chyba nie ten dział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Makambaaaaaaaa !!!! W drodze do NL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Panowie ,dzięki za odpowiedzi, widzę ze bede musiał sie wybrać na jakiś kanał w pobliżu.Powiem tylko, że gumy sa w długościach 8 i 10 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Łowiłem troche,wyglądają fajnie...co innego jak pracują nie ma jak kopyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wczoraj się im przyglądałem na allegro , ale nie umiem się przekonać do takich "wiernych imitacji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Łowiłem troche,wyglądają fajnie...co innego jak pracują nie ma jak kopyto No to aż tak źle pracują te gumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pracują "jakoś"moim zdaniem bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekony Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam... Co do wiernych imitacji. Swego czasu nie mialem do nich przekonania dopóki nie natrafiłem na STORM Wildeye Anchovy 11 cm/20g (naprawdę wierna imitacja uklejki)Moim skromnym zdaniem genialna, przede wszystkim szczupak... Od maluchów po dorodne okazy. Od głębokiej wody po płytką - zależy od sposobu prowadzenia.Nie chcę skłamać, ale o ile pamiętam nie zdarzyła mi się wyprawa z tą przynętą bez wyholowanej ryby. Jako punkt odniesienia mam kolegę zawsze wiernego towarzysza i doświadczonego spinningistę, przy Stormie zwykłe gumy, wahadłówki itp. wydają się małoskuteczne...Polecam przetestowaćSTORM Wildeye Anchovy 4'/11cm/20gSTORM Wildeye Anchovy 4'/11cm/20gSTORM Wildeye Anchovy 4'/11cm/20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi