krzychun Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Bolenie i klenie tylko na żyłce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Bolenie i klenie tylko na żyłce. Dzięki. Z tego bezrybia, a może tylko braku efektów, to już zaczynam " kombinować jak koń pod górę " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ludzie do roboty bo Wam zaraz wątek zamkną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Miałem przyjemność w sobotę spłynąć ok 20km Wartą od Załęcza do Kamionu... przy brzegu widać kleniki 10cm, dwa razy słyszałem chlapnięcie a przez resztę spływu żadnej ryby powyżej 10cm nie widziałem, wędkarzy te nie uświadczyłem. Mam nadzieje ze ryby kryją się w dołkach dlatego nie było ich widać bo jeśli tam ich nie ma to bida straszna:( Ale sama rzeka bardzo piękna, urokliwa i nie uregulowana:) Edytowane 28 Lipca 2014 przez Pasta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ludzie do roboty bo Wam zaraz wątek zamkną Ryby do roboty, bo nam zaraz wątek zamkną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ktoś coś łowi? mi się ostatnio udało złowić coś takiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Łowi, łowi ale za fotkę to pewnie zaraz Cię co poniektórzy mogą zjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie przesadzajmy plecak był mokry a poza nim do wybory krzaki albo piasek dosyć mocno się zapiął więc na odpinanie w wodzie i długie sesje nie było czasu a ryba pływa dalej. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez zdzislavo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dla mnie Ok. Ważne, że rybka pływa dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ktoś coś łowi? mi się ostatnio udało złowić coś takiego. ile trafiłeś takich w tym roku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tylko jednego ale mało łowiłem teraz się za nie biorę mam niezłe miejsce więc myślę że coś jeszcze w tym sezonie skubnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 takie coś z dziś, dwa najbardziej fotogeniczne ale i tak tylko z telefonu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Ładne ile mogły mieć? ja dzisiaj trafiłem 2 bolki około 60 cm i trochę okoni Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez zdzislavo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 To Radek połowiłeś :-) , pewnie znudziły ci się już te bolki z Warty :-) Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nad wartą jestem od ponad tygodnia. Nad wodą codziennie, z reguły dwa razy. Efekty mizerne okonki do maks 15 cm, jaziki max. 35-40cm. Bolenie sa i to piekne, ale chyba nie potrafię ich łowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Gdzie łowisz za tamą czy przed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja wczoraj 2 jazie i z 10 sandaczykow zlowilem, szkoda ze wszyskie pasiaki rozmiarow 15cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Bolenie sa i to piekne, ale chyba nie potrafię ich łowić.Ja mam to samo , nad Wisłą je łowię a w Warcie i Sulejowskim to czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja dziś bez kontaktu z rybą , wzrokowo również , jak dla mnie zajebiście kiepsko , czy bolek jazik bardzo słabiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Lwowie poniżej Uniejowa jestem do końca tygodnia. Jak ktoś chętny na spotkanie nad woda i wymianę doświadczeń zaprasza na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzisiaj trafil sie ciezko wychodzony Jazik 45cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Warta ogólnie mocno kapryśna moim zdaniem. W temacie boleni długie okresy słabe - maj, albo zerowe całkowicie, jak czerwiec. Trzeba by często bywać, żeby akurat trafić w ten jeden czy parę dni. A jeszcze przynęta i prowadzenie odpowiednie, szczególnie teraz kiedy żeruje na sieczce i nie ma w zasadzie odpowiedniej wtedy przynęty. Bolki walą i nic. Na szczęście nie jest tak źle jak myślałem w maju i czerwcu. Hubertus ładny jasiek. U mnie ich w tym roku zero, choć wcześnie zdarzały się czasem jako przyłów przy próbach łowienia boleni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gratulacje Hubertus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To moze takiego misia tez znasz??? A ryby widac ze tam sa i maja niestety wziecie https://www.youtube.com/watch?v=gPkXpT17N8UTak sobie przegladam nasz watek i tego delikwenta to ja juz dwa razy ponizej Uniejowa widziałem na moich rewirach.Dodatkowo zjeb.... klusola co na podrywke po drugiej stronie rzeki lowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To mozna by tego "misia" kiedys manier nauczyc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi