Maciek Rożniata Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Kiedy jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) O to trzeba zapytac szkoleniowca Edytowane 20 Września 2014 przez romeo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam ja się akurat nadaję że ho ho, ale popróbować razem można. Ja w przyszłym tygodniu oczywiście gdzie ruszam.Tylko się zgadać. A wracając do rybek, to taka fota z dziś. Pzdr i miło było poznać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Juz nie badz taki skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wreszcie Nasz wątek nabiera rumieńców . Gratulacje dla Łowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Maciek specjalnie dla ciebie szkoda ze ten drugi duzy nie chcial tak ladnie zapozowac i odplynal spod nog 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Na nastepny raz bierzesz Dawid mieszadło :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ok i zanete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) sorki za zdjęcia robione fonem na szybko , 3 szt w ciągu 20 min , i kilka niewielkich sandaczyków , Edytowane 21 Września 2014 przez Maciek Rożniata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No calkiem calkiem te bolki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Panowie...ładnie polowione, przyszły weekend mam jak najbardziej wolny i przeznaczony na wedkowanie, gdzie i kiedy .....oto jest pytanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Łatwo dzis nie bylo ale cos tam sie zlowilo Najwiekszy zapozowal tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 zdjęcia "kiszka" ale żeby nie było , bo łatwo dziś nie było , rzeka martwa , pogoda ładna choć ranek rześki , taki 30-parę centów , sorki za zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pelna profeska, zadbales o anonimowosc tego jazia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 wprawne oko mistrza od razu wyprowadziło mnie z błędu , poprawę postanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Ja też dzisiaj atakowałem od rana - zbyt ładnie na łowienie na takich przetrzepanych terenach Powiem szczerze , jeszcze paźdzernik i listopad mnie ratuje bo tak lipnego sezonu nad Wartą to jeszcze nigdy nie miałem.Jaź , boleń może i jest - mnie zbytnio nie interesują - szczupak ponad 50 to wydarzenie , sandacz jest rybą widmo , okoń 25 cm + nie istnieje - tyle w temacie. Edytowane 28 Września 2014 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Mi tam się udało kilka 25 z małym plusikiem złapać ale niestety bolenie się wyniosły z przed tamy chyba że ja nie potrafię ich znaleźć i niestety tak co roku mają być grube ryby na jesień a jesień u mnie to zawsze kicha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam Was.... Jutro wybieram sie na Warte za tame.... Jak przyjade to zdam relacje... Pozdrawiam i połamania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 wielkie dzięki , jesteś naszym dobrodziejem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jak Cie rozpoznamy nad rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Właśnie wróciłem... PO kolei...Wody sporo wiecej niz latem, wędkarzy sporo, a co do rybek. Od groma małych sandaczyków. Co rzut to praktycznie sandaczyk. Wieksze ryby też się spławiały( boleń). Nad wodą od strony hydroforni( od tej byłem) woda wiecej martwa. Po drugiej stronie cągneli co chwile ładne jazie. Jak Cie rozpoznamy nad rzeka? Dzisiaj byłem ubrany w czerwona kurtkę Zapewne w chłodniejsze dni również w niej będę. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 A kto tak ciagnal tam te jazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 na początku jakaś dwójka kolegów po drugiej stronie, a później bodajże jakas rodzinka przyjechała :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Adrian, byłem po drugiej stronie. Jazie max 30, przynajmniej takie widziałem złowione na spławik . Nastawiłem się na RYBY więc nic nie złowiłem. Byłem też w górze i zero. Biskupice, Włyń, Miłkowice duża i czysta jak łza woda. Wszędzie dużo drobiazgu, nie proporcjonalnie do ilości drapieżnika. Cińżka ta nasza Warta, choć czasami coś daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Ja jutro po południu z braku czasu odwiedzam naszą piękną rzekę - też dam znać czy coś się uczepiło czy nie. Edytowane 4 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi