Skocz do zawartości

Warta odcinek od Biskupic, Włyń, Most Warcki i zbiornik Jeziorsko

Koper

Rekomendowane odpowiedzi

Włyń, dawno nie byłem, ewentualnie w auto i zmiana miejscówki na spokojniejszą wodę.Jakby co gość z pasem spinningowym i podbierakiem do podparcia się czasami ;) to ja — oczywiście zdarza mi się i kij zabrać :)

Edytowane przez Szymon82

Relacja miala byc dzis wieczorem z 2 dni ale ze nie dalo rady pojechac dzisiaj to taki maly skrot wczorajaszego poranka. Na dwoch padlo 5 niewielkich boleni, jeden jaz plus kilka bran i spadow. Wszystkie brania z samego rana we mgle.

Goscinnie wystapil Rlodz :) (zdjecia srednie, trzeba bedzie pojsc na kurs do ''fotografa'' ;) )

post-54813-0-04244200-1412515448_thumb.jpg

post-54813-0-17815600-1412515468_thumb.jpg

post-54813-0-22974700-1412515832_thumb.jpg

Edytowane przez romeo7
  • Like 3

Prawie się nie poznałem na focie, dopiero po złowionym okazie ;) heh. Dzięki Dawid za fajny wyjazd i do kolejnego, oby szybko. Generalnie im później tym gorzej, do całkowitej martwicy na wodzie. A że w wątku same jazie i bolki to znalazłem takie coś :)Były dwa z jednego dnia, tak ze 2 metry, ale w sumie :)tzn. łącznie. Niestety to zeszły rok, w tym jest na razie bez niespodzianek. Pzdr.
1412607667obraz_827.jpg

• Like 4

Panowie ja na 80% w weekend z kolegą z Pabianic zawitamy nad wodą, gdzie dokładnie...sie okaże. Może by wstepnie się umówić, np. na parkingu na tamie tak między 5-6 ?

Hubert, dajcie znać gdzie i o której startujecie. Jak znajdę czas to podjadę się poduczyć.

Cześć,

Witam wszystkich - fajny wątek , podniósł minie na duchu, bo już myślałem, że ryb łowić nie umiem. Jeżdże w okolice Siemiechowa, Pstrokoni, Biskupic i mostu Warckiego. Rzeka piękna, dzika, ślady po bobrach, dzikie ptactwo, aż miło się  przespacerować brzegiem. Szkoda tylko, że w wodzie nie ma tyle cudów natury, co na brzegu. Warta jest trudną i bardzo kapryśną rzeką, lubię  nad nią być, podobnie jak nad Widawką, ale czytając posty z tego wątku,dochodzę do wniosku,  że jednak trzeba będzie się wybrać za zaporę lub jeszcze niżej w dół rzeki - za Uniejów.

Edytowane przez mahi66