Szymon82 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Cześć, Warta jest trudną i bardzo kapryśną rzeką, lubię nad nią być, podobnie jak nad Widawką, ale czytając posty z tego wątku,dochodzę do wniosku, że jednak trzeba będzie się wybrać za zaporę lub jeszcze niżej w dół rzeki - za Uniejów.Nie wiem czy to wystarczy Edytowane 9 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jedz na Pilice i zdaj relacje z wypadu Chyba tak zrobie, ale to się okaże dopiero jutro.... A jak nie pojade na szyne to spotkamy się pewnie w sobote nad Wartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Hubert, dajcie znać gdzie i o której startujecie. Jak znajdę czas to podjadę się poduczyć.Panowie jutro o 5 rano startujemy na Warte ponizej zapory, jak kto potrzebuje namiary telefoniczne zapraszam na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Byłem popołudniu nad Wartą pomiędzy Pstrrokoniami a Strońskiem. Rzeka żyła, ryby aktywne - złowiłem kilka okoni, małego bolka i na dokładkę spadł szczupły. Jak na 1,5h nad wodą i Wartę to super efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Tak więc. Jak mówiłem, pojechałem na Pilice tzw. szynę. Wody nie za dużo, spokojnie można podejżć do głównego koryta. Co do rybek, ok. 10 okonków z tego dwa lub trzy takie 25 cm. moze troszkę wiecej. Ani widu ani słychu bolenia a tym bardziej szczupaka. Za tydz. jezeli pogoda dopisze, wracam nad warte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Hubertus jednak dalo rade je tam skusic do brania Z rana byly tez bolki ale o nich moze niech wypowie sie specjalista w szarej koszulce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 kto połowił to połowił , a mnie Warta po raz kolejny pokazała dziś swój wielki tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Warta jak to Warta - niemal jak kobieta, kapryśną jest i basta i trzeba ją lubić jaką jest, innej opcji niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Tylko ostatnio cos nie daje... a co po takiej kobiecie Edytowane 13 Października 2014 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ładnie chłopaki połowiliście . Szkoda, ze wybrałem Pilice zamiast Warty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Hubertus jednak dalo rade je tam skusic do brania Z rana byly tez bolki ale o nich moze niech wypowie sie specjalista w szarej koszulce graty chłopaki, może w weekend będzie dane połowić ramię w ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wczoraj popołudniu wróciłem o kiju, zero kontaktu z rybą i do tego mnóstwo ludzi. Słowem rzeka wraca do normy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzisiaj same bolki a z ciekawszych rzeczy to trokowcy zlapali szczupaka 90cm i wypuscili !!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Byłem tego świadkiem piękna ryba i wróciła gdzie jej miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Bardzo ładnie się zachowali, mało ludzi robi tak, że jak złapie sporą rybę to ja wypuszcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ciekawe czy na to zachowanie miala wplyw nasza obecnosc... fakt faktem wszystko zakonczylo sie w jedyny sluszny sposob dla okazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Odwiedziłem dziś wartę od mostu w Warcie w stronę Jeziorska, ehhhh rzeka piękna ale jakby pusta???? bez kontaktu z żadnym z drapieżników, nawet na żywca nie było efektów ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) To ja właśnie jadę zobaczyć od mostu do Włynia co w wodzie bulgocze. Edit :Właśnie jestem, dzień piękny i nawet ryby się jakieś uczepiły.Generalnie szału niema, ale do 0 nie było.Jeden mini okonek na początek , szczupły 45 cm i jeden ''okołowymiarowy'' - oby do grudnia dało się coś sensowniejszego połowić. Edytowane 19 Października 2014 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fajna rybkaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gratulacje. Szczupak na Warcie cieszy podwojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Co tak cicho w temacie, czyżby ekipa odpuściła weekendowe łowienie. W ten weekend zdradziłem Wartę z Bzurą i w sumie sie opłacało, ale jak zacznie systematycznie mrozić, to wracam i biorę sie za sandacze.Poniżej 65cm efekt mojej zdrady Przypominam o zasadach umieszczania zdjęć na j.pl: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 19 Listopada 2014 przez mario 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Czasem tak bywa Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ten już ładny, oby często takie gryzły a będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Gratulacje fajny i zdrowo wygląda. Ja niestety pauzuję przymusowo i czekam na powrót samochodu od mechanika. Oczywiście z przyzwyczajenia wczesna pobudka w niedziele i pytanie co tu robić, niewiele myśląc wsiadłem w tramwaj i wylądowałem w lesie, coś tam brało, głównie podgrzybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Hubert powiem Ci, że mi ulżyło bo już byłem przekonany, że pecha przynoszę ... Jeszcze raz wielkie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi