Skocz do zawartości

Warta odcinek od Biskupic, Włyń, Most Warcki i zbiornik Jeziorsko

Koper

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Warta jest trudną i bardzo kapryśną rzeką, lubię nad nią być, podobnie jak nad Widawką, ale czytając posty z tego wątku,dochodzę do wniosku, że jednak trzeba będzie się wybrać za zaporę lub jeszcze niżej w dół rzeki - za Uniejów.

Nie wiem czy to wystarczy ;) Edytowane przez Szymon82

Tak więc. Jak mówiłem, pojechałem na Pilice tzw. szynę. Wody nie za dużo, spokojnie można podejżć do głównego koryta. Co do rybek, ok. 10 okonków z tego dwa lub trzy takie 25 cm. moze troszkę wiecej. Ani widu ani słychu bolenia a tym bardziej szczupaka. Za tydz. jezeli pogoda dopisze, wracam nad warte ;)   

post-57678-0-03564500-1413028024_thumb.jpg

post-57678-0-87148300-1413028037_thumb.jpg

• Like 1

To ja właśnie jadę zobaczyć od mostu do Włynia co w wodzie bulgocze.

Edit :

Właśnie jestem, dzień piękny i nawet ryby się jakieś uczepiły.Generalnie szału niema, ale do 0 nie było.Jeden mini okonek na początek , szczupły 45 cm i jeden ''okołowymiarowy'' - oby do grudnia dało się coś sensowniejszego połowić.

post-50934-0-09376200-1413746609_thumb.jpg

Edytowane przez Szymon82
  • Like 1

Co tak cicho w temacie, czyżby ekipa odpuściła weekendowe łowienie. 

W ten weekend zdradziłem Wartę z Bzurą i w sumie sie opłacało, ale jak zacznie systematycznie mrozić, to wracam i biorę sie za sandacze.

Poniżej 65cm efekt mojej zdrady  :P  :D

Przypominam o zasadach umieszczania zdjęć na j.pl: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Edytowane przez mario
  • Like 4

Gratulacje :) fajny i zdrowo wygląda. Ja niestety pauzuję przymusowo i czekam na powrót samochodu od mechanika. Oczywiście z przyzwyczajenia wczesna pobudka w niedziele i pytanie co tu robić, niewiele myśląc wsiadłem w tramwaj i wylądowałem w lesie, coś tam brało, głównie podgrzybek ;)