Maciek Rożniata Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 no no hehe , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Hubert, następną razą siłą nad rzekę zawleczemy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Koledzy a może tak na sobotę czy niedzielę się ustawimy na Biskupice? Weekend ma być już ładny bo cały ten tydzień ma ponoć padać. Proponowane spotkanie 8.00 koło energetyki na wylocie z Sieradza na Turek (z łodzi S8 zjazd na Sieradz wschód) do miasta i na rondzie kierunek Turek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Panowie a wiecie jaki jest stan wody na Jeziorsku zbiornik już napełniony? Czy nadal bez wody? Edytowane 1 Marca 2015 przez zdzislavo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Panowie a wiecie jaki jest stan wody na Jeziorsku zbiornik już napełniony? Czy nadal bez wody?Napełniają bo u nas Warty ubywa, już jest nisko jak na te porę roku Edytowane 1 Marca 2015 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pomału woda na zbiornik nachodzi ale sam zbiornik to i tak pustynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Doszły do mnie wieści o remoncie mostu na trasie do Warty i planowanym na ten rok utrzymywaniu stanu wody w rzece na niezbyt imponującym poziomie.Ktoś może zna więcej informacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Ja tam wiem tylko to że ma być niższy stan na Jeziorsku wiosną żeby w razie dużej wody nie musieli robić dużych zrzutów ponieważ zalewało pola rolnikom poniżej zapory i się dogadali że tak ma być.Jeśli chodzi o stan wody to według mnie większe znaczenie mają opady bo patrząc na poprzednie lata to nie zauważyłem żeby były jakieś wahania na rzece spowodowane tym że ktoś "bawił się"przepływem na tamie, w poprzednich latach niestety w większości miejsc spodniobuty wystarczyły żeby przedostać się na drugą stronę. Edytowane 2 Marca 2015 przez zdzislavo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Doszły do mnie wieści o remoncie mostu na trasie do Warty i planowanym na ten rok utrzymywaniu stanu wody w rzece na niezbyt imponującym poziomie.Ktoś może zna więcej informacji ? Remont ma być ale poziom wody ma się utrzymać bo filarów z tego co wiem nie będą robić tylko górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Panowie co na warcie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Panowie co na warcie słychać?Hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Cześć na Włyniu cisza na wchodzie kajakowym rybki łowią tylko wydry widać po łuskach woda martwa allleee niech tylko w nocy będzie przez kilka dni powyżej 5 C i scenariusz jak co roku jaki hmm nie mogę zdradzać więcej obserwuje ten wątek od samego początku jak go założyłem przyznam, że ciekawe tematy idą pozdrowionka dla Wszystkich Edytowane 10 Marca 2015 przez Koper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Piotrek ja zdradzę, jak się takie temp. utrzymają to w tej zatoczce ładniutkie i tłuściutkie liny zaczynają żerowanie, w zeszłym roku jak nic nie skubało na spiningu siadłem ot tak na glizdę i co ciekawe trafiły się trzy prosiaczki, 35, 41 i 44 cm. Jak je wypuszczałem to tym co siedzieli obok aż ślina przez gardło przejść nie mogła. Siedzieli od rana i cisza a ja siadłem, rzut po trzcinki, trzy kuleczki zanęty z dodatkiem suszonej krwi, 40 minut i trzy brania i trzy wyholowane prosiaczki. Po tym się poskładałem to zaraz się jeden przesiadł w moje miejsce a ja poszedłem znów z spinem podreptać, wracając zapytałem co połowili to powiedzieli że tym wypuszczaniem wszystko spłoszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Widzieć minę "ryboków", gdy wypuszczasz rybę....bezcenne, za resztę zapłacisz....Ze dwa tygodnie temu miałem to samo, gdy wypuszczałem 45cm przyłów na UL :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Widzieć minę "ryboków", gdy wypuszczasz rybę....bezcenne, za resztę zapłacisz.... Jeden to mnie nawet kiedyś na innej wodzie próbował zje...ć że wypuszczam bo w całym łowisku ryby wtedy płoszę, jak to wogóle jest możliwe, dlaczego łamię RAPR i ryby nie wkładam do siatki jak on i ostentacyjnie wyciągnął siatkę by pokazać że ma w niej ryby - cóż rybę wypuściłem i poszedłem dalej machać spinem, zadzwoniłem po kumpla, podjechał, zapieliśmy blachy na pierś i wyjmowanie siatki z wody oraz zbędna pyskówka skończyła się dla owego pseudowędkarza tym, że ryby poszły do wody bo nie miały wymiaru a do koła poszedł wniosek o ukaranie. Najmniej zadowoloną miał minę jak zobaczył blachę na mojej piersi. I niech się cieszy, że tylko tak się skończyło bo od PSR dostałby odrazu z dwie stówki na blankieciku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No linki super rybki oczywiście, że by poleciały do wody! jak chodzę to bez siatki bo po co niech rybki rosną buziak i do wody tym bardziej wiosną jak większosć z kawiorem pływa no ale widać ze większosć lubi kawior ( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Na jakim odcinku obowiązuje w końcu zakaz spinningu? Tylko na Sieradzkim poniżej zapory czy dalej też? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 z tego co wiem to na Sieradzkim i tego sie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie z tego wątku i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Z tego co ja wiem tylko w sieradzkim póki co, Konin jeszcze nie wprowadził tegoż zakazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Przepraszam ze troszeczkę odbiegnę od tematu ale nie wiecie Panowie gdzie w Łodzi od ręki można wykupić sieradz.Należę do koła w Lutomiersku ale szukam żeby było bliżej.Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 zadzwoń do Pana Józka ze sklepu na Nawrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Ale to nie będzie od ręki. Parę dni trzeba będzie poczekać. Czekaj, dam Ci namiar, na priv Edytowane 28 Marca 2015 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dzięki Panowie ,spróbuję na Nawrot.Kurcze tak myślałem że będzie problem by to załatwić od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Panowie jeszcze jedno pytanko.Zakaz spiningowania 1500 m za tamą a jak ma się rzecz przed tamą?Do tej pory przeważnie łowiłem z łódki na Z.S a z tego co czytałem to gdzieś przed tama tez są zakazy z uwagi na rezerwat.Pozdrawiam Edytowane 29 Marca 2015 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi