Wartek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 muszą tu wejść Ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Chociaż nie przecież już tu byli i właśnie takich tawariszczów po sobie zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Przecież całe PZW to stara psiarnia i prokuratorzy, od zarządu głównego po okręgi. Ciepłe stołki sobie uwili i kasę trzepią. Kim był poprzedni prezes sieradzkiego okręgu i kim był teraz panujący? Klika jakich mało, i jak to roz......ć Tomku, wybierajmy się wzajemnie na delegatów, dogadujmy się z innymi delegatami z innych kół by to nas wybierali na głównych w zarządzie, to jedyny sposób na odsunięcie od władzy starej eskadry. Znamy się osobiście, jesteśmy z jednego koła tylko co z tego jak na zebraniu mnie nie wybrano na delegata bo nie jestem miejscowy z Pęczniewa zapewne a delegatów mamy na nasze koło zdaje się trzech czy czterech nawet. Wiele trzeba i można zmienić ale musimy robić to wspólnie. Sami z Cz...m nie zdziałacie za wiele, musimy robić to grupą ludzi o podobnym myśleniu jak nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 pogoda ma być w dalszym ciągu masakra nie wiadomo kiedy w tym roku będzie dobry start bo na razie jest bieda jak nigdy dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) A podobno ryby nie biora 3 jazie wyjete plus fajny przylow. Wszystkie rybki plywaja dalej Proponuję zapoznać się z zasadami zamieszczania zdjęć oraz RAPR Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez milupa okres ochronny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No i proszę czyli ryba ruszyła się w górę rzeki. No to w niedzielę wyjazd pewny niezależnie od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ale Wyrosłeś chłopie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To ryby takie male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Super. Tyle posuchy na warcianych wątkach i w końcu konkret. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 ja mówię po sobie bo byłem w tym roku 4 razy na rybach i podczas tych wypadów nikt napotkany również nie miał brania. Jak się chodzi codziennie na ryby to w końcu się coś trafi. A jak ryba się ruszy na na każdym wyjściu będą ryby, ja w tamtym roku w kwietniu, gdy złowiłem kilkadziesiat jazi aż mi się znudziły. Co prwda w samym kwietniu byłem 15 razy na rybach ale jazie brały ostro i na kazde wyjście były dobre brania. Dlatego od czerwca przestałem łowić jazie bo zrobio się monotematycznie, ale nie było alternatywy, bo w naszym regionie praktycznie już tylko jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 ja mówię po sobie bo byłem w tym roku 4 razy na rybach i podczas tych wypadów nikt napotkany również nie miał brania. Jak się chodzi codziennie na ryby to w końcu się coś trafi. A jak ryba się ruszy na na każdym wyjściu będą ryby, ja w tamtym roku w kwietniu, gdy złowiłem kilkadziesiat jazi aż mi się znudziły. Co prwda w samym kwietniu byłem 15 razy na rybach ale jazie brały ostro i na kazde wyjście były dobre brania. Dlatego od czerwca przestałem łowić jazie bo zrobio się monotematycznie, ale nie było alternatywy, bo w naszym regionie praktycznie już tylko jazieSuper. Wrzucaj fotki w tym sezonie, wątek na pewno na tym zyska i nabierze rumieńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 jak tylko coś godnego uwagi złowię to na pewno wstawię. Zobaczymy może już w najbliższą niedzielę bo planuję wyjście na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 jak tylko coś godnego uwagi złowię to na pewno wstawię. Zobaczymy może już w najbliższą niedzielę bo planuję wyjście na ryby To może mała ustawka? też planuję w niedzielę wyskoczyć nad Wartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 a jednak można...gratulacje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 ja na Widawkę tym razemMoże zbierzmy kilkuosobową paczkę i skoczmy w następny weekend gdzieś razem. Tyle tylko, ze ja łowię na przepływankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 E przepływanka to nie, ja z spinem się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja miałem ciąg na spina od sierpnia, bo jaziki mnie znużyły, ale w tym roku do października stawiam wyłącznie na bolonkę chcę się dobrze przygotować na lipiec mój cel to brzana muszę ją wreszcie namierzyć przecież gdzieś jakieś niedobitki muszą być. Ostanie 3 lata bezskutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) jak brzana to tylko poniżej zapory tutaj to tylko czysty traf nie wierzę że się uda - ale życzę szczęścia jutro akcja biskupice od 6 rano się ruszyły to trzeba jechać Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Koper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 zobaczymy mam parę miejsc namierzonych, ale jest u mnie jeszcze taki problem, że mam mało czasu na ryby i rzadko jestem a to jak wiadomo nie sprzyja wynikom, bo nad wodą trzeba być często inaczej to raczej zrządzenie losu decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 jak brzana to tylko poniżej zapory tutaj to tylko czysty traf nie wierzę że się uda - ale życzę szczęścia jutro akcja biskupice od 6 rano się ruszyły to trzeba jechać Corocznie słyszę, w zeszłym roku nawet widziałem jak jeden znajomy z Sieradza łowi brzany w okolicach kolejowego na starorzeczu za białym mostem ale miejscówki nie zdradził dokładnej. Szkoda że nie jedziesz w niedziele, spotkalibyśmy się nad wodą, dziś niestety mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzisiejszy wypad na ryby nie podzielił sukcesu Dawida z czwartku ☺. Bez kontaktu z rybą. Dzień zimny wietrzny kormaranów mało. Ręce mnie bolą od pogawędki z Radkiem kolegą z forum, on również nałapała powietrza jak ja ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzisiejszy wypad na ryby nie podzielił sukcesu Dawida z czwartku ☺. Bez kontaktu z rybą. Dzień zimny wietrzny kormaranów mało. Ręce mnie bolą od pogawędki z Radkiem kolegą z forum, on również nałapała powietrza jak ja ☺I tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Aaaa mam nie łapać ☺?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Aaaa mam nie łapać ☺?????? Ależ to tylko na zdrowie wychodzi jak nałapiesz świeżego powietrza więc dlaczego by nie łapać no i ryba w wodzie zostanie bo myślę że o to chodziło bardziej romeo7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Aaaa mam nie łapać ☺??????Łap idzie Ci coraz lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi