Kriss Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A zdjęcie nie jest już czasem w rezerwacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A zdjęcie nie jest już czasem w rezerwacie? Bardziej wygląda mi to na prawy brzeg ok 500-600 metrów od mostu, na rezerwacie brzeg wygląda inaczej na całej długości do rozlewisk na Proboszczowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Do mostu w linii prostej ponad 2 km To kilkanaście metrów za powaloną do wody wierzbą , nie wiem czy kojarzycie miejsce. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wiem gdzie to. Ta wierzba powalona jest na wysokości rynku w mieście Warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Biorą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Biorą Na R + 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na twoje lepiej braly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ciut lepiej brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Pan yapa polowil ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ponoć złapał 1 szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witajcie Panowie koledzy. Cos się ruszyło na Warcie za tamą i w Księżych młynach? Mam zamiar jechac w majówkę i dlatego chciałbym byc doinformowany . Tydz. temu byłem na Pilicy na szynie i na spina podchodziły tylko.... płocie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Byłem w tym roku 6x na rybach i wyniki powalają mnie na kolana. Nie miałem dosłownie nawet 1 brania, mimo zanęcenia miejscowek. Co prawda 6x co to jest, no ale żeby nic nic. Dzisiaj byłem pod Sieradzem obejrzeć nową wodę na weekend i porozmawiałem sobie z wędkarzem, który mieszka nad samą rzeką i jest codziennie. Dzisiaj łowił na pięknej przykosie na bolonkę i też mówi, że ryba nie żeruje absolutnie. Powiedział, że za to marzec to było żniwo jaziowe, połowił sporo takich ponad 2 kg w tym jedną aż 55 cm. Ciekawe kiedy ten trend się odwróci, bo jak na razie łowienie przypomina moczenie kija w wannie. Nie wiem jak tam spinningiści, może mają lepsze wyniki, ale metody gruntowe aktualnie zawodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jedź sobie na wyspę za jednostką wojskową i na przystawkę na pęczak lub pszenicę postaw zestawy zmienisz zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie wiadomo co konkretnie masz na myśli? Byleś wczoraj dzisiaj widziałeś, że łowią aktualnie ryby? Bo, e tam ryby takie jak jaź są to wiem, obłowiłem ten odcinek 2 lata temu i w zeszłym roku w kwietniu i maju. Wówczas normalnie ryba brała wiec połowiłem jazi i nawet ładnego klenia 53. Ogólnie za dużo tam ludu w tym szczególnie nie lubianej przeze mnie maści mięsiarzy. Tam za jednostką siedzą na okrągło wiec na pewno od czasu do czasu ktoś coś złowi, ja jak mówię byłem w sumie tylko kilka razy na rybach w tym roku. Jazie są prawie wszędzie u nas. W tym roku byłem na 100% miejscówkach, nawet widziałem jak jazie chodzą mi koło zestawu, ale bez reakcji na zanętę. Przedtarłowa histeria jazi jak widać się już skończyła, no ale teraz też powinny żerować, zobaczymy może się to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dokładnie to co piszesz. Z roku na rok jest coraz gorzej. To nie te czasy jak Warta za tamą jeszcze nie była uregulowana. Wtedy to wszystko tam bylo..... Moze teraz też jest ale zupełnie niedostępne. Wiec dzieki za odpowiedz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio78 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 witam wszystkich wybieram sie w sobote gdzies za tame ale gdzie jeszcze nie wiem pewnie znow bedzie słabo a co do wszystkich klusoli to niech pamietaja ze my wedkarze sami sie nimi zajmiemy bo pzw to zajmuje sie braniem kasy i karaniem wedkarza ktory zlapal rybe o 0.5 cm za mala i kontrole w miejscach gdzie jest duzo wedkarzy i wiadomo ze nie ma doczynienia z kusowaniem sam dzwonilem do strazy o pomoc bo widzialem jak kolesie jada pradem odp. powiadomimy odpowiedni organ bo jestesmy bardzo daleko na zgloszeniu (pewnie strach nie pozwalal ) nikt nie przyjechal wiec sam zebralem kolegow i kolesie ucieklipozdrawiam wszystkich wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 nie przyjechali mówisz? Skąd ja to znam dokładnie miałem podobne 2 przypadki i stwierdzam, że zawiadamianie sieradzkiej psr nie ma sensu. To przykre, ale prawdziwe. Wyobraża ktoś sobie, że na ulicy zgłasza ktoś rozbój a policja nie zjawia się? To byłoby niepojęte. A z pzw i psr w sieradzkiem to normalka. Co do ryb. Właśnie wróciłem, 6 godzin wyczekiwania i jedno jedyne branko jaziowe nie zdążyłem zaciąć. Ogólnie jest na prawdę źle z żerowaniem ryby teraz. Myślałem, ze w ostatnim dniu kwietnia uratuję honor i zowię coś dzisiaj, ale niestety trzeba przyjąć na klatę fakt, e to pierwszy kwiecień w życiu, gdzie nie złowiłem jazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja własnie wróciłem z Warty w Księzych młynach. Zero kompletne, nawet jednego skubnięcia NIC!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 ja dzisiaj 5 godzin i zero brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 A ja 4 godziny i pięć szczupaków, wszystkie pływają dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja 5 godzin, jeden spięty bolek i jeden na brzegu 67. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 gratuluję to już ładny bolek. W takim razie może trzeba by się przestawić na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Zdjęcia panowie zdjęcia przecież tym żyje każdy wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Zdjęcia panowie zdjęcia przecież tym żyje każdy wątek Mówisz i masz, dzisiejsze 68 cm na Spirita 9na 99,9% jadę w niedzielęmoże ktoś chętny Edytowane 1 Maja 2015 przez Hubertus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jak mnie zabierzesz to chętnie pojadę bo póki co parują ze mnie promile, a dzisiaj poprawiny Ładna rybka Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi