Wartek Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 wyniki oszałamiające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kolego @Wartek coś tam zostało złowione jak koledzy wcześniej napisali, ale szału nie ma. Jak widać większość ustawiła sie na boleniowanie, z dodstkiem jaziowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dzisiaj byłem nad wartą w sieradzu, wg mnie pare lat i bedzie można tą rzekę przejśc na kolanach, tragedia to mało powiedziane, latem to chyba wyschnie do końca... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Do końca nie wyschnie, ale za jakieś 20 lat będzie taką Widawką. Nowy lej depresyjny odkrywki węgla w Złoczewie dopełni dzieła. No chyba, że przestanie działać Bełchatów i powstanie to jezioro i wody gruntowe wrócą do poziomu sprzed odkrywki, ale za ile lat to się stanie i czy jest w ogole możliwe tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Mój dzisiejszy z wyjazdu ''na wariata'' . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Mój dzisiejszy z wyjazdu ''na wariata'' .Bolek Warta.jpgŁadna Rapka, widać wczoraj brały, bo wczoraj na Warcie kolega 80+ trafił. PSDo ekipy Łódzkiej, w nocy jadę na http://bialaprzemsza.pl/vi-puchar-przyjaciol-bialej-przemszy-zaproszenie/Miejsca w autku dość, wyjazd o 2:30, okolice górniaka.szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio78 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 dzisiejszy wypad za bolkiem a wpadl ladni szuply :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jak na Wartę to konkret, gratulacje. Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja kilka dni męczyłem belony, wczoraj wróciłem do domu, a dzisiaj pojechałem nad rzekę. Warto było siadły dwa bolki, 81 i 60 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 No to gratulacje, to już kolejna piękna sztuka ja próbowałem w sobote i w sumie dwa brania, jeden do ręki, ale mały. Widać było jakąś aktywność na powierzchni? Ja widziałem tylko wcześnie rano, potem uspokojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 widać coś sie n Warcie ruszyło, ja w sobote uderzam, gdzie to jeszcze do końca nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ruszyło się ☺. Dzięki Komarowi ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio78 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 to fakt cos sie ruszylo ale ogolnie duzo chodzi przy gorze i na nas tylko spogladaja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ruszyło się ☺. Dzięki Komarowi ????. Maciek myśle, że to dzieki Kamilowi????Ja to jestem przy was popierdułka przez duże "P" ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Kamil w czołówce "świrów" jest. jak dla mnie koszulkę lidera ma ????. Kolejny to duży pan z miasta Łodzi pochodzi ☺ lubię go bo beretuje ryby tak samo jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Zamrażarek od tego beretowania wam braknie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Coś i dla ciebie się znajdzie. Następne sushi z bolenia dla Komara przygotujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jak sushi to jestem za???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 "Żarłeś" na ostatnim wypadzie kotlety z jazi jak mało kto. Dla mnie brakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Miałby dłuższe rączki to by coś chwycił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Same "szpagaciki" wiesz ja to nie, ten też nie, tamten również nie, nie zabiera nie beretuje ale wszyscy żrą hehe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 chyba z obiegu wyapdłem, ale towar macie pierwsza klasa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 chyba z obiegu wyapdłem, ale towar macie pierwsza klasa Zamrażarki czas uzupełnić ☺. Prekursor towaru zabrał głos hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 to co w weekend suhi z bolenia, czy kotlety z jazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Nawet frytunie z okonków . Komar ma wolne od jutra to "wisz" co się dzieje. ....... miał kupić nową maszynkę do mielenia mięsa Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi