BreederGoulda Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jeziorsko zielone, woda zakwitła, syf taki że strach wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A za tama woda krysztal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Powyżej Jeziorska (okolice Kamionu i Toporowa) wody tyle że kaczka ma do pasa. W niektórych głębszych miejscach widać jakieś rybki do 20cm i drobnice przy krzakach. Pod progiem (tam gdzie nie wolno łowić) w jednym z dołków widziałem większą rybę ale tylko przez sekundę i nie wiem czy to był boleń, jaź czy leszcz... Byłem bez wędki, tylko się ochłodziłem bo termometr wskazywał 40 stopni w cieniu. W sobotę przy ustawianiu przynęt zawiesił się jeden okonek. Ale ryby ogólnie nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio78 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 witam i co tam słychać nad woda ja dziś chcę sie gdzieś wybrac ale nie wiem gdzie tu jechać woda pewnie wszędzie niska a ryb pewnie i tak nie ma ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam Jadę na tydzień do pracy do Uniejowa. Mieszkam w Tomaszowie maz,więc okręg piotrkowski. Ma ktoś z kolegów może jakis namiar na dane kontaktowe do jakiegokolwiek koła w Uniejowie? W sieci znalazłem szczątkowe informacje na ten temat. Teraz proszę jeszcze o info dot.samej Warty. Czy aktualny poziom wody jest stanem niskim i ostatnie pytanie,czy jest tam jakiekolwiek życie w wodzie. Z góry dziękuję Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Bylem dzisiaj koło Biskupic. Wodą niska, zero aktywności ryb drapieżnych, tylko drobnica zbierała coś z powierzchni wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam Jadę na tydzień do pracy do Uniejowa. Mieszkam w Tomaszowie maz,więc okręg piotrkowski. Ma ktoś z kolegów może jakis namiar na dane kontaktowe do jakiegokolwiek koła w Uniejowie? W sieci znalazłem szczątkowe informacje na ten temat. Teraz proszę jeszcze o info dot.samej Warty. Czy aktualny poziom wody jest stanem niskim i ostatnie pytanie,czy jest tam jakiekolwiek życie w wodzie. Z góry dziękuję Robert---------------Uniejów to okręg Konin, może na ich stronie znajdziesz informacje o kole w Uniejowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 W uniejce kupisz zezwolenie u fryzjera w rynku. Dokładnego adresu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 ale miałem wczoraj byczego klenia na wędzie, nie dał mi żadnych szans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Fotki rozbójnika schwytanego w sobotę. Mia 53 cm. Złowiony w tym samym miejscu, gdzie kilka dni temu mocowałem się z większym kleniem, który zbiegł z haczykiem w pysku. Jeszcze się spotkamy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ładny kelnio napisz jak możesz czy złowiony przed jeziorskiem czy za i na co wziął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 przed jeziorskiem, złowiony na żółty ser lekka gruntówka bez spławika oliwka 10 gram 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 piękny kleńpogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 dzięki Hubertus. Dzisiaj na rzece absolutna cisza, przynajmniej tam gdzie ja byłem. Woda płytka i już robi się przejrzysta i w okularkach już można rybę namierzyć. Na 500m odcinku, który obławiałem jaźwic co niemiara. Jednak dziś w ogóle nie reagowały na kukurydzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam89 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam Byłem 15 lipca koło Biskupic. Do południa spinning. Bolenie niestety nie brały.Pod wieczór przepływanka. Około 19.00 branie dużego jazia. Po długim holu okazało się, że ryba ta to mój rekord życiowy.Waga 2,7 kg długość 56 cm.Łowiłem na pszenicę i miałem tylko to jedno branie.Ryba wróciła do wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Gratki za jaśka i jeszcze większe za postawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 wow jak te jaziory już wybyczały, myślę, że 60 jest w zasięgu. Gratuluję rekordu mój największy miał jedyne 54 cm przy twoim młodszy brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 dlaczego wcięło wiele ostatnich postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 dlaczego wcięło wiele ostatnich postów? Awaria servera byla wczoraj. Jedziemy na backapie z czwartku. http://jerkbait.pl/topic/62030-awaria-jerkbaitpl/#entry1723964 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 łowicie coś ludzie czy nie? niemożliwe żeby tak wątek zamierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Lowimy ale sie nie chwalimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Lowimy ale sie nie chwalimy Bo jak byś tak napisał i pokazał zdjęcia to miejscowi mięsiarze na drugi dzień oblegają miejscówkę. Ja tam uwalniam pod lustrem wody nie robiąc wogóle zdjęć, czasami jakieś zrobię trzymając rybę nadal pod lustrem wody jak mam jakiegoś nowego wobka czy blachę by podziękować twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 bez przesady to po co to forum? Miałem przedstawić swoje dzisiejsze 2 klenie, ale nie będę się wychylał. Obawa, że ktoś pójdzie i wytarga ryby pokazane na zdjęciu to chyba lekka paranoja. Nie robimy foto miejscówek i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Z lodówki mogą być zdjęcia ☺ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Maciek nie badz taki wrzuc tego 80taka z dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi