krzychun Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witajcie Panowie. Jak tam woda ponizej zalewu, zielsko jeszcze jest czy już zeszło?Chyba trzba czekac wiosny i ciągów tarłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Troche jeszcze zostalo ale woda wyzsza to da sie lowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 No to fajnie,w środę zajrzę nad Wartę to też zdam relecjeze stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Troche jeszcze zostalo ale woda wyzsza to da sie lowic Dzięki za odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Spoko A ciągi tarlowe juz w lipcu sie zaczęły i trwają cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dzisiaj na Warcie zero kontaktu z rybą. Nie wiem na co juz łapac. Wszystko spróbowałem, spirity, thrille....... obrotówki i nic.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Adrian wobki sumowe i nocka jedynie Ci pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Widzę , że większość łowi za tamą na Warcie , a jakie efekty mieliście w tym sezonie przed tamą ? Edytowane 30 Września 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja łowię i lipa kilka boleni ok 60-65cm jakieś okonki i kilka kleników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Na nocki to juz pewnie za chłodno...... A co do Warty przed tamą... to parę okonków i szczupak, nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) To bolenie standardowo , co do szczupaka rozumiem, że niema o czym mówić ... ? Pytam Was ponieważ szczupakowo to mój najgorszy sezon od lat na tych wodach , może nie byłem w tym roku tak często jak dawniej, ale na to co spędziłem nad wodą to jest dramat.Niby dopiero teraz się czas na lepsze sztuki zaczyna dopiero , ale sezony wstecz dawałem radę nawet większe trafić w lipcu na płytkiej wodzie rzeki.Nie lubię narzekać , ale jest źle. Edytowane 30 Września 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Co do szczupaka, to w Warcie za tama to nie złowiłem go od ponad 10 lat. Kiedyś ojciec miał na wędce szczupaka koło metra ale poszedł. Nie wziął za tama tylko w księzych młynach. ja w tym roku na Wartę miało jezdziłem wiekszosc zesony to na pilicy i powiem Ci ze tam było o wiele lepiej. Udało mi się wyjać klenia 47 cm. i jako przyłów metrowego suma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Warta przed tamą i szczupak dobre sobie jest w śladowych ilościach bo gdzie by miał stać na piasku i wodzie za kolano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dzisiejszy dzionek miałem przyjemność spędzić nad Wartą z kolegą @Szymon82We dwójke wydłubaliśmy 3 szczupaczki, a mnie udało się ochrzcić nowy kijek CD XLS.Wilekie dzięki dla Szymona za przymonienie dawnych Warcianych miejscówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 No ładnie nad Wartę się wybrali i nawet nie zadzwonił żaden że jedziecie. Po minusie dla każdego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dzisiejszy dzionek miałem przyjemność spędzić nad Wartą z kolegą @Szymon82We dwójke wydłubaliśmy 3 szczupaczki, a mnie udało się ochrzcić nowy kijek CD XLS.Wilekie dzięki dla Szymona za przymonienie dawnych Warcianych miejscówek.Ile deszczu w kieszeni przywiozłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ile deszczu w kieszeni przywiozłeś?nawet grama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 We dwójke wydłubaliśmy 3 szczupaczki Ten trzeci to nie był wobler ? Idę sprawdzić w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 nawet grama Wiesz Hubert jaki Japka jest delikatniutki z puchu i cukru pudru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Wałujew przypomnę ci początek maja jak zębami zgrzytałeś w tych swoichzaje**** cabellasach hehe . Edytowane 20 Października 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Wałujew przypomnę ci początek maja jak zębami zgrzytałeś w tych swoich zajebistych cabellasach hehe .No przypomnij, przypomnij bo z tego co pamiętam to chciałeś zebym Ci takie same załatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Gwarantuje Panowie że jak ja będę zgrzytał zębami to wy nawet nosa z domu nie wystawicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Gwarantuje Panowie że jak ja będę zgrzytał zębami to wy nawet nosa z domu nie wystawicie Hehe to jeszcze mnie nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Hehe to jeszcze mnie nie znasz mnie tym bardziej, łowiłem przy padającym śniegu, mrozie -11*C, wkurzałem się bo plecionka mi ciulowo schodziła i nawijała się na młynek, śnieg mi sypał na okulary i musiałem je wycierać co kilkanaście rzutów ale łowiłem i mamuśkę 72 cm w tym dniu wyjąłem. Był to 25 grudnia 2010 roku. Niestety nie zmieniłem się tylko zimy mamy cieplejsze teraz. Także Hubert tel do mnie masz i jak coś daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja przy temperaturze -15 w ciągu dnia i ponad -20 w nocy 3 dni na Warcie spędziłem, a najlepsze było spanie w namiocie, grzanie śledzi nad butlą gazową i wbijanie młotkiem w glebe bo tak zmarznieta była.Ewentualnie grudniowe sandaczowanie przy minusowych temperaturach, po nabiał w wodzie i to nie w neoprenkach czy innych bajerach z super bielizną, tylko w stomilowskich spodniobutach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi