adrionn911 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie, nie o tej wodzie mowie co myslisz W sumie koło mnie jest "staw" a raczej żwirownia z bolkami na razie takimi ~25cm ale podrosną, chociaż do tej pory nie wiem dlaczego je tam wpuścili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W sumie koło mnie jest "staw" a raczej żwirownia z bolkami na razie takimi ~25cm ale podrosną, chociaż do tej pory nie wiem dlaczego je tam wpuścili...Pewnie po to zeby woda zyla a to piekny widok jak bolki ganiaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zbiornik 8ha o stromych brzegach i głębokości myślę do 8m. Tyle tego że inna drobnica nie ma szans Jak dla mnie trochę to nie woda na zarybianie boleniem. A woda żyje, spławy były widoczne do puki było ciepło, karpi, leszczy itd.Długo boleń rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ichtiologa trzeba by zapytac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie znam żadnego ale może ktoś będzie się orientował i odpowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Gdzies czytalem ze w wieku 4lat moze osiagnac 1,5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jak co roku Szałe i Murowaniec zarybiają karpiem,ale jak mówią na zebraniu to zarybiają również sandaczem ale długości może 10cm czyli coś tam z tego przeżyje Dzięki. Dawid bolenie na 100% są na Murowańcu w kaliskim no ale nie wiem czy Łódź ma porozumienie z Kaliszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zbiornik 8ha o stromych brzegach i głębokości myślę do 8m. Tyle tego że inna drobnica nie ma szans Jak dla mnie trochę to nie woda na zarybianie boleniem. A woda żyje, spławy były widoczne do puki było ciepło, karpi, leszczy itd. Długo boleń rośnie?W zamarzniętej wodzie bardzo długo "żyją "moja i Dawida mama wie najlepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W zamarzniętej wodzie bardzo długo "żyją "moja i Dawida mama wie najlepiejMaciek, moja nie wie i raczej sie nie dowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pożyjemy Wałujewie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dzięki. Dawid bolenie na 100% są na Murowańcu w kaliskim no ale nie wiem czy Łódź ma porozumienie z Kaliszem.Ja oplacam sieradz i konin wiec moge tam lowic ale blizej jest stojaca woda gdzie bolkow jest sporo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pożyjemy Wałujewie ☺W tym roku Yapa trzeba Cie przypilnowac i woblery skonfiskowac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja oplacam sieradz i konin wiec moge tam lowic ale blizej jest stojaca woda gdzie bolkow jest sporo Tak tyle że Konin odstąpił od podpisywania porozumień o wzajemnym honorowaniu składek okręgowych. Pytanie teraz czy opłacając w Koninie masz na sieradzkie wody taką samą dopłatę jak opłacając w Sieradzu musiał byś dopłatę na konińskie wody wykupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Wykupuje sieradz z doplata na konin. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez romeo7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja tez kupuję sieradz i konin. Będę podgladał mistrza Dawida. Można się od niego wiele nauczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A gdzie wykupujecie w jakich kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Klen Pabianice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wykaz zarybienia w roku 2015 PZW Sieradz http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/47/cms/szablony/18899/pliki/wykonanie__zarybienia__wod__okregu__za__rok__2015.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Porozumienia 2016 - PZW Sieradz - klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czyli wszystko po staremu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mapa porozumień PZW Sieradz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czyli wszystko po staremu Nie bardzo. Ostatnio nie było Kalisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Fakt Kalisz i Sieradz podpisały w tym roku porozumienie bez dopłat. Co zresztą bardzo mi pasuje. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dla zainteresowanych - zebrałem w całość Patowa sytuacja Okręgu Łódź, dla porównania Okręg Sieradz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nie bardzo. Ostatnio nie było Kalisza.Po staremu jak dla mnie (sieradz i konin wystarczy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi