vojtas Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam panowie jak wygląda Warta w Sieradzu,da się łowić czy jeszcze kra płynie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wczoraj kry nie było ale szanse żeby złowić w niej cokolwiek o tej porze bardzo małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 aby nieścieło do następnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zmartwię Cię bo już płyną skupiska kry Wartą, jeszcze ze trzy, cztery dni takich mrozów jak dziś (rano o czwartej -15°C) i Warta stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 No to mnie zmartwiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zawsze można jechac gdzies gdzie nie będzie lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Zmartwię Cię bo już płyną skupiska kry Wartą, jeszcze ze trzy, cztery dni takich mrozów jak dziś (rano o czwartej -15°C) i Warta stanie.Odra we Wrocławiu już stoi, w niedzielę byłem na Widawie, taki dopływ Odry ale dziś z mostu widziałem, że też stanęła. Bracia w niedoli , czekamy na wiosnę lub choćby na przyzwoitą odwilż.... Edyta: mam wrażenie, że diabeł ma w rekach świder a nie widły, czy mi się tak wydaje? Apage świdrowy... wieszczu, zimy ma nie być!!!!! Sarenek, zajączków marznących Ci nie żal? Edytowane 20 Stycznia 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Świdry w dłoń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Jedyne pocieszenie w tej zimie to, że może wiosna też będzie deszczowa i woda w końcu się ustabilizuje na sezon. Przy okazji , dzisiaj w pracy dostałem faceta do przyuczenia na zastępstwo ponieważ idę na urlop . Gość ma działkę nad Jeziorskiem , rozmowę trzeba jakoś ożywić to pytam go - czy wędkuje ? Odpowiedź - '' nie muszę , mam każdą rybę jaką chcę, sąsiedzi siatkami koszą '' - tylko się rozpędzić i wyrzucić do rowu w lesie Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zakaz spiningowania za progiem w Księżych Młynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zakaz spiningowania za progiem w Księżych MłynachWprowadzono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mam takie info, że całkowity zakaz 300 m od progu. Na stronie PZW Konin jest do 31 marca od zapory do mostu w Uniejowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bynajmniej ja na stronie Pzw Konin nic nie mogę znaleźć w sprawie zakazu spiningowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Cytat: "Dodatkowo na rzece Warcie na odcinku od tamy w Jeziorsku do mostu w miejscowości Uniejów w okresie od 1 stycznia do 31 marca 2016 roku wprowadza się w porozumieniu z Okręgiem Sieradzkim całkowity zakaz wędkowania metodą spiningową. " http://www.pzw.org.pl/27/wiadomosci/26066/61/wykaz_wod_o_pzw_konin_na_rok_2016 Edytowane 21 Stycznia 2016 przez m_ar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dlaczego te ...je tak dyskryminują spinning... jakbyśmy to my byli winni. Powinien być całkowity zakaz połowu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Być może dlatego, że na zimowiskach czy miejscach gromadzenia się ryb pojawiają się szarpakowcy, a takiemu dużo łatwiej się wytłumaczyć w przypadku kontroli że spinningował 30 cm gumą z ośmioma kotwicami w poszukiwaniu jazi i że tak brały że zacinał co 20 centymetrów ze spławikiem już nie tak łatwo stąd też pewnie coś takiego powprowadzano, żeby uniknąć takiej gadki, tylko gdzie te kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Dlaczego te ...je tak dyskryminują spinning... jakbyśmy to my byli winni. Powinien być całkowity zakaz połowu.I gdzie to równe traktowanie ? Jak wszyscy to wszyscy babcia też. ....dobrze mówisz Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Maciek Rożniata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zawsze mogliby wprowadzić coś takiego jak jest bodajże w Holandii - maksymalny rozmiar przynęty, w Holandii jest to 2,5/2 cm? U nas można by dać np. 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Tylko kto upilnuje tego całorocznego zakazu 300m od progu skoro nie potrafią systematycznie kontrolować odcinka bezpośrednio za tama????? Zakaz uderzy tylko w normalnych wędkarzy,którzy się do niego dostosuje tracąc fajne miejsce a szarpiacy nadal będą w porach gromadzenia się tam ryb klusowac w najlepsze.Kto tam łowi ten wie kiedy ryba się gromadzi i wystarczyłby zakaz lowienia od listopada do maja żeby wszyscy byli zadowoleni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Zastanawiałem się czy to tutaj wrzucić ale myślę że dlaczego nie przecież chodzi tutaj o wartę o której mowa w tym temacie i pokazuje jak wiele kłamstw jest wypisywane na forach internetowych i nie chodzi tutaj tylko o wyniki (co komu dają takie kłamstwa?) życzę miłej lektury bo jeszcze nie widziałem takiego cyrku na żadnym wędkarskim forum.http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=21342&postdays=0&postorder=asc&start=0 Tutaj w przedostatnim poście na 4 stronie ładne podsumowaniehttp://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=280397#280397 Edytowane 21 Stycznia 2016 przez zdzislavo1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 to chyba nasza zaprzyjaźniona łódzka ekipa przez cały sezon 2015 nie złowiła łącznie tyle ryb co ww osoba z sąsiedniego forum hehe. ....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nie tylko z sąsiedniego forum, ten pan bez honoru był albo i jest jeszcze u nas pod innym nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 No jest jest bo na tamtym forum poprosił o zamknięcie konta pierwszy link,4 strona przedostatni post tam jest wyjaśnione kto co jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Rzeczywiście jest tu nadal ten ludek tylko zmienił nick z CarIvan na Hunter_pike: http://jerkbait.pl/user/57754-hunter-pike/Widocznie licznika postów mu było szkoda żeby zamknąć konto też na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 to chyba nasza zaprzyjaźniona łódzka ekipa przez cały sezon 2015 nie złowiła łącznie tyle ryb co ww osoba z sąsiedniego forum hehe. .......Bo za szczupakiem nie jezdzimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi