Adrian3023 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 dziekuje Ci za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Pamiętaj że od 16 kwietnia w stronę zbiornika rozpoczyna się już okres ochronny na rezerwacie i czasowy zakaz połowu. Rezerwatem objęta jest część zbiornika od mostu drogowego w Warcie do linii łączącej cypel we wsi Brodnia z kościołem wsi Jeziorsko. Amatorski połów z brzegu na obszarze rezerwatu ornitologicznego dozwolony jest wciągu całego roku za wyjątkiem:- granicy wodno-lądowej położonej na odcinku od mostu drogowego w Warcie do miejscowości Kolonia Glinno po prawej stronie zbiornika, gdzie obowiązuje zakaz połowu ryb od 16kwietnia do 31 lipca.- granicy wodno-lądowej położonej na odcinku od mostu drogowego w Warcie do miejscowości Mikołajewice po lewej stronie zbiornika, gdzie obowiązuje zakaz połowu ryb od 16 kwietnia do 31 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Powiem Ci szczerze ze ile razy tam byłem, ( na moście) to nigdy nie wędkowałem od drugiej strony starorzecza. Zawsze miałem w głowie zakaz ze strefa ciszy i rezerwat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 a ja własnie zawsze chodziłem na rzekę od strony zbiornika tj. do samego końca Proboszczowic idąc brzegiem ale to jak pisałem do 15 kwietnia za okoniami a później od sierpnia już za szczupakiem a i boleń też się trafiał na rozlewiskach przed przepompownią. W stronę Sieradza idąc jakoś mi nigdy rzeka tam nie leżała bo od strony Włynia idąc brzegiem mi nie na rękę a od strony miasta Warta brzegiem idąc utrudniony dostęp do brzegu. Zawsze atakowałem brzeg od strony Włynia jak byś jechał i w stronę zalewu szedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 To zupełnie odwrotnie. To teraz dzieki Tobie bede wiedział o tych zakazach czasowych. Zawsze miałem z tym problem, no i bedę musiał jakoś tam spróbowac wybrać sie na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak panowie ? Szczupak już wytarty ? Namiary tarlisk na priv poproszę ewentualnie co z bolkami ? A tak na poważnie czy ktoś się orientuje co do zarybień na ten rok ? Rok temu chyba już była informacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dzisiejszy szybki 4 godzinny wypad z Dawidem uznaję za udany.Dwa Jazie 42-45 cm wylądowane, jeden spięty i sporo niezaciętych brań. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ty Hubert miałeś kije kręcić a nie nam jazie płoszysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebri Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Hubert na jakim odcinku łapaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Na odcinku specjalnym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jak Panowie z rybkami trafił ktoś powyżej jeziorska jakieś bolki widzieliście jakieś ataki bo u mnie lipa,chyba jeszcze trochę za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Słabe zdjecie, bo na szybko. 40 cm. Oczywiscie pływa dalej. Pozdrawiam Edytowane 2 Maja 2016 przez Adrian3023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Powoli zaczynaja wspolpracowac 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Teraz czas na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 I na mnie bo jak na razie 2 dni w sumie ponad 20 godzin i 2 puste brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Temperatura wody rosnie to powinno juz byc coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Panowie jak golenie na warcie?Ruszyło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Wrocisz to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Panowie jak golenie na warcie?Ruszyło się coś?Hubercie , u mnie postępy - dzisiaj jeden okoń , także mogę powiedzieć - tak , ruszyło się ... A co do goleni - masz priv Edytowane 21 Maja 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 A ja się zastanawiałem czy tylko u mnie nic się nie dzieje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 A poniżej zbiornika ktoś wedkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Poniżej zbiornika, już tradycyjnie o tej porze roku (maj, czerwiec) płynie woda przejrzysta jak kranówa. Tak z 1,5 do 2 m przejrzystości przy dobrym świetle. U mnie i u kilku znajomych taki stan oznacza całkowity brak wyników - potwierdzone na przestrzeni kilku sezonów. Ale próbować można, a nawet trzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 U mnie też kicha Hubert, choć bardziej przez brak umiejętności???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Poniżej zbiornika, już tradycyjnie o tej porze roku (maj, czerwiec) płynie woda przejrzysta jak kranówa. Tak z 1,5 do 2 m przejrzystości przy dobrym świetle. U mnie i u kilku znajomych taki stan oznacza całkowity brak wyników - potwierdzone na przestrzeni kilku sezonów. Ale próbować można, a nawet trzeba Chłopaki a od czego zależy że taka czysta woda się pojawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi