Adrian3023 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 kotwitz byłeś z kolegą czy z 2 kolegami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 kotwitz byłeś z kolegą czy z 2 kolegami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Byłem sam po 16:30.Szymon w który rejon chcesz się udać? Może i ja znów będę próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Włyń, dawno nie byłem, ewentualnie w auto i zmiana miejscówki na spokojniejszą wodę.Jakby co gość z pasem spinningowym i podbierakiem do podparcia się czasami to ja — oczywiście zdarza mi się i kij zabrać Edytowane 4 Października 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ja byłem od 6 gdzieś to 11. brania tylko z z rana jak jeszcze mgła była. Po ustąpieniu mgły zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Panowie, myślę że w dobie smatfonów możemy i nad wodą się zgadać. Ja już dziś mam ciężki wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Adrian kogos innego chyba widziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Relacja miala byc dzis wieczorem z 2 dni ale ze nie dalo rady pojechac dzisiaj to taki maly skrot wczorajaszego poranka. Na dwoch padlo 5 niewielkich boleni, jeden jaz plus kilka bran i spadow. Wszystkie brania z samego rana we mgle.Goscinnie wystapil Rlodz (zdjecia srednie, trzeba bedzie pojsc na kurs do ''fotografa'' ) Edytowane 27 Marca 2015 przez romeo7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 No to juz wiem, kto łapał po drugiej stronie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 My juz Ciebie rozpoznalismy po 10 minutach nad woda Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Może będzie okazja stanać obok siebie na wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 dziś parę "pipśtoków" w postaci okonka i sandaczyka , woda podniesiona, jakby jeszcze kwitnąca, mętna , trawy rano oszroniałe , tafla rzeki obumarła bez jakichkolwiek oznak żerowania , gratulacje dla tych co połowili wczoraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Najbardziej martwi najazd boczno trokowcow i innych specjalistow ktorych kazda zdobycz laduje w siatce lub ogluszona w trawie w sobote widzialem ze nawet krapia 20cm mieli do zabrania na patelke eh szkoda gadac...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Ja dzisiaj szczupaczek 40 + powyżej Jeziorska , boleń ostro dawał czadu ... piękny dzień , ale woda kryształ , widać każdy patyczek a to niezbyt dobrze do wędkowania. Edytowane 5 Października 2014 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert64 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Koledzy jaki stan wody na zb.Jeziorsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Normalny, zbiornik wypelniony po brzegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Prawie się nie poznałem na focie, dopiero po złowionym okazie heh. Dzięki Dawid za fajny wyjazd i do kolejnego, oby szybko. Generalnie im później tym gorzej, do całkowitej martwicy na wodzie. A że w wątku same jazie i bolki to znalazłem takie coś :)Były dwa z jednego dnia, tak ze 2 metry, ale w sumie :)tzn. łącznie. Niestety to zeszły rok, w tym jest na razie bez niespodzianek. Pzdr. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Ladny przylow Edytowane 6 Października 2014 przez romeo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 nieźle Panie kolego. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Panowie ja na 80% w weekend z kolegą z Pabianic zawitamy nad wodą, gdzie dokładnie...sie okaże. Może by wstepnie się umówić, np. na parkingu na tamie tak między 5-6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja również będę się chyba wybierał na rybki, ale nie wiem czy nad Warte czy na Pilice tzw. szyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Panowie ja na 80% w weekend z kolegą z Pabianic zawitamy nad wodą, gdzie dokładnie...sie okaże. Może by wstepnie się umówić, np. na parkingu na tamie tak między 5-6 ?Hubert, dajcie znać gdzie i o której startujecie. Jak znajdę czas to podjadę się poduczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Cześć, Witam wszystkich - fajny wątek , podniósł minie na duchu, bo już myślałem, że ryb łowić nie umiem. Jeżdże w okolice Siemiechowa, Pstrokoni, Biskupic i mostu Warckiego. Rzeka piękna, dzika, ślady po bobrach, dzikie ptactwo, aż miło się przespacerować brzegiem. Szkoda tylko, że w wodzie nie ma tyle cudów natury, co na brzegu. Warta jest trudną i bardzo kapryśną rzeką, lubię nad nią być, podobnie jak nad Widawką, ale czytając posty z tego wątku,dochodzę do wniosku, że jednak trzeba będzie się wybrać za zaporę lub jeszcze niżej w dół rzeki - za Uniejów. Edytowane 9 Października 2014 przez mahi66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja również będę się chyba wybierał na rybki, ale nie wiem czy nad Warte czy na Pilice tzw. szyneJedz na Pilice i zdaj relacje z wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi